VERHUISBEDRIJF VENLO

Verhuizen? Dat doet u het beste met Verhuizen Doen We Samen. Wij realiseren ons dat veel mensen op dit moment op zoek zijn naar de meest voordelige oplossing. Dat is geen probleem, maar een uitdaging voor ons als verhuisbedrijf! Venlo profiteert nu ook van onze werkwijze en de manier waarop u tot maar liefst 70% bespaart op de verhuiskosten

Samenwerken met het verhuizen van of naar Venlo

Het draait allemaal om samenwerking. Bij veel verhuisbedrijven krijgt u standaard hulp van twee of meerdere verhuizers. Als u echter kritisch kijkt naar de werkzaamheden die zij uitvoeren, zult u zien dat u, of mensen in uw omgeving, deze best gedeeltelijk kunnen overnemen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten van uw verhuizing van of naar Venlo. Door dit concept aan te bieden zijn wij het voordeligste verhuisbedrijf in Venlo en huurt u nooit meer verhuizers in dan u nodig heeft!

Wanneer uw conditie het toelaat kunt u helpen met het in- en uitladen van de verhuiswagen. Zo vervangt u een professionele verhuizer. Onze medewerkers vervoeren uw inboedel veilig voor u naar uw nieuwe woning.

Verhuisbedrijf Venlo is er voor iedere verhuizing

Kies bij uw verhuizing voor ons verhuisbedrijf. Venlo, we verhuizen u er graag naartoe of vandaan. De stad wordt uiteraard gekenmerkt door de Limburgse gezelligheid en het typische dialect. Wist u dat Venlo de oudste Romeinse Nederzetting van Nederland is? 

Of u ons verhuisbedrijf in Venlo nou nodig heeft in de gezinswijk Hagerbroek of voor een verhuizing naar een riante villa in Jammerdaal, wij zijn er voor ieder budget. De totale kosten zijn onder andere afhankelijk van het aantal manuren. Met ons duidelijke tarievenoverzicht maakt u daar alvast een globale berekening van. 

Voor meer informatie over wat wij specifiek voor uw situatie kunnen betekenen neemt u contact met ons op via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Vraag ook naar de mogelijkheden van onze opslag- en verhuislift verhuur!

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.