Verhuisbedrijf Den Bosch

Bespaar geld met uw verhuizing van of naar Den Bosch en kies voor de goedkope verhuishulp van Verhuizen Doen We Samen. Met ons unieke concept verhuist u met de hulp van familie en vrienden en huurt u onze professionele verhuizers in voor het zware werk. Dat scheelt u tot 70% op de kosten.

 • Bespaar op de kosten van uw verhuizing
 • Verhuishulp vanaf € 50,- per uur
 • Inboedel altijd verzekerd tijdens transport
 • Verhuisliften te huur
 • Ook complete verhuizingen

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0800 - 355 3553 en vraag een offerte op maat aan. Direct een reservering maken doet u via onderstaande button.

Reserveer uw verhuizing

Ons concept

De werkwijze van ons verhuisbedrijf is heel eenvoudig. U huurt onze professionele verhuizers in vier stappen:

Ik heb gebruik gemaakt van de verhuishulp van twee professionele verhuizers. Ze hebben ons goed geholpen en de boedel is veilig en zorgvuldig verhuisd. Wat mij betreft een aanrader!" – Michael, verhuisd naar Den Bosch

Kosten van ons verhuisbedrijf

Verhuis goedkoop van of naar Den Bosch met de verhuishulp van onze professionele verhuizers of kies ervoor om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Wij regelen al een verhuizing vanaf € 67,50 per uur, zowel voor particulieren als voor bedrijven. U krijgt dan verhuishulp van een verhuizer met een kleine verhuiswagen.

In onderstaand overzicht vindt u een totaaloverzicht van onze kosten. Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat aanvragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0800 - 355 3553.

Dienst Prijs per uur*

Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 67,50

Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 77,50

Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 85,-

Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 95,-

Gereedschap + 1 klusjesman
€ 50,-

1 (extra) verhuizer
€ 50,-

* Bij spoedverhuizingen, verhuizingen binnen 7 dagen, rekenen wij een toeslag van 10%. Daarnaast hanteren we ook bij weekendverhuizingen een toeslag. Deze bedraagt 20% op zaterdag en 50% op zondag.

Verhuisdiensten

Onze manier van werken begon met een creatieve gedachte: hoe besparen we op de verhuiskosten? Het antwoord is simpel: door zelf met vrienden of familie te verhuizen hoeft u geen volledig verhuisteam in te huren als u dat niet wilt.

Bij Verhuizen Doen We Samen beslist u zelf hoeveel verhuizers u inschakelt. Daardoor huurt u geen overbodige verhuizers of -materialen in, maar heeft u altijd de hulp die precies nodig is. Onze verhuizers begeleiden de gehele verhuizing op professionele wijze, nemen het zwaardere werk op zich en besturen de verhuiswagen. Naast het huren van verhuizers per uur kunt u ook bij ons terecht voor de volgende diensten:

Verhuislift huren

Een verhuislift huren doet u bij ons verhuisbedrijf altijd in combinatie met een verhuizer voor de bediening. De huurprijzen starten vanaf € 85,- per uur. Als u een verhuislift inhuurt, breidt u uw verhuishulp kosteloos uit met een verhuiswagen. Een kleine verhuiswagen, met verhuislift en een verhuizer huurt u namelijk ook in voor € 85,- p/u.

Meer over verhuislift huren

Verhuiswagens

Verhuiswagens verhuren we ook altijd in combinatie met een verhuizer/chauffeur. Hierdoor garanderen we u een veilig en schadevrij transport naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. De huurprijzen van onze verhuiswagens starten vanaf € 67,50 per uur. Bij een verhuiswagen worden altijd verhuisdekens en verhuismaterialen geleverd.

Meer over verhuiswagen huren

Opslagruimtes

Om uw inboedel tijdelijk op te slaan verhuren we opslagruimtes. Onze opslag is beveiligd met camera’s en alarmsystemen en de temperatuur is continu geregeld. De ruimtes zijn zowel geschikt voor korte- als voor langdurige opslag. De kosten zijn afhankelijk van de opslagduur. Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Meer over inboedelopslag

Montageservice

Maak gebruik van onze montageservice als u hulp nodig heeft bij de (de)montage van uw meubels. Een klusjesman met gereedschap huurt u al voor € 50,- per uur. We zorgen bijvoorbeeld dat uw bedden en kasten worden gedemonteerd en weer in elkaar worden gezet.

Klusjesman inhuren

Verhuizen in Den Bosch en omgeving

U wilt verhuizen van of naar Den Bosch wanneer het u uitkomt, dat begrijpen we. Daarom kunt u ook in het weekend rekenen op ons verhuisbedrijf. We verhuizen overigens niet alleen naar onderstaande wijken van Den Bosch, maar ook naar nabijgelegen plaatsen zoals Rosmalen en Vlijmen:

 • De binnenstad van Den Bosch
 • Den Bosch Zuidoost
 • Graafsepoort
 • Muntel/Vliert
 • Empel
 • Den Bosch Noord
 • Maaspoort
 • Den Bosch West
 • Engelen
 • Rosmalen Zuid
 • Rosmalen Noord
 • De Grote Wielen
 • Nuland
 • Vinkel

Vorig jaar ben ik met dit verhuisbedrijf en de hulp van vrienden verhuisd. De mannen van Verhuizen Doen We Samen voeren hun werk goed uit en gaven handige tips. De samenwerking was goed en alles voor een prima prijs. Handig concept! – Chantal, verhuisd vanaf Den Bosch

Verhuizing doorgeven aan de gemeente

Als u naar of binnen Den Bosch verhuist, moet u uw adreswijziging tijdig doorgeven aan de gemeente. Een verhuizing doorgeven moet uiterlijk vijf dagen na de verhuisdatum en kan vanaf 3 maanden ervoor.

Met uw DigiD geeft u gemakkelijk uw verhuizing door op de website van de gemeente Den Bosch. Het is ook mogelijk om uw verhuizing schriftelijk of op het gemeentehuis door te geven.

Bij verhuizingen vanuit de gemeente Den Bosch naar een andere gemeente, zal u uzelf moeten inschrijven in de nieuwe gemeente. Uitschrijven in Den Bosch is niet nodig, zodra uw aangifte ontvangen is schrijft de nieuwe gemeente u uit.

Offerte op maat aanvragen

Waar u ook heen wilt verhuizen, wij regelen een zorgeloze verhuizing. Neem contact met ons op bij vragen of voor een offerte op maat. Bel 0800 - 355 3553 of stuur een e-mail naar info@verhuizendoenwesamen.nl.