VERHUISBEDRIJF HAARLEM

Gaat u verhuizen in de Randstad en bent u op zoek naar een betaalbaar verhuisbedrijf? Haarlem, heeft al gekozen voor Verhuizen Doen We Samen! Hoewel Haarlem vlakbij Schiphol en Amsterdam ligt, straalt de stad rust uit door de vele, vaak eeuwenoude parken. Wij helpen u dan ook graag bij uw verhuizing van of naar provinciehoofdstad Haarlem.

Waarom verhuizen met verhuisbedrijf Haarlem?

U heeft de keuze uit talloze verhuisbedrijven, waarom zou u kiezen voor Verhuizen Doen We Samen? Hoe klinken 'besparen tot 70%', 'zelf controle houden over uw verhuiskosten' en ‘verhuislift verhuur tegen een gunstig tarief' u in de oren? Het is allemaal mogelijk bij ons verhuisbedrijf. Haarlem profiteert van onze manier van werken, waarbij het allemaal draait om samenwerking met u, onze klant.

Wanneer u besluit te verhuizen zijn er veel taken te verdelen. U kunt dit allemaal overdragen aan professionals, maar wanneer u dit zelf doet of laat doen door mensen in uw omgeving bespaart u behoorlijk op de verhuiskosten. U kiest zelf hoeveel verhuizers u inhuurt bij ons verhuisbedrijf. Voor uw verhuizing van of naar Haarlem betaalt u niet meer dan noodzakelijk!

Een prettige verhuizing met verhuisbedrijf Haarlem

De verhuizer neemt de zwaarste taken op zich en ondersteunt u in de organisatie. Zo verloopt de gehele verhuizing een stuk sneller en prettiger. Ons verhuisbedrijf in Haarlem biedt daarnaast extra zekerheid; tijdens het vervoer is uw inboedel altijd verzekerd!

Een verhuizing is meer dan het vervoeren van uw eigendommen. Een goede voorbereiding is van groot belang om het proces te laten verlopen zonder problemen. Onze verhuizers kunnen u helpen met het demonteren en in elkaar zetten van meubels. Daarnaast hebben we een aantal praktische tips op een rijtje gezet voor uw voorbereiding.

Voor antwoord op al uw vragen over onze diensten neemt u contact op met ons verhuisbedrijf in Haarlem via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.