Verhuisbedrijf Tilburg

Een goedkoop verhuisbedrijf in Tilburg waarmee u tot wel 70% bespaart op de kosten van uw verhuizing? Dankzij het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen kunt u zelf helpen bij de verhuizing, waardoor u veel geld bespaart. Zo blijft de verhuizing goedkoop, maar krijgt u wel de professionele ondersteuning die u nodig heeft.

 • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Tilburg
 • Ook verhuizen op zaterdag en zondag
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
 • Wij hebben een verhuislift te huur
 • Professionele en deskundige verhuizers
 • Hulp bij verhuizen vanaf € 50,- per uur

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf? Wij zijn maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur bereikbaar op 0800 355 3553. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 3553

Verhuizen Doen We Samen inhuren

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Tilburg doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Toen we naar het centrum van Tilburg verhuisden, wilden we zoveel mogelijk zelf doen om kosten te besparen. Toch hadden we echt een verhuislift nodig om een aantal zware meubels op de eerste verdieping te krijgen. Via Verhuizen Doen We Samen konden we een verhuislift huren en ook iemand inhuren die deze kon besturen. Doordat we verder geen diensten hoefden af te nemen, bleven de kosten laag. - Johan en Mariëtte uit Tilburg

Kosten verhuizen in Tilburg

U kunt tot wel 70% op uw verhuiskosten besparen wanneer u familie en vrienden inschakelt om te helpen met verhuizen. Op die manier heeft u weinig professionele verhuizers nodig voor uw verhuizing. Kijk in het overzicht hieronder voor de prijzen van onze verhuisservice.

Dienst Prijs per uur*

Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 67,50

Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 77,50

Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 85,-

Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 95,-

Gereedschap + 1 klusjesman
€ 50,-

1 (extra) verhuizer
€ 50,-

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Verhuisdiensten

U kunt bij Verhuizen Doen We Samen niet alleen gebruikmaken van onze verhuizers en verhuiswagens, maar ook van onze andere verhuisdiensten. Bekijk hieronder welke diensten wij aanbieden.

Verhuiswagen huren

Heeft u veel grote meubels die verhuisd moeten worden? Huur dan een verhuiswagen. Bij Verhuizen Doen We Samen heeft u de keuze uit verschillende verhuiswagens en bakwagens om te huren. Huur bij ons een verhuiswagen inclusief een verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal. vanaf € 67,50 per uur.

Meer over verhuiswagen huren

Verhuislift huren

Bevindt uw oude of nieuwe huis zich op een hoge verdieping en is er geen lift aanwezig? Dan kan een verhuislift uitkomst bieden. Met een verhuislift wordt het een stuk eenvoudiger om zware meubels te verhuizen. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 85,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Meer over verhuislift huren

Opslag van uw inboedel

Wanneer u kleiner gaat wonen of om een andere reden niet uw gehele inboedel meteen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning, is het prettig als u uw spullen op een veilige plaats op kunt slaan. Bij Verhuizen Doen We Samen kunt u uw inboedel voor lange of korte periode opslaan. Wij bieden een beveiligde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Meer over inboedelopslag

Klusjesman + gereedschap

Wanneer u bent verhuisd, zijn er vaak nog veel klusjes die gedaan moeten worden in de nieuwe woning, zoals het ophangen van lampen en in elkaar zetten van meubels. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Klusjesman inhuren

Verhuisbedrijf voor heel Tilburg en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle stadsdelen van Tilburg:

 • Tilburg Centrum
 • Tilburg Oud-Zuid
 • Tilburg Oud-Noord
 • Tilburg West
 • Tilburg Noord
 • Tilburg Oost
 • Tilburg Zuid
 • Tilburg Berkel-Enschot
 • Tilburg Reeshof
 • Tilburg Udenhout

De verhuizers die ons kwamen helpen waren hele nette en hardwerkende mannen. Ze wisten precies hoe we efficiënt onze spullen konden inladen en verhuizen. Heel handig om er een paar professionals bij te hebben. - Fam. van Beek uit Tilburg

Naast bovenstaande diensten kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van senioren en de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553 of vul het contactformulier in.

Verhuizing doorgeven aan gemeente Tilburg

Een verhuizing binnen of naar Tilburg moet u uiterlijk vijf dagen na de verhuisdatum doorgeven aan de gemeente. Dit kan bij het gemeenteloket, via de post of met uw DigiD via de gemeentewebsite.

Zorg ervoor dat u de verhuizing op tijd doorgeeft. Het doorgeven van een verhuizing kan al vanaf 30 dagen voor de verhuisdatum.

Verhuizing doorgeven aan andere instanties

Nadat u uw verhuizing heeft doorgegeven, zorgt de gemeente ervoor dat uw adreswijziging ook wordt doorgevoerd in de database van andere overheidsinstanties die de gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun wettelijke taak, zoals de Belastingdienst, pensioenfondsen, DUO en zorgverzekeraars. Bij uw eigen werkgever en overige bedrijven moet u zelf uw verhuizing doorgeven.

Samenwonen of inwonen

Gaat u samenwonen of bij iemand inwonen? Dan moet u een kopie van het legitimatiebewijs van de hoofdbewoner en de schriftelijke instemming tonen. Hier kunt u het formulier Toestemming inschrijving hoofdbewoner voor gebruiken.

Verhuizen Doen We Samen
Reitseplein 2
5037AA Tilburg
Tel: 0800 355 3553
E: info@verhuizendoenwesamen.nl