VERHUISBEDRIJF HELMOND

Goedkoop verhuizen met behulp van verhuisbedrijf Verhuizen Doen We Samen. Dankzij onze unieke werkwijze bespaart u op de kosten van uw verhuizing. Door samen met uw vrienden en familie mee te helpen, kan de kostenbesparing oplopen tot wel 70%.

  • Goedkoop verhuizen door heel Nederland
  • Ook in het weekend verhuizen
  • Uw inboedel is verzekerd tijdens vervoer
  • Verhuislift beschikbaar tegen uurtarief
  • Professionele hulp bij verhuizing vanaf € 52,50 per uur
  • Van bedrijfsverhuizingen tot budgetverhuizingen
  • Inboedelopslag vanaf € 12,- per week
Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Helmond doet u in een aantal eenvoudige stappen:

"Bedankt voor de vlotte verhuizing. Ze werken met goede, ervaren verhuizers. Fijn dat de verhuizing zo snel en schadevrij verlopen is!" – Erik, verhuisd naar Helmond

Verhuisdiensten

Een verhuizing is meer dan wat spullen van het ene naar het andere huis verplaatsen: er komt vaak veel werk bij kijken. Daarom bieden wij een uitgebreide verhuisservice aan, waarbij u ook gebruik kunt maken van de volgende diensten:

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 67,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 85,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor 50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Verhuisbedrijf voor heel Helmond en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle stadsdelen van Helmond:

  Binnenstad Helmond
  Helmond-Oost
  Helmond-Noord
  't Hout
  Brouwhuis
  Helmond-West
  Warande
  Stiphout
  Rijpelberg
  Dierdonk
  Brandevoort
  Industriegebied Zuid

"Ik raad dit verhuisbedrijf aan. Ze zijn zeer flexibel en ze werken met ervaren verhuizers die weten waar ze over praten." – Meeuwissen, verhuisd vanaf Helmond

Verhuizen doorgeven aan de gemeente Helmond

Als u naar of binnen de gemeente Helmond gaat verhuizen, dan bent u verplicht om uiterlijk vijf dagen na de verhuizing uw adreswijziging door te geven. Uw nieuwe adres doorgeven kan al vier weken voor de verhuisdatum.

Geeft u de verhuizing later door, dan wijzigt de gemeente uw adres op de dag waarop u de verhuizing doorgeeft. Het is belangrijk om uw verhuizing tijdig door te geven, zodat u geen problemen krijgt met bijvoorbeeld toeslagen en subsidies.

Verhuist u van Helmond naar een andere gemeente? Dan moet u uzelf inschrijven in de nieuwe gemeente, waarna zij u uitschrijven in Helmond. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Helmond

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over ons concept of heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact op door te bellen naar 0800 - 355 3553 of door een e-mail te sturen naar info@verhuizendoenwesamen.nl. We geven u graag meer inzicht in de kosten met een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 67,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 67,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 77,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 85,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 95,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 52,50
1 (extra) verhuizer
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3