VERHUISBEDRIJF HEERLEN

Maak kennis met Verhuizen Doen We Samen, ons vernieuwende verhuisbedrijf. Heerlen is een levendige stad met veel actieve culturele gebeurtenissen op de agenda. Met ons unieke concept werken we samen met onze klanten en besparen we kosten aan beide kanten. Hoe we dat doen? Dat leest u hieronder.

Samenwerken gedurende uw verhuizing van of naar Heerlen

Onze werkwijze is gebaseerd op samenwerking. Veel mensen nemen de organisatie van hun verhuizing volledig op zich. Een stressvolle opgave. Waarom huurt u geen verhuizers in die u ondersteunen? U helpt mee met het beladen van de verhuiswagen, onze experts dragen bij aan de organisatie en het fysieke werk.

Hoeveel professionals u bij ons inhuurt bepaalt u zelf. Onze verhuizer helpt u met het verplaatsen van zwaarder meubilair. Afhankelijk van wat u zelf wilt en kunt bijdragen aan uw verhuizing maakt u de keuze die het beste bij u past!

Kosten- en tijdbesparend verhuizen regio Heerlen

Verhuist u naar een appartement? U kunt dan tegen een aantrekkelijk tarief een verhuislift huren. Deze wordt bestuurd door één van onze professionele chauffeurs. Zelfs wanneer u de hoogte in gaat, is uw verhuizing in de regio Heerlen bij ons in goede handen.

U bespaart tot wel 70% op de kosten, omdat u en uw omgeving een gedeelte van het werk overnemen. Aan de andere kant bespaart u tijd, omdat het verhuizen sneller gaat dankzij de professionaliteit van onze verhuizers. Zo sluit onze verhuismethode precies aan bij uw wensen!

Zoek niet langer naar een verhuisbedrijf in Heerlen: kies voor het kostenbesparende concept van ons verhuisbedrijf. Heerlen is slechts één van onze vestigingen. Waar u ook heen wilt, wij zijn altijd dichtbij! Neemt u contact op via 0800 - 355 35 53, info@verhuizendoenwesamen.nl, of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag alles over onze mogelijkheden!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

"Ik was ontzettend blij met mijn nieuwe woning in Maastricht, maar zag wel op tegen de verhuizing. De professionele verhuizers van Verhuizen Doen We Samen stelden mij gerust en die extra paar handen hebben mij alle zorgen ontnomen.’’ – Marianne, verhuisd naar Maastricht

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.