Verhuisbedrijf Breda

Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf in Breda voor hulp bij uw verhuizing? Dankzij het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen bespaart u tot wel 70% op de kosten van uw verhuizing. Vraag vrienden en familie om u te helpen met verhuizen en schakel Verhuizen Doen We Samen in voor extra professionele hulp. Zo betaalt u nooit te veel voor uw verhuizing van of naar Breda, maar krijgt u wel de professionele ondersteuning die u nodig heeft.

 • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Breda
 • Ook in het weekend verhuizen
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
 • Wij verhuren een verhuislift tegen uurtarief
 • Professionele hulp bij verhuizen vanaf € 50,- per uur
 • Van bedrijfsverhuizingen tot budgetverhuizingen

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0800 355 3553. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 3553

Verhuizen Doen We Samen inhuren

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Breda doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Ik wilde alleen de zware meubels laten verhuizen door een verhuisbedrijf en de rest zelf doen. Bij Verhuizen Doen We Samen was dat geen probleem. De twee mannen waren netjes op tijd en hebben mijn meubels snel en onbeschadigd naar mijn nieuwe woning verhuisd. Ook hadden ze nog een aantal goede tips voor het verhuizen van de rest van mijn inboedel. Topservice! - Niels uit Breda

Kosten verhuizen in Breda

Bespaar wel 70% op uw verhuiskosten en vraag uw familie en vrienden om te helpen bij de verhuizing. Op die manier heeft u weinig professionele verhuizers nodig voor uw verhuizing. Kijk in het overzicht hieronder voor de prijzen van onze verhuisservice. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst Prijs per uur*

Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 67,50

Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 77,50

Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 85,-

Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 95,-

Gereedschap + 1 klusjesman
€ 50,-

1 (extra) verhuizer
€ 50,-

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Verhuisdiensten

Bij Verhuizen Doen We Samen kunt u niet alleen verhuizers inhuren, maar ook gebruikmaken van onze andere verhuisdiensten. Bekijk hieronder welke diensten wij aanbieden.

Opslag van uw inboedel

Zoekt u een tijdelijke opslag voor uw inboedel? Bij Verhuizen Doen We Samen kunt u uw inboedel voor lange of korte periode opslaan. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk kleiner gaat wonen en geen ruimte heeft om uw spullen mee te nemen. Wij bieden een beveiligde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Meer over inboedelopslag

Klusjesman + gereedschap

Na een verhuizing zijn er vaak nog veel kleine klusjes die gedaan moeten worden, zoals lampen ophangen, meubels in elkaar zetten en stopcontacten plaatsen. Heeft u zelf twee linkerhanden? Bij Verhuizen Doen We Samen huurt u voor maar € 50,- per uur een klusjesman met gereedschap in die deze klusjes voor uitvoert.

Klusjesman inhuren

Verhuiswagen huren

Heeft u zelf een kleine auto, maar wel veel grote meubels die verhuisd moeten worden? Huur voor uw gemak een verhuiswagen. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal. Dit kost bij ons maar € 67,50 per uur.

Meer over verhuiswagen huren

Verhuislift huren

Heeft u veel zware meubels die u tijdens de verhuizing de trap op en af moet tillen? Bespaar uzelf veel zwaar werk en huur een verhuislift bij Verhuizen Doen We Samen. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 85,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Meer over verhuislift huren

Verhuisbedrijf voor heel Breda en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle stadsdelen van Breda:

 • Breda Centrum
 • Breda Noord
 • Breda Oost
 • Breda Zuid-Oost
 • Breda Zuid
 • Breda West
 • Breda Noord West
 • Bavel
 • Ulvenhout
 • Prinsenbeek
 • Teteringen

Verhuizen Doen We Samen is een erg prettig bedrijf om mee samen te werken. De afspraken werden goed nagekomen en de jongens die ons kwamen helpen met verhuizen wisten precies waar ze mee bezig waren. - Joris uit Breda Bavel

Naast bovenstaande diensten kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van senioren en de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553 of vul het contactformulier in.