VERHUISBEDRIJF ALMERE

Bent u op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf? Almere, maar ook andere plaatsen in Nederland kunnen nu kiezen voor de gunstige tarieven van ons verhuisbedrijf. Almere grenst aan Amsterdam en ‘t Gooi. Veel mensen die in Almere wonen, hebben een relatie met deze gebieden zoals sociale contacten en werk. De infrastructuur is helemaal ingericht op dit verkeer.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Een kostenbesparend concept bij verhuisbedrijf Almere

Wij van Verhuizen Doen We Samen hebben een kostenbesparend concept ontwikkeld, waarbij u zelf een betaalde verhuizer vervangt. U helpt zelf mee, als uw fysieke toestand het toelaat, met uw verhuizing naar of vanuit Almere. Bij ons kunt u al een ruime verhuiswagen en professionele verhuizers inhuren voor maar € 67,50 per uur. 

Natuurlijk bent u vrij om vrienden en familie in te schakelen, zo bespaart u nog meer! De totale kosten worden bepaald door de grootte van uw woning, de afstand van uw oude tot uw nieuwe woning en het aantal ingehuurde verhuizers. U kunt tevens gebruik maken van onze mogelijkheid tot opslag of verhuislift verhuur. 

Een uitgebreide service voor uw verhuizing regio Almere

U ziet dat onze service verder gaat dan alleen het transporteren van uw inboedel. Wij ondersteunen u met het verhuizen van begin tot eind. Dat begint al met onze praktische tips, zodat u zich goed kunt voorbereiden voor een soepel verloop van uw verhuizing.

Onze verhuisexpert helpt met het inladen van de verhuiswagen en brengt u naar de plaats van bestemming. U kunt kiezen voor ons verhuisbedrijf in Almere, maar ook in andere steden. We zijn altijd in de buurt.

Wilt u meer weten over onze diensten van het voordeligste verhuisbedrijf? Almere en de rest van Nederland, kunnen rekenen op onze service. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.