VERHUISBEDRIJF HEERLEN

Maak kennis met Verhuizen Doen We Samen, ons vernieuwende verhuisbedrijf. Heerlen is een levendige stad met veel actieve culturele gebeurtenissen op de agenda. Met ons unieke concept werken we samen met onze klanten en besparen we kosten aan beide kanten. Hoe we dat doen? Dat leest u hieronder.

Samenwerken gedurende uw verhuizing van of naar Heerlen

Onze werkwijze is gebaseerd op samenwerking. Veel mensen nemen de organisatie van hun verhuizing volledig op zich. Een stressvolle opgave. Waarom huurt u geen verhuizers in die u ondersteunen? U helpt mee met het beladen van de verhuiswagen, onze experts dragen bij aan de organisatie en het fysieke werk.

Hoeveel professionals u bij ons inhuurt bepaalt u zelf. Onze verhuizer helpt u met het verplaatsen van zwaarder meubilair. Afhankelijk van wat u zelf wilt en kunt bijdragen aan uw verhuizing maakt u de keuze die het beste bij u past!

Kosten- en tijdbesparend verhuizen regio Heerlen

Verhuist u naar een appartement? U kunt dan tegen een aantrekkelijk tarief een verhuislift huren. Deze wordt bestuurd door één van onze professionele chauffeurs. Zelfs wanneer u de hoogte in gaat, is uw verhuizing in de regio Heerlen bij ons in goede handen.

U bespaart tot wel 70% op de kosten, omdat u en uw omgeving een gedeelte van het werk overnemen. Aan de andere kant bespaart u tijd, omdat het verhuizen sneller gaat dankzij de professionaliteit van onze verhuizers. Zo sluit onze verhuismethode precies aan bij uw wensen!

Zoek niet langer naar een verhuisbedrijf in Heerlen: kies voor het kostenbesparende concept van ons verhuisbedrijf. Heerlen is slechts één van onze vestigingen. Waar u ook heen wilt, wij zijn altijd dichtbij! Neemt u contact op via 0800 - 355 35 53, info@verhuizendoenwesamen.nl, of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag alles over onze mogelijkheden!

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.