VERHUISLIFT HUREN

Wilt u een verhuislift huren? Dan bent u bij verhuizendoenwesamen aan het juiste adres! Wij verhuren verhuisliften met bediening voor wanneer u objecten in- of uit uw woning wilt halen. Maar ook als u een verhuislift nodig wanneer u zelf uw verhuizing wilt gaan uitvoeren zijn wij u graag van dienst.
 

Reserveer verhuislift Bel 0800 355 355 3

Bij het huren van een verhuislift zal altijd een medewerker ter bediening worden meegeleverd. Het bedienen van een verhuislift kan namelijk gevaarlijk zijn wanneer men hiermee geen ervaring heeft. Houdt er rekening mee dat het opbouwen, stabiliseren en afbreken van de verhuislift in totaal 10 tot 30 minuten in beslag zal nemen, afhankelijk van het type verhuislift dat wordt gebruikt.

Wilt u zelf uw verhuizing uitvoeren en heeft u hierbij een verhuislift nodig? Overweeg dan eens om gebruik te maken van onze alles-in-1 verhuisservice. Een verhuislift en verhuizer/bediener mét verhuiswagen kost u namelijk niets méér, dan het huren van een verhuislift zonder verhuiswagen. Met dit alles in 1 concept verhuist u professioneel tegen de aller laagste prijs! Bekijk hier onze tarieven en bepaal wat voor u van toepassing is. Voor vragen over verhuislift verhuur of voor het reserveren van een verhuislift kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Verhuislift verhuur met bediening: 
€ 94,- PER UUR !!! (=incl. BTW, minimale afname 3 uur)

Verhuislift met verhuizer / bediener INCLUSIEF 19m3 verhuiswagen
ÓÓK € 94,- PER UUR !!! (=incl. BTW, minimale afname 3 uur)

 

 

** afhankelijk van de locatie kunnen er reiskosten worden berekend.

ONZE VERHUISLIFTEN:

  • Kunnen tot 29 meter hoogte. (9e verd.)
  • Zijn vrijwel overval inzetbaar
  • Kunnen tot 250 kilogram dragen
  • Hebben een grote laadoppervlakte
  • Op- en afbouw tijd ca. 20 minuten

U KUNT HET NATUURLIJK OOK ZELF PROBEREN......

Reserveer verhuislift Bel 0800 355 355 3

OF TOCH MAAR VERHUIZENDOENWESAMEN.NL ?

Wat u betaalt voor een groter formaat verhuiswagen of meerdere verhuizers kunt u zien op onze tarievenlijst op de home pagina. Heeft u vragen over het bestellen van een goedkope verhuislift met verhuizer en verhuiswagen dan kunt u gebruik maken van het contact formulier. 

OF BEL GRATIS : 0800-3553553 (ma t/m za 08.00-20.00)