VERHUISBEDRIJF BREDA

Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf in Breda voor hulp bij uw verhuizing? Dankzij het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen bespaart u tot wel 70% op de kosten van uw verhuizing. Vraag vrienden en familie om u te helpen met verhuizen en schakel Verhuizen Doen We Samen in voor extra professionele hulp. Zo betaalt u nooit te veel voor uw verhuizing van of naar Breda, maar krijgt u wel de professionele ondersteuning die u nodig heeft.

 • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Breda
 • Ook in het weekend verhuizen
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
 • Wij verhuren een verhuislift tegen uurtarief
 • Professionele hulp bij verhuizen vanaf € 52,50 per uur
 • Van bedrijfsverhuizingen tot budgetverhuizingen

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0800 355 3553. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Breda doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Ik wilde alleen de zware meubels laten verhuizen door een verhuisbedrijf en de rest zelf doen. Bij Verhuizen Doen We Samen was dat geen probleem. De twee mannen waren netjes op tijd en hebben mijn meubels snel en onbeschadigd naar mijn nieuwe woning verhuisd. Ook hadden ze nog een aantal goede tips voor het verhuizen van de rest van mijn inboedel. Topservice! - Niels uit Breda

Verhuisdiensten

Een verhuizing is meer dan wat spullen van het ene naar het andere huis verplaatsen: er komt vaak veel werk bij kijken. Daarom bieden wij een uitgebreide verhuisservice aan, waarbij u ook gebruik kunt maken van de volgende diensten:

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 67,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 85,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor 50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Verhuisbedrijf voor heel Breda en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle stadsdelen van Breda:

 • Breda Centrum
 • Breda Noord
 • Breda Oost
 • Breda Zuid-Oost
 • Breda Zuid
 • Breda West
 • Breda Noord West
 • Bavel
 • Ulvenhout
 • Prinsenbeek
 • Teteringen

Verhuizen Doen We Samen is een erg prettig bedrijf om mee samen te werken. De afspraken werden goed nagekomen en de jongens die ons kwamen helpen met verhuizen wisten precies waar ze mee bezig waren. - Joris uit Breda Bavel

Verhuizen in of naar Breda

Wanneer u verhuist binnen of naar de gemeente Breda, dan is het noodzakelijk dat u uw adreswijziging maximaal vier weken voor de verhuisdag doorgeeft of uiterlijk vijf dagen erna. Uw verhuizing doorgeven doet u eenvoudig door in te loggen met uw DigiD op de website van de gemeente. Zij verwerken uw gegevens vervolgens in de Basisregistratie Personen (BRP) en zorgen ervoor dat u wordt uitgeschreven op uw oude adres.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Geeft u uw verhuizing liever persoonlijk door? Maak dan een afspraak aan de balie op het gemeentehuis via de website van de gemeente Breda: Breda.nl.

Hier moet u aan voldoen als u zich wilt inschrijven in Breda

 • Geef uw verhuizing maximaal vier weken voor en uiterlijk vijf dagen na de verhuizing door.
 • Als u uw verhuizing niet op tijd doorgeeft, dan gaat uw adreswijziging in op de dag dat u de verhuizing doorgeeft. Dit kan gevolgen hebben voor uw recht op huurtoeslag, studiefinanciering of een parkeervergunning, daarom is het belangrijk dat u uw verhuizing op tijd doorgeeft.
 • U moet 16 jaar of ouder zijn.

Door in te loggen met uw DigiD op mijn.overheid.nl controleert u of uw adresgegevens zijn aangepast, maar de gemeente zal u hier ook een bevestiging van sturen.

Verhuizen naar een andere gemeente

Verhuist u van Breda naar een andere gemeente? Geef uw adreswijziging dan door bij de gemeente waar u zich gaat vestigen. Deze gemeente schrijft u vervolgens uit in Breda.

Verhuizing op maat

Naast diverse reguliere verhuisdiensten kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van senioren en de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553, vul het contactformulier in of bekijk onderstaande tips om uw verhuizing op rolletjes te laten lopen.

Tips voor op uw verhuisdag

Om uw verhuizing zonder zorgen te laten verlopen geven wij een aantal handige tips:

1. Informeer uw energie- en waterleverancier tijdig over uw verhuisplannen

Doorgaans dient u uw verhuizing zes weken van tevoren door te geven aan de energie- en waterleverancier. Blijft u bij dezelfde maatschappij, dan is het vaak voldoende om uw adresgegevens te wijzigen en uw meterstanden door te geven. Maak een foto van de standen of schrijf ze op.

Stapt u over van leverancier? Dan raden we aan om vooraf even te bellen naar de klantenservice over wat zij van u verwachten en wat u van hen mag verwachten. Regel alles op tijd, dat zorgt voor minder stress.

2. Bereid u goed voor en beslis wat u wel en niet meer nodig heeft

Ga op tijd uw spullen opruimen en inpakken en u zult vanzelf tegen bepaalde spullen aanlopen die u niet meer nodig heeft. Gooi deze spullen niet direct weg, maar verkoop ze via Marktplaats of breng ze naar een kringloopwinkel.

3. Grofvuil laten ophalen of wegbrengen

Nadat u alles heeft ingepakt en opgeruimd is er ongetwijfeld grofvuil wat u wilt weggooien. Maak een afspraak bij de gemeente om het op te laten halen of breng het naar een milieustraat.

Naast bovenstaande diensten kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van senioren en de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553 of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3