VERHUISBEDRIJF TILBURG

Een goedkoop verhuisbedrijf in Tilburg waarmee u tot wel 70% bespaart op de kosten van uw verhuizing? Dankzij het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen kunt u zelf helpen bij de verhuizing, waardoor u veel geld bespaart. Zo blijft de verhuizing goedkoop, maar krijgt u wel de professionele ondersteuning die u nodig heeft.

 • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Tilburg
 • Ook verhuizen op zaterdag en zondag
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
 • Wij hebben een verhuislift te huur
 • Professionele en deskundige verhuizers
 • Hulp bij verhuizen vanaf € 52,50 per uur

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf? Wij zijn maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur bereikbaar op 0800 355 3553. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Tilburg doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Toen we naar het centrum van Tilburg verhuisden, wilden we zoveel mogelijk zelf doen om kosten te besparen. Toch hadden we echt een verhuislift nodig om een aantal zware meubels op de eerste verdieping te krijgen. Via Verhuizen Doen We Samen konden we een verhuislift huren en ook iemand inhuren die deze kon besturen. Doordat we verder geen diensten hoefden af te nemen, bleven de kosten laag. - Johan en Mariëtte uit Tilburg

Verhuisdiensten

Een verhuizing is meer dan wat spullen van het ene naar het andere huis verplaatsen: er komt vaak veel werk bij kijken. Daarom bieden wij een uitgebreide verhuisservice aan, waarbij u ook gebruik kunt maken van de volgende diensten:

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 67,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 85,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor 50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Verhuisbedrijf voor heel Tilburg en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle stadsdelen van Tilburg:

 • Tilburg Centrum
 • Tilburg Oud-Zuid
 • Tilburg Oud-Noord
 • Tilburg West
 • Tilburg Noord
 • Tilburg Oost
 • Tilburg Zuid
 • Tilburg Berkel-Enschot
 • Tilburg Reeshof
 • Tilburg Udenhout

De verhuizers die ons kwamen helpen waren hele nette en hardwerkende mannen. Ze wisten precies hoe we efficiënt onze spullen konden inladen en verhuizen. Heel handig om er een paar professionals bij te hebben. - Fam. van Beek uit Tilburg

Naast bovenstaande diensten kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van senioren en de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553 of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuizing doorgeven aan gemeente Tilburg

Een verhuizing binnen of naar Tilburg moet u uiterlijk vijf dagen na de verhuisdatum doorgeven aan de gemeente. Dit kan bij het gemeenteloket, via de post of met uw DigiD via de gemeentewebsite.

Zorg ervoor dat u de verhuizing op tijd doorgeeft. Het doorgeven van een verhuizing kan al vanaf 30 dagen voor de verhuisdatum.

Verhuizing doorgeven aan andere instanties

Nadat u uw verhuizing heeft doorgegeven, zorgt de gemeente ervoor dat uw adreswijziging ook wordt doorgevoerd in de database van andere overheidsinstanties die de gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun wettelijke taak, zoals de Belastingdienst, pensioenfondsen, DUO en zorgverzekeraars. Bij uw eigen werkgever en overige bedrijven moet u zelf uw verhuizing doorgeven.

Samenwonen of inwonen

Gaat u samenwonen of bij iemand inwonen? Dan moet u een kopie van het legitimatiebewijs van de hoofdbewoner en de schriftelijke instemming tonen. Hier kunt u het formulier Toestemming inschrijving hoofdbewoner voor gebruiken.

Verhuizen Doen We Samen
Reitseplein 2
5037AA Tilburg
Tel: 0800 355 3553
E: info@verhuizendoenwesamen.nl

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3