MINDERVALIDENVERHUIZING

Als u door uw handicap problemen ervaart in uw woning, dan kunt u bij Voorzieningen Gehandicapten een woningaanpassing aanvragen. Als uw woning grote aanpassingen nodig heeft kan het zijn dat Voorzieningen Gehandicapten u aanraad te verhuizen. U komt dan in aanmerking voor een financiële tegemoetkoming in de kosten van verhuizen en inrichten. Aangezien deze tegemoetkoming verhuiskosten meestal niet voldoende is om een gerenommeerd verhuisbedrijf in te schakelen maar u toch behoefte heeft aan professionele hulp bij uw verhuizing (u kunt immers zelf niet veel hulp bieden) bieden wij u een oplossing:

Verhuizendoenwesamen.nl heeft veel ervaring met het verhuizen van minder validen tegen lage kosten. Minder validen verhuizen vraagt wel om een andere aanpak dan de gemiddelde verhuizing die wij van verhuizendoenwesamen.nl verzorgen. De persoon die verhuisd moet worden is namelijk vaak niet in staat om zelf veel mee aan te pakken maar wil meestal wel de controle op wat er gebeurt. Daarom zorgen wij in samenspraak met u dat de verhuizing geheel volgens plan verloopt. Huur een extra verhuizer mee in of zorg voor hulp van buren of vrienden. Dan verhuist ook u voor de laagste prijs met het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland en profiteert u van onze ervaring om geduldig met onze klanten om te gaan.

Ook als u niet hoeft te verhuizen vanwege een woningaanpassing maar om een andere reden als minder valide wilt verhuizen helpen wij u natuurlijk graag uit de brand!

Voor meer informatie gaat u naar onze homepagina.

U kunt ook gratis bellen naar 0800-3553553