VERHUISBEDRIJF EDE

'Verhuisbedrijf Ede gezocht'? Dat komt goed uit, want Verhuizen Doen We Samen verhuist u door heel Nederland. Wij zijn het eerste verhuisbedrijf in Ede en omgeving dat werkt volgens een nieuw concept. Met ons new-economy-model zijn wij crisisproof!

'Verhuizen van of naar Ede, het liefst met een voordelig verhuisbedrijf!'

|Besparen, besparen, besparen als we de media horen, moeten we er allemaal aan geloven. Prima, want wij helpen u graag. Wij gaan namelijk voor een effectieve samenwerking tussen de professionele verhuizer en onze klanten. Waarom zou u aan de kant blijven staan, wanneer u met uw inzet kunt besparen op de kosten van uw verhuizing van of naar Ede? We merken dat onze klanten vaak de handen graag uit de mouwen steken. 

En u? Gaat u ook voor een voordelige verdeling van de kosten? U helpt ons bij uw verhuizing, wij rekenen u een gunstig tarief. Zo creëren we een win-winsituatie.

Uitstekende service van hét verhuisbedrijf in Ede

Onze service begint al bij het inpakken, want dit kost vaak veel tijd. Met een goede voorbereiding verloopt uw verhuizing een stuk prettiger. Daarom hebben wij een aantal praktische tips op een rijtje gezet die u vindt op de website van ons verhuisbedrijf. 

Ede, echt een stad voor iedereen. U vindt er allerlei woningtypen: gezinswoningen, vrijstaande woningen en hoogbouw. Speciaal voor de laatste categorie kunt u bij ons verhuisbedrijf in Ede een verhuislift huren, die bediend wordt door een ervaren chauffeur. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf? Ede ligt vrij centraal, maar wij helpen u bij verhuizingen van en naar alle plaatsen in Nederland. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via 0800 - 355 35 53, info@verhuizendoenwesamen.nl, of vul ons contactformulier in.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.