VERHUISBEDRIJF MAASTRICHT

Bent u van plan om te verhuizen van of naar Maastricht, en zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf om u daarbij te helpen? Door het concept van Verhuizen Doen We Samen bespaart u tot wel 70% op uw verhuiskosten.

  • Professionele en ervaren verhuizers
  • Goede verzekering tijdens het transport
  • Wij hebben een verhuislift te huur
  • Snel, veilig en schadevrij verhuizen van en naar Maastricht
  • Ook complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 uur tot 20:00 uur bereikbaar via 0800 - 355 3553. Daarnaast kunt u via onderstaande button eenvoudig een reservering maken voor uw verhuizing.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Ik kan verhuizen doen we samen iedereen aanbevelen. Ik had een verhuiswagen met 2 man besteld. Zelf hebben we met 4 man meegeholpen. De verhuizers waren heel bedreven, en kwamen met de nodige tips. - August

Verhuisdiensten

Een verhuizing is meer dan wat spullen van het ene naar het andere huis verplaatsen: er komt vaak veel werk bij kijken. Daarom bieden wij een uitgebreide verhuisservice aan, waarbij u ook gebruik kunt maken van de volgende diensten:

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 67,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 85,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor 50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Verhuisbedrijf voor heel Maastricht en omgeving

Verhuisbedrijf Maastricht helpt u met verhuizen in Maastricht en omgeving. Zo kunt ons tegenkomen in:

  Eindhoven Centrum
  Grondveld
  Cadier en Keer
  Berg en Terblijt
  Meerssen
  Bunde
  Lanaken
  Briegden
  Riemst
  Bolder
  Eijsden

"Ik was ontzettend blij met mijn nieuwe woning in Maastricht, maar zag wel op tegen de verhuizing. De professionele verhuizers van Verhuizen Doen We Samen stelden mij gerust en die extra paar handen hebben mij alle zorgen ontnomen.’’ – Marianne, verhuisd naar Maastricht

Verhuizen doorgeven aan de gemeente Maastricht

Wanneer u naar of binnen Maastricht verhuist, dan moet u uw adreswijziging tijdig doorgeven aan de gemeente. Dit kan vanaf vier weken voor tot uiterlijk vijf dagen na de verhuizing. Met uw DigiD geeft u gemakkelijk uw verhuizing door op de website van de gemeente Maastricht.

Als u de verhuizing later doorgeeft, dan wijzigt de gemeente uw adres op de dag waarop u dit meldt. Het is belangrijk uw verhuizing tijdig door te geven om ervoor te zorgen dat u geen problemen krijgt met toeslagen en subsidies.

U hoeft de verhuizing alleen door te geven aan de gemeente waar u gaat of blijft wonen. Komt u vanuit een andere gemeente in Maastricht wonen? Dan wordt u automatisch uitgeschreven bij de gemeente waar u woonde.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ontvangen over ons verhuisconcept of heeft u wellicht een vraag over een van onze andere diensten? Neem contact met ons op via  0800 - 355 3553 of door een e-mail te sturen naar info@verhuizendoenwesamen.nl. We verschaffen u daarnaast graag meer informatie over de kosten door middel van een vrijblijvende offerte.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3