VERHUISBEDRIJF NIJMEGEN

Gaat u verhuizen van, naar of binnen Nijmegen en zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf? Dankzij het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen bespaart u tot wel 70% op de kosten van uw verhuizing. Vraag uw vrienden en familie om te helpen bij de verhuizing en schakel daarnaast professionele verhuizershulp in via Verhuizen Doen We Samen. Door deze samenwerking betaalt u alleen voor de hulp die u echt nodig heeft.

 • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Nijmegen
 • Ook verhuizen op zaterdag en zondag
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
 • Verhuislift te huur
 • Hulp bij uw verhuizing vanaf € 52,50 per uur

Voor een beter beeld van de verhuiskosten vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Zo ziet u precies wat u kwijt bent voor onze verhuishulp.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Nijmegen doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Wij zijn heel goed geholpen door de jongens van Verhuizen Doen We Samen. Binnen een paar uur was alles ingeladen en ook het uitladen bij onze nieuwe woning ging heel snel. We hadden wel een paar vrienden gevraagd om te helpen, maar wat professionele hulp van mensen die vaak verhuizen was zeker welkom. - Jorinde en Daan uit Nijmegen

Verhuisdiensten

Een verhuizing is meer dan wat spullen van het ene naar het andere huis verplaatsen: er komt vaak veel werk bij kijken. Daarom bieden wij een uitgebreide verhuisservice aan, waarbij u ook gebruik kunt maken van de volgende diensten:

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 67,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 85,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor 50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Verhuisbedrijf voor heel Nijmegen en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle wijken van Nijmegen:

 • Nijmegen-Centrum
 • Nijmegen-Oost
 • Nijmegen-Oud-West
 • Nijmegen-Nieuw-West
 • Nijmegen-Midden
 • Nijmegen-Zuid
 • Dukenburg
 • Lindenholt
 • Nijmegen-Noord

We hadden een verhuislift nodig voor onze nieuwe piano. Superfijn dat we deze via Verhuizen Doen We Samen konden huren en dat er ook nog iemand meekwam die de lift kon besturen. Echt een topservice. - Fam. Vermeulen uit Nijmegen

Naast bovenstaande diensten kunt u bij ons ook terecht voor  de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553 of vul het contactformulier in.

Verhuisvergoeding

Als u door uw gemeente of woningbouwvereniging wordt gedwongen om te verhuizen, dan heeft u in sommige gevallen recht op een verhuisvergoeding. U ontvangt in dit geval een bedrag dat geldt als compensatie voor de gemaakte verhuiskosten.

Voor ieder type verhuizing van, naar of binnen Nijmegen

Verhuizen Doen We Samen staat ongeacht het type verhuizing voor u klaar. Onze ervaren verhuizers zijn gespecialiseerd in iedere vorm van verhuizen en zorgen samen met u voor een snelle en vlekkeloze verhuizing. We helpen u bij uw:

Meld uw verhuizing bij de gemeente Nijmegen

Als u gaat verhuizen moet u uw verhuizing doorgeven aan de gemeente waar u zich gaat vestigen. Verhuist u naar of binnen Nijmegen, dan dient u deze gemeente tijdig op de hoogte brengen.

De gemeente Nijmegen moet uiterlijk vijf dagen na de verhuisdatum op de hoogte zijn van uw nieuwe adres. Een verhuizing doorgeven kan al vanaf vier weken voor de verhuisdatum.

Dit doet u eenvoudig online via de website van de gemeente Nijmegen, door langs te gaan bij het gemeentehuis of door een brief te sturen. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente.

Stel vrienden, verenigingen en organisaties op de hoogte

Uw vrienden en kennissen komen natuurlijk graag kijken bij uw nieuwe woning. Stuur ze een kaart, mail of WhatsApp bericht over uw verhuizing. Vergeet ook niet alle abonnementen en nutsvoorzieningen om te zetten naar uw nieuwe adres.

Verhuisservice in heel Nederland

Verhuizen Doen We Samen staat niet alleen voor u klaar in Nijmegen. Als verhuisbedrijf helpen we u ook met uw verhuizing van, naar of binnen onder andere:

Verhuizen Doen We Samen
Roggeweg 8K
6534 AJ Nijmegen
Tel: 0800 355 3553
E: info@verhuizendoenwesamen.nl

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3