VERHUISBEDRIJF ROTTERDAM

Voordelig verhuizen in de omgeving van Rotterdam, maar dan op uw manier? Kies voor samenwerking met Verhuizen Doen We Samen: hét goedkope verhuisbedrijf in Rotterdam. Ons kostenbesparende concept is gebaseerd op de balans tussen de inzet van professionele verhuizers en onze klanten. Hiermee zijn we een uniek verhuisbedrijf. Rotterdam, we helpen u erg graag met uw verhuizing!

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Onze keuzemogelijkheden bij uw verhuizing regio Rotterdam

Bij Verhuizen Doen We Samen heeft u de touwtjes in handen. Wilt u uw verhuizing van of naar Rotterdam voor het grootste gedeelte zelf regelen, maar heeft u liever een professional voor het besturen van de verhuiswagen? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het inladen van zwaardere meubels? Alles is mogelijk bij ons verhuisbedrijf en dat tegen verrassende tarieven.

U kunt zich voorstellen dat u behoorlijk op de kosten kunt besparen wanneer u zelf taken overneemt van een betaalde verhuizer. Wist u dat dit verschil kan oplopen tot maar liefst 70%? Nergens verhuist u zo voordelig als met ons verhuisbedrijf in Rotterdam!

Verhuizen Rotterdam: stap voor stap

Bij Verhuizen Doen We Samen zorgen we voor een soepele en snelle verhuizing van, naar of binnen Rotterdam. Dit doen we aan de hand van professionele verhuishulp volgens onderstaand stappenplan. Heeft u professionele hulp nodig tijdens uw verhuizing? Neem dan direct contact met ons op. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Verhuisdiensten in Rotterdam

Naast professionele verhuizers, bieden we ook andere verhuishulp in Rotterdam en omstreken aan. Heeft u niet perse een professionele verhuizer nodig, maar bijvoorbeeld een verhuislift omdat u hoog woont of gaat wonen? Bij Verhuizen Doen We Samen vindt u deze én andere verhuisdiensten in Rotterdam:

Verhuiswagen huren Rotterdam

U huurt bij ons eenvoudig een verhuiswagen in Rotterdam, waarbij u keuze heeft uit een bakwagen of grote vrachtwagen voor uw persoonlijke goederen. Onze ruime bakwagens huurt u al vanaf slechts € 67,50 per uur. Het huren van een verhuiswagen in Rotterdam is altijd inclusief één professionele verhuizer die u helpt met in- en uitladen van uw goederen. Als klap op de vuurpijl voorzien we u gratis van beschermend verhuismateriaal en verhuisdekens. Op die manier zijn u goederen optimaal beschermd.

Verhuislift huren Rotterdam

Woont u in een appartement of gaat u in een appartement wonen? Dan is de kans aanwezig dat uw grote meubels niet in de lift passen. In dat geval biedt onze verhuislift dé uitkomst. Deze huurt u al vanaf slechts € 85,- per uur, inclusief professional voor het besturen van de verhuislift.

Opslagruimte huren Rotterdam

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen of zit er tijd tussen de verkoop van uw oude woning en de oplevering van uw nieuwe woning? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw tijdelijke woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. We bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf slechts € 12,- per week.

Klusjesman Rotterdam

Wanneer u zelf minder handig bent of wel een extra handje kunt gebruiken, bieden we de uitkomst met het inhuren van een ervaren klusjesman in Rotterdam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uit en in elkaar halen van grote meubels. U huurt al een professionele klusjesman in Rotterdam voor slechts € 50,- per uur. Uiteraard is onze klusjesman voorzien van alle benodigde apparatuur en gereedschap.

Verhuisbedrijf Rotterdam, daarmee bespaart u op verhuizen

Rotterdam is één van de locaties waar u gebruik kunt maken van onze opslagruimtes of verhuislift verhuur. De opslagruimtes voldoen aan de gestelde eisen aan inboedelopslag voor korte en lange termijn. Onze verhuisliften hebben een bereik van maar liefst 29 meter en worden al verhuurd vanaf € 85,- per uur, inclusief chauffeur. 

Ook buiten Rotterdam kunt u vertrouwen op Verhuizen Doen We Samen. Wij brengen u door heel Nederland. Wilt u verhuizen op maat? Neemt u dan contact op met ons via 0800 - 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. We hopen u te mogen helpen met uw verhuizing van of naar Rotterdam!

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.