VERHUISBEDRIJF EMMEN

Verhuizen zonder hoge kosten te maken, maar wel met de hulp van een professioneel verhuisbedrijf? Emmen weet dat het kan. Daar vindt u namelijk één van onze vestigingen. Wij zijn Verhuizen Doen We Samen. We verhuizen niet vóór u, maar mét u.

Verhuizen vanuit of naar Emmen?

U bent misschien geen echte verhuizer, maar tijdens een verhuizing zijn uw inspanningen geld waard. Met de professionele hulp van enkele verhuizers kunt u al een hele hoop werk verzetten. Zij helpen u met het verplaatsen van zware meubels en ondersteunen u in de organisatie. 

En niet iedereen kan of wil een zware, volgeladen verhuiswagen besturen. Bovendien staat hij vol met uw kostbare meubels. Daarom doen onze verhuisexperts dit voor u. Weer een zorg minder in de drukke periode rond de verhuizing! Dat zijn de voordelen van ons verhuisbedrijf. Emmen, maar ook andere steden door heel Nederland behoren tot onze standplaatsen.

Verhuisbedrijf Emmen, maar toch altijd in de buurt

Mensen verhuizen overal vandaan en overal naartoe. Wij zijn dan ook een landelijk verhuisbedrijf. Emmen als vertrek- of eindpunt? Wij halen u op en brengen u naar uw nieuwe bestemming, waar in Nederland dat ook is. 

Wij geven u direct duidelijkheid over onze tarieven, zodat u op voorhand een inschatting kunt maken van ons kostenplaatje. Tevens kunt u bij ons terecht voor opslagruimte- of verhuislift verhuur. Dit kan bij ons verhuisbedrijf in Emmen, maar ook bij al onze andere vestigingen. Heeft u vragen of wilt u weten wat ons verhuisbedrijf in Emmen voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, 0800-355 355 3 of per email, info@verhuizendoenwesamen.nl.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Vrienden en familie wilden mij wel helpen bij mijn verhuizing maar wat professionele hulp leek mij wel handig. Verhuizen Doen We Samen vroeg een zeer redelijke prijs én ik kon gebruik maken van hun verhuiswagen. Zeker een aanrader! - Dennis

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.