VERHUISBEDRIJF VEENDAM

Op onze professionele verhuizers kunt u vertrouwen

Verhuizen Doen We Samen ontwikkelde voor u een uniek concept. Verhuis samen met vrienden en familie waarbij u ondersteuning krijgt van professionele verhuizers. Wilt u met de hulp van een professioneel verhuisbedrijf in Veendam verhuizen? Maak dan gebruik van de diensten van Verhuizen Doen We Samen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar. Ons concept is erop gericht u te ondersteunen bij uw verhuizing en niet op het overnemen van uw verhuizing zoals andere verhuisfirma’s doen. Verhuizen Doen We Samen biedt u de mogelijkheid om zelf aan te geven hoeveel verhuizers en welk formaat verhuiswagen u nodig heeft. Ook kunt u er voor kiezen al dan niet gebruik te maken van een verhuislift.

Daarbij krijgt u bij ons nog het bijkomende voordeel dat u alleen de effectief gewerkte tijd afrekent. Ons tarief geldt per uur, dat afgerond wordt per kwartier. Hoe minder hulp u van ons nodig heeft, hoe lager de rekening dus wordt. Bespaar tot wel 70%! Wilt u meer informatie over onze werkwijze en de tarieven? Neem dan eens een kijkje op onze website www.verhuizendoenwesamen.nl.

Verhuisbedrijf in Veendam biedt u precies de hulp die u nodig heeft

Verhuis samen met vrienden en familie waarbij u ondersteuning krijgt van professionele verhuizers. Op deze manier zijn uw spullen sneller overgebracht naar uw nieuwe woning. Daarbij wordt de rekening zo een stuk lager dan wanneer u een verhuisbedrijf al het werk laat doen. Het voordeel kan oplopen tot wel 70 %! 
De professionele werknemers van Verhuizen Doen We Samen ondersteunen u tijdens uw verhuizing. Zo zorgen zij voor het vakkundig organiseren laden van de verhuiswagen, het sjouwen van de zwaardere maar ook lichtere inboedel indien u dit wenst, het eventueel bedienen van de verhuislift, en alle verder voorkomende werkzaamheden. Natuurlijk kunt u ook de hele verhuisdag gebruik maken van hun expertise en bruikbaar advies.

Schakel Verhuizen Doen We Samen in voor:

· Assisteren bij verhuis

· Verschillende formaten verhuiswagens

· Een door u gekozen aantal helpende verhuizers

· Betaalbaar tarief dat wordt afgerond per kwartier

Daarnaast kunt u bij Verhuizen Doen We Samen ook terecht voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel. Informeer naar de mogelijkheden op 0800 – 355 355 3.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u Verhuizen Doen We Samen inschakelt kunt u rekenen op alle van pas komende verhuismaterialen zoals inboedeldekens, meubelhondjes, verhuislintjes, etc. Daarnaast is uw volledige inboedel tijdens transport en in handen van onze professionele verhuizers natuurlijk verzekerd! Zo bereikt u samen met de professionele verhuizers een vlot en succesvol eind resultaat. Contacteer ons voor meer informatie op 0800 – 355 355 3.