VERHUISBEDRIJF EINDHOVEN VANAF 57,50

Een goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven voor professionele hulp bij uw verhuizing van, naar en binnen de zogeheten lichtstad. Betaal alleen voor de verhuishulp die u nodig heeft en bespaar tot wel 70% op de verhuiskosten. Dankzij ons unieke concept, waarbij u en uw vrienden of familie meehelpen, houdt u de verhuiskosten laag, maar krijgt u wel de professionele ondersteuning die u nodig heeft. Onze verhuizers in Eindhoven zijn zeer ervaren in zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen. Schakel professionele verhuishulp in en profiteer van onze grote voordelen:

  • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Eindhoven
  • Ook in het weekend verhuizen
  • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
  • Verhuislift beschikbaar tegen uurtarief
  • Hulp bij verhuizen vanaf € 57,50 per uur
  • Deskundige en professionele verhuizers

Heeft u professionele verhuishulp nodig in of rondom Eindhoven of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuizing? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 0800 355 355 3. We zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

We verhuisden van een dorpje net buiten Eindhoven naar het centrum. We hadden al een aantal vrienden om hulp gevraagd, maar het was erg fijn om hulp te krijgen van mannen die veel ervaring hebben met verhuizen. De klus was zo geklaard en daardoor was de prijs niet hoog. Heel tevreden met dit verhuisbedrijf! - Peter en Eline uit Eindhoven

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Eindhoven doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Verhuisbedrijf voor heel Eindhoven en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle stadsdelen van Eindhoven:

  Eindhoven Centrum
  Eindhoven Stratum
  Eindhoven Tongelre
  Eindhoven Woensel-Zuid
  Eindhoven Woensel-Noord
  Eindhoven Strijp
  Eindhoven Gestel