VERHUISBEDRIJF EINDHOVEN

Een goedkoop verhuisbedrijf voor professionele hulp bij uw verhuizing van, naar en binnen Eindhoven. Betaal alleen voor de verhuishulp die u nodig heeft en bespaar tot wel 70% op de verhuiskosten. Dankzij ons unieke concept, waarbij u en uw vrienden of familie meehelpen, houdt u de verhuiskosten laag, maar krijgt u wel de professionele ondersteuning die u nodig heeft. Onze verhuizers in Eindhoven zijn zeer ervaren in zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen. Schakel professionele verhuishulp in en profiteer van onze grote voordelen:

  • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Eindhoven
  • Ook in het weekend verhuizen
  • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
  • Verhuislift beschikbaar tegen uurtarief
  • Hulp bij verhuizen vanaf € 52,50,- per uur
  • Deskundige en professionele verhuizers

Heeft u professionele verhuishulp nodig in of rondom Eindhoven of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuizing? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 0800 355 355 3. We zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Eindhoven doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Enthousiaste mannen die van aanpakken weten. Er komt heel wat kijken bij een verhuizing dus we waren erg blij met een paar extra handen. We kregen veel goede tips van de verhuizers en waren veel sneller klaar dan verwacht. - Fam. Kortes uit Eindhoven

Verhuisdiensten

Een verhuizing is meer dan wat spullen van het ene naar het andere huis verplaatsen: er komt vaak veel werk bij kijken. Daarom bieden wij een uitgebreide verhuisservice aan, waarbij u ook gebruik kunt maken van de volgende diensten:

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 67,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 85,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor 50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Verhuisbedrijf voor heel Eindhoven en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle stadsdelen van Eindhoven:

  Eindhoven Centrum
  Eindhoven Stratum
  Eindhoven Tongelre
  Eindhoven Woensel-Zuid
  Eindhoven Woensel-Noord
  Eindhoven Strijp
  Eindhoven Gestel

We verhuisden van een dorpje net buiten Eindhoven naar het centrum. We hadden al een aantal vrienden om hulp gevraagd, maar het was erg fijn om hulp te krijgen van mannen die veel ervaring hebben met verhuizen. De klus was zo geklaard en daardoor was de prijs niet hoog. Heel tevreden met dit verhuisbedrijf! - Peter en Eline uit Eindhoven

Verhuisbedrijf Eindhoven kosten

Dankzij onze unieke verhuisservice betaalt u uitsluitend voor de verhuishulp die u nodig heeft. Zo huurt u al vanaf slechts € 71,50 per uur een verhuiswagen en een professionele verhuizer. Een professionele verhuizer van Verhuizendoenwesamen.nl, samen met de hulp van uw vrienden en familie, zorgt ervoor dat u goedkoop, veilig en snel verhuist naar uw nieuwe woning of kantoorpand. In onderstaand overzicht vindt u de prijzen voor onze verhuizers in Eindhoven.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Naast bovenstaande diensten kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht voor het verhuizen van senioren en de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553 of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Geef uw verhuizing op tijd door aan de gemeente

Natuurlijk geeft u een verhuizing door aan familie en vrienden, maar vergeet de gemeente, nutsbedrijven, zorgverleners en aanbieders van internet, tv of telefonie niet. Zo voorkomt u gemiste brieven, aanmaningen en boetes. Het is dus belangrijk om op tijd uw verhuizing door te geven aan de gemeente waar u gaat wonen.

Verhuizing doorgeven bij de gemeente Eindhoven

Bij de gemeente Eindhoven kunt u uw verhuizing vanaf vier weken voor de verhuisdatum, tot vijf dagen na de verhuizing doorgeven. Dit kan bij het gemeentehuis, via de post of met uw DigiD op de website van de gemeente. Lees op de gemeentewebsite meer over deze procedure.

Geeft u uw verhuizing te laat door, dan riskeert u een boete tot maximaal 325 euro. Zorg daarom dat u op tijd bent en houd er rekening mee dat gemeentehuizen tijdens het weekend gesloten zijn.

Bedrijfsverhuizingen doorgeven aan de gemeente

Bij de verhuizing van uw bedrijf of instelling dient u de nieuwe adresgegevens, onder vermelding van het KvK-nummer, door te sturen naar gemeente@eindhoven.nl

Verhuizing doorgeven bij andere instanties

Zodra u de verhuisdatum heeft doorgegeven bij de gemeente, wordt uw adres ook automatisch gewijzigd bij de instanties die toegang hebben tot de Gemeente Basis Administratie (GBA). Denk hierbij aan de overheidsdiensten, zorgverzekeraars en pensioenfondsen.

Bij overige instanties moet u zelf uw verhuizing doorgeven. Dit zijn bijvoorbeeld: uw werkgever, financiële dienstverleners, bedrijven waar u abonnementen heeft lopen, zorgverleners, tandartsen en sportverenigingen.

Verhuistips

Om uw verhuizing op rolletjes te laten lopen, geven wij alvast een aantal handige tips om de verhuisdag optimaal voorbereid in te gaan:

1. Verzamel de gereedschappen die u continu nodig heeft

  • Pak een stift om bij te houden wat er in welke verhuisdoos zit.
  • Gebruik makkelijk te scheuren tape om dozen snel en gemakkelijk af te sluiten en te openen.
  • Houd een stanleymes bij de hand om plastic open te snijden.
  • Plak schroeven en overige materialen aan het desbetreffende meubel, zodat het bij elkaar blijft en niet verloren gaat.

2. Beslis wat u wel wilt meenemen en wat niet

Denk na wat u in uw nieuwe woning weer nodig zult hebben en wat niet. Laat bepaalde spullen weg en verkoop ze bijvoorbeeld via Marktplaats, zodat u er nog wat geld aan overhoudt. Vindt u verkopen via Marktplaats te veel moeite? Gooi overbodige spullen dan niet direct weg, maar breng ze bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel.

3. Aansluitingen, bekabeling en snoeren

Als u alle kabels en snoeren uit uw oude woning weer exact zo wilt aanleggen in uw nieuwe woning, dan maakt u een foto van de aansluitingen met uw smartphone. Maak bijvoorbeeld een foto van de aansluitingen in de tv, de tv-ontvanger en de router, zodat u de kabels en snoeren eenvoudig opnieuw bevestigt. Doe losse snoeren en kabels tijdens de verhuizing in een herkenbare verhuisdoos en schrijf er duidelijk op wat erin zit: handig bij het uitpakken!

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Contact opnemen met ons verhuisbedrijf

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf in Eindhoven of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuizing? Neem dan contact met ons op via 0800 355 355 3 of vul het contactformulier in voor een offerte op maat. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken.