VERHUISBEDRIJF VEENDAM

Op onze professionele verhuizers kunt u vertrouwen

Verhuizen Doen We Samen ontwikkelde voor u een uniek concept. Verhuis samen met vrienden en familie waarbij u ondersteuning krijgt van professionele verhuizers. Wilt u met de hulp van een professioneel verhuisbedrijf in Veendam verhuizen? Maak dan gebruik van de diensten van Verhuizen Doen We Samen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar. Ons concept is erop gericht u te ondersteunen bij uw verhuizing en niet op het overnemen van uw verhuizing zoals andere verhuisfirma’s doen. Verhuizen Doen We Samen biedt u de mogelijkheid om zelf aan te geven hoeveel verhuizers en welk formaat verhuiswagen u nodig heeft. Ook kunt u er voor kiezen al dan niet gebruik te maken van een verhuislift.

Daarbij krijgt u bij ons nog het bijkomende voordeel dat u alleen de effectief gewerkte tijd afrekent. Ons tarief geldt per uur, dat afgerond wordt per kwartier. Hoe minder hulp u van ons nodig heeft, hoe lager de rekening dus wordt. Bespaar tot wel 70%! Wilt u meer informatie over onze werkwijze en de tarieven? Neem dan eens een kijkje op onze website www.verhuizendoenwesamen.nl.

Verhuisbedrijf in Veendam biedt u precies de hulp die u nodig heeft

Verhuis samen met vrienden en familie waarbij u ondersteuning krijgt van professionele verhuizers. Op deze manier zijn uw spullen sneller overgebracht naar uw nieuwe woning. Daarbij wordt de rekening zo een stuk lager dan wanneer u een verhuisbedrijf al het werk laat doen. Het voordeel kan oplopen tot wel 70 %! 
De professionele werknemers van Verhuizen Doen We Samen ondersteunen u tijdens uw verhuizing. Zo zorgen zij voor het vakkundig organiseren laden van de verhuiswagen, het sjouwen van de zwaardere maar ook lichtere inboedel indien u dit wenst, het eventueel bedienen van de verhuislift, en alle verder voorkomende werkzaamheden. Natuurlijk kunt u ook de hele verhuisdag gebruik maken van hun expertise en bruikbaar advies.

Schakel Verhuizen Doen We Samen in voor:

· Assisteren bij verhuis

· Verschillende formaten verhuiswagens

· Een door u gekozen aantal helpende verhuizers

· Betaalbaar tarief dat wordt afgerond per kwartier

Daarnaast kunt u bij Verhuizen Doen We Samen ook terecht voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel. Informeer naar de mogelijkheden op 0800 – 355 355 3.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u Verhuizen Doen We Samen inschakelt kunt u rekenen op alle van pas komende verhuismaterialen zoals inboedeldekens, meubelhondjes, verhuislintjes, etc. Daarnaast is uw volledige inboedel tijdens transport en in handen van onze professionele verhuizers natuurlijk verzekerd! Zo bereikt u samen met de professionele verhuizers een vlot en succesvol eind resultaat. Contacteer ons voor meer informatie op 0800 – 355 355 3.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in ZOEKT U EEN VERHUISBEDRIJF IN VEENDAM? doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.