VERHUISBEDRIJF VENLO

Verhuizen? Dat doet u het beste met Verhuizen Doen We Samen. Wij realiseren ons dat veel mensen op dit moment op zoek zijn naar de meest voordelige oplossing. Dat is geen probleem, maar een uitdaging voor ons als verhuisbedrijf! Venlo profiteert nu ook van onze werkwijze en de manier waarop u tot maar liefst 70% bespaart op de verhuiskosten

Samenwerken met het verhuizen van of naar Venlo

Het draait allemaal om samenwerking. Bij veel verhuisbedrijven krijgt u standaard hulp van twee of meerdere verhuizers. Als u echter kritisch kijkt naar de werkzaamheden die zij uitvoeren, zult u zien dat u, of mensen in uw omgeving, deze best gedeeltelijk kunnen overnemen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten van uw verhuizing van of naar Venlo. Door dit concept aan te bieden zijn wij het voordeligste verhuisbedrijf in Venlo en huurt u nooit meer verhuizers in dan u nodig heeft!

Wanneer uw conditie het toelaat kunt u helpen met het in- en uitladen van de verhuiswagen. Zo vervangt u een professionele verhuizer. Onze medewerkers vervoeren uw inboedel veilig voor u naar uw nieuwe woning.

Verhuisbedrijf Venlo is er voor iedere verhuizing

Kies bij uw verhuizing voor ons verhuisbedrijf. Venlo, we verhuizen u er graag naartoe of vandaan. De stad wordt uiteraard gekenmerkt door de Limburgse gezelligheid en het typische dialect. Wist u dat Venlo de oudste Romeinse Nederzetting van Nederland is? 

Of u ons verhuisbedrijf in Venlo nou nodig heeft in de gezinswijk Hagerbroek of voor een verhuizing naar een riante villa in Jammerdaal, wij zijn er voor ieder budget. De totale kosten zijn onder andere afhankelijk van het aantal manuren. Met ons duidelijke tarievenoverzicht maakt u daar alvast een globale berekening van. 

Voor meer informatie over wat wij specifiek voor uw situatie kunnen betekenen neemt u contact met ons op via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Vraag ook naar de mogelijkheden van onze opslag- en verhuislift verhuur!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Ik kan verhuizen doen we samen iedereen aanbevelen. Ik had een verhuiswagen met 2 man besteld. Zelf hebben we met 4 man meegeholpen. De verhuizers waren heel bedreven, en kwamen met de nodige tips. - August

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.