VERHUISBEDRIJF EMMEN

Verhuizen zonder hoge kosten te maken, maar wel met de hulp van een professioneel verhuisbedrijf? Emmen weet dat het kan. Daar vindt u namelijk één van onze vestigingen. Wij zijn Verhuizen Doen We Samen. We verhuizen niet vóór u, maar mét u.

Verhuizen vanuit of naar Emmen?

U bent misschien geen echte verhuizer, maar tijdens een verhuizing zijn uw inspanningen geld waard. Met de professionele hulp van enkele verhuizers kunt u al een hele hoop werk verzetten. Zij helpen u met het verplaatsen van zware meubels en ondersteunen u in de organisatie. 

En niet iedereen kan of wil een zware, volgeladen verhuiswagen besturen. Bovendien staat hij vol met uw kostbare meubels. Daarom doen onze verhuisexperts dit voor u. Weer een zorg minder in de drukke periode rond de verhuizing! Dat zijn de voordelen van ons verhuisbedrijf. Emmen, maar ook andere steden door heel Nederland behoren tot onze standplaatsen.

Verhuisbedrijf Emmen, maar toch altijd in de buurt

Mensen verhuizen overal vandaan en overal naartoe. Wij zijn dan ook een landelijk verhuisbedrijf. Emmen als vertrek- of eindpunt? Wij halen u op en brengen u naar uw nieuwe bestemming, waar in Nederland dat ook is. 

Wij geven u direct duidelijkheid over onze tarieven, zodat u op voorhand een inschatting kunt maken van ons kostenplaatje. Tevens kunt u bij ons terecht voor opslagruimte- of verhuislift verhuur. Dit kan bij ons verhuisbedrijf in Emmen, maar ook bij al onze andere vestigingen. Heeft u vragen of wilt u weten wat ons verhuisbedrijf in Emmen voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, 0800-355 355 3 of per email, info@verhuizendoenwesamen.nl.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.