VERHUISBEDRIJF ALMERE

Bent u op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf? Almere, maar ook andere plaatsen in Nederland kunnen nu kiezen voor de gunstige tarieven van ons verhuisbedrijf. Almere grenst aan Amsterdam en ‘t Gooi. Veel mensen die in Almere wonen, hebben een relatie met deze gebieden zoals sociale contacten en werk. De infrastructuur is helemaal ingericht op dit verkeer.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Een kostenbesparend concept bij verhuisbedrijf Almere

Wij van Verhuizen Doen We Samen hebben een kostenbesparend concerewpt ontwikkeld, waarbij u zelf een betaalde verhuizer vervangt. U helpt zelf mee, als uw fysieke toestand het toelaat, met uw verhuizing naar of vanuit Almere. Bij ons kunt u al een ruime verhuiswagen en professionele verhuizers inhuren voor maar € 76,50 per uur. 

Natuurlijk bent u vrij om vrienden en familie in te schakelen, zo bespaart u nog meer! De totale kosten worden bepaald door de grootte van uw woning, de afstand van uw oude tot uw nieuwe woning en het aantal ingehuurde verhuizers. U kunt tevens gebruik maken van onze mogelijkheid tot opslag of verhuislift verhuur. 

Een uitgebreide service voor uw verhuizing regio Almere

U ziet dat onze service verder gaat dan alleen het transporteren van uw inboedel. Wij ondersteunen u met het verhuizen van begin tot eind. Dat begint al met onze praktische tips, zodat u zich goed kunt voorbereiden voor een soepel verloop van uw verhuizing.

Onze verhuisexpert helpt met het inladen van de verhuiswagen en brengt u naar de plaats van bestemming. U kunt kiezen voor ons verhuisbedrijf in Almere, maar ook in andere steden. We zijn altijd in de buurt.

Wilt u meer weten over onze diensten van het voordeligste verhuisbedrijf? Almere en de rest van Nederland, kunnen rekenen op onze service. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in VERHUISBEDRIJF ALMERE - LELYSTAD doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.