Verhuisbedrijf Nijmegen

Gaat u verhuizen van, naar of binnen Nijmegen en zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf? Dankzij het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen bespaart u tot wel 70% op de kosten van uw verhuizing. Vraag uw vrienden en familie om te helpen bij de verhuizing en schakel daarnaast professionele verhuizershulp in via Verhuizen Doen We Samen. Door deze samenwerking betaalt u alleen voor de hulp die u echt nodig heeft.

 • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Nijmegen
 • Ook verhuizen op zaterdag en zondag
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
 • Verhuislift te huur
 • Hulp bij uw verhuizing vanaf € 50,- per uur

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 3553

Verhuizen Doen We Samen inhuren

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Nijmegen is heel eenvoudig:

Wij zijn heel goed geholpen door de jongens van Verhuizen Doen We Samen. Binnen een paar uur was alles ingeladen en ook het uitladen bij onze nieuwe woning ging heel snel. We hadden wel een paar vrienden gevraagd om te helpen, maar wat professionele hulp van mensen die vaak verhuizen was zeker welkom. - Jorinde en Daan uit Nijmegen

Tarieven verhuisbedrijf Nijmegen

Vraag uw familie en vrienden om te helpen bij uw verhuizing en bespaar tot wel 70% op uw verhuiskosten. Huur alleen de professionele hulp in die u nodig heeft. Kijk in het overzicht hieronder voor de prijzen van onze verhuisservice. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst Prijs per uur*

Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 67,50

Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 77,50

Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 85,-

Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 95,-

Gereedschap + 1 klusjesman
€ 50,-

1 (extra) verhuizer
€ 50,-

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Verhuisdiensten

Naast het inhuren van verhuizers, kunt u bij Verhuizen Doen We Samen ook gebruikmaken van andere verhuisdiensten. Bekijk hieronder welke diensten wij verder nog aanbieden.

Opslag van uw inboedel

Gaat u tijdelijk naar het buitenland, is de oplevering van uw nieuwe woning uitgesteld of zoekt u om een andere reden een plek om tijdelijk uw spullen op te slaan? Verhuizen Doen We Samen biedt inboedelopslag voor een lange of korte periode. U huurt bij ons al een beveiligde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Meer over inboedelopslag

Klusjesman + gereedschap

Kleine klusjes in uw woning blijven vaak liggen vanwege tijdgebrek. Moeten er lampen of schilderijen worden opgehangen? Of heeft u nieuwe meubels die in elkaar moeten worden gezet, maar heeft u daar zelf geen tijd voor? Bij Verhuizen Doen We Samen huurt u voor maar € 50,- per uur een klusjesman met gereedschap in die deze klusjes uitvoert.

Klusjesman inhuren

Verhuiswagen huren

Bij een grote verhuizing is een verhuiswagen onmisbaar. Verhuizen Doen We Samen verhuurt een verhuiswagen inclusief een verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal voor maar € 67,50 per uur. Zo krijgt u alle verhuishulp die u nodig heeft en kunt u onbezorgd verhuizen.

Meer over verhuiswagen huren

Verhuislift huren

Bij Verhuizen Doen We Samen kunt u niet alleen een verhuiswagen huren, maar ook een verhuislift. Ideaal wanneer u zware meubels naar een hoge verdieping moet verhuizen. Een verhuislift huren kost bij ons € 85,- per uur en is altijd inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Meer over verhuislift huren

Verhuisbedrijf voor heel Nijmegen en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle wijken van Nijmegen:

 • Nijmegen-Centrum
 • Nijmegen-Oost
 • Nijmegen-Oud-West
 • Nijmegen-Nieuw-West
 • Nijmegen-Midden
 • Nijmegen-Zuid
 • Dukenburg
 • Lindenholt
 • Nijmegen-Noord

We hadden een verhuislift nodig voor onze nieuwe piano. Superfijn dat we deze via Verhuizen Doen We Samen konden huren en dat er ook nog iemand meekwam die de lift kon besturen. Echt een topservice. - Fam. Vermeulen uit Nijmegen

Naast bovenstaande diensten kunt u bij ons ook terecht voor een seniorenverhuizing en de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553 of vul het contactformulier in.

Verhuizen Doen We Samen
Roggeweg 8K
6534 AJ Nijmegen
Tel: 0800 355 3553
E: info@verhuizendoenwesamen.nl