VERHUISBEDRIJF EDE

'Verhuisbedrijf Ede gezocht'? Dat komt goed uit, want Verhuizen Doen We Samen verhuist u door heel Nederland. Wij zijn het eerste verhuisbedrijf in Ede en omgeving dat werkt volgens een nieuw concept. Met ons new-economy-model zijn wij crisisproof!

'Verhuizen van of naar Ede, het liefst met een voordelig verhuisbedrijf!'

|Besparen, besparen, besparen als we de media horen, moeten we er allemaal aan geloven. Prima, want wij helpen u graag. Wij gaan namelijk voor een effectieve samenwerking tussen de professionele verhuizer en onze klanten. Waarom zou u aan de kant blijven staan, wanneer u met uw inzet kunt besparen op de kosten van uw verhuizing van of naar Ede? We merken dat onze klanten vaak de handen graag uit de mouwen steken. 

En u? Gaat u ook voor een voordelige verdeling van de kosten? U helpt ons bij uw verhuizing, wij rekenen u een gunstig tarief. Zo creëren we een win-winsituatie.

Uitstekende service van hét verhuisbedrijf in Ede

Onze service begint al bij het inpakken, want dit kost vaak veel tijd. Met een goede voorbereiding verloopt uw verhuizing een stuk prettiger. Daarom hebben wij een aantal praktische tips op een rijtje gezet die u vindt op de website van ons verhuisbedrijf. 

Ede, echt een stad voor iedereen. U vindt er allerlei woningtypen: gezinswoningen, vrijstaande woningen en hoogbouw. Speciaal voor de laatste categorie kunt u bij ons verhuisbedrijf in Ede een verhuislift huren, die bediend wordt door een ervaren chauffeur. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf? Ede ligt vrij centraal, maar wij helpen u bij verhuizingen van en naar alle plaatsen in Nederland. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via 0800 - 355 35 53, info@verhuizendoenwesamen.nl, of vul ons contactformulier in.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Afgelopen december met behulp van dit verhuisbedrijf en vrienden onze verhuizing gedaan. In één woord top! Erg gezellige mannen die duidelijk hun werk kennen en ons handige tips gaven. Prima samenwerking voor ook nog eens een prima prijs. - Chantal

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.