Verhuisbedrijf Eindhoven

Een goedkoop verhuisbedrijf voor hulp bij uw verhuizing van, naar en binnen Eindhoven. Bespaar tot wel 70% op de kosten van uw verhuizing door zelf mee te helpen. Zo kunt u goedkoop verhuizen, maar krijgt u wel de professionele ondersteuning die u nodig heeft.

 • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Eindhoven
 • Ook in het weekend verhuizen
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
 • Verhuislift beschikbaar tegen uurtarief
 • Hulp bij verhuizen vanaf € 50,- per uur
 • Deskundige en professionele verhuizers

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0800 355 3553. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 3553

Verhuizen Doen We Samen inhuren

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Eindhoven doet u in een aantal eenvoudige stappen:

We verhuisden van een dorpje net buiten Eindhoven naar het centrum. We hadden al een aantal vrienden om hulp gevraagd, maar het was erg fijn om hulp te krijgen van mannen die veel ervaring hebben met verhuizen. De klus was zo geklaard en daardoor was de prijs niet hoog. Heel tevreden met dit verhuisbedrijf! - Peter en Eline uit Eindhoven

Kosten verhuizen in Eindhoven

Bespaar op de kosten voor uw verhuizing door samen met uw vrienden en familie mee te helpen. Hierdoor hoeft u geen overbodige verhuiskrachten in te huren, maar volstaan één of twee professionele verhuizers. In onderstaand overzicht vindt u de kosten van onze verhuisservice.

Dienst Prijs per uur*

Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 67,50

Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 77,50

Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 85,-

Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 95,-

Gereedschap + 1 klusjesman
€ 50,-

1 (extra) verhuizer
€ 50,-

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Verhuisdiensten

Een verhuizing is meer dan wat spullen van het ene naar het andere huis verplaatsen: er komt vaak veel werk bij kijken. Daarom bieden wij een uitgebreide verhuisservice aan, waarbij u ook gebruik kunt maken van de volgende diensten:

Verhuiswagen verhuur

Wanneer u veel spullen en grote meubels moet verhuizen, is een verhuiswagen onmisbaar. Daarom kunt u bij Verhuizen Doen We Samen een verhuiswagen huren. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 67,50 per uur.

Meer over verhuiswagen huren

Verhuislift huren

Wanneer u veel spullen en grote meubels moet verhuizen, is een verhuiswagen onmisbaar. Daarom kunt u bij Verhuizen Doen We Samen een verhuiswagen huren. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 67,50 per uur.

Meer over verhuislift huren

Inboedelopslag

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Meer over inboedelopslag

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Klusjesman inhuren

Verhuisbedrijf voor heel Eindhoven en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle stadsdelen van Eindhoven:

 • Eindhoven Centrum
 • Eindhoven Stratum
 • Eindhoven Tongelre
 • Eindhoven Woensel-Zuid
 • Eindhoven Woensel-Noord
 • Eindhoven Strijp
 • Eindhoven Gestel

Enthousiaste mannen die van aanpakken weten. Er komt heel wat kijken bij een verhuizing dus we waren erg blij met een paar extra handen. We kregen veel goede tips van de verhuizers en waren veel sneller klaar dan verwacht. - Fam. Kortes uit Eindhoven

Naast bovenstaande diensten kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van senioren en de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553 of vul het contactformulier in.

Verhuizen Doen We Samen
Biesven 8a
5595 DD Eindhoven (Leende)
Tel: 0800 355 3553
E: info@verhuizendoenwesamen.nl