Verhuisbedrijf Helmond

 

Goedkoop verhuizen met behulp van verhuisbedrijf Verhuizen Doen We Samen. Dankzij onze unieke werkwijze bespaart u op de kosten van uw verhuizing. Door samen met uw vrienden en familie mee te helpen, kan de kostenbesparing oplopen tot wel 70%.

 • Goedkoop verhuizen door heel Nederland
 • Ook in het weekend verhuizen
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens vervoer
 • Verhuislift beschikbaar tegen uurtarief
 • Professionele hulp bij verhuizing vanaf € 50,- per uur
 • Van bedrijfsverhuizingen tot budgetverhuizingen
 • Inboedelopslag vanaf € 12,- per week

Reserveer uw verhuizing

 

Ons unieke verhuisconcept

Huur ons verhuisbedrijf in voor verhuishulp of kies ervoor om uw gehele verhuizing te laten verzorgen.

"Bedankt voor de vlotte verhuizing. Ze werken met goede, ervaren verhuizers. Fijn dat de verhuizing zo snel en schadevrij verlopen is!" – Erik, verhuisd naar Helmond

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 67,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst Prijs per uur*

Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 67,50

Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 77,50

Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 85,-

Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 95,-

Gereedschap + 1 klusjesman
€ 50,-

1 (extra) verhuizer
€ 50,-

* Bij spoedverhuizingen (verhuizingen binnen 7 dagen) hanteren we 10% toeslag op de tarieven uit bovenstaande tabel. Daarnaast geldt 20% toeslag voor verhuizingen op zaterdag en 50% toeslag voor verhuizingen op zondag.

Onze verhuisdiensten

Het concept van Verhuizen Doen We Samen is opgesteld met het doel om goedkoper te kunnen verhuizen. We willen onze opdrachtgevers geld besparen door verhuizers per uur te verhuren. Breid dat uit met een verhuiswagen en/of een verhuislift en u verhuist volledig verzorgd naar uw nieuwe woning of bedrijfspand in Helmond. Op deze manier maakt u uitsluitend gebruik van de diensten die u nodig heeft en betaalt u nooit te veel. Bekijk onze diensten:

Verhuisliften

Combineer uw verhuizing met een verhuislift om snel en gemakkelijk zware meubels van en naar een andere etage te verhuizen. We verhuren onze liften altijd in combinatie met een verhuizer voor de bediening, zodat uw inboedel veilig en schadevrij verhuisd wordt. De huurprijzen starten vanaf € 85,- per uur. Bij de huur van een verhuislift met verhuizer voor de bediening heeft u de mogelijkheid om er kosteloos een kleine verhuiswagen bij te huren. De kosten van een verhuiswagen met verhuislift en verhuizer bedragen namelijk ook € 85,- per uur.

Verhuislift huren

Verhuiswagens

Huur een verhuiswagen in om zware meubels, witgoed of bijvoorbeeld een piano of vleugel te verhuizen. Verhuiswagens verhuren we ook inclusief verhuizer voor de besturing van de wagen. Tijdens de verhuizing helpt de verhuizer u niet alleen bij het rijden van de vrachtwagen, maar ook bij het inpakken van uw inboedel met verhuisdekens en het tillen en dragen van uw meubilair en spullen. De huurprijzen van onze verhuiswagens starten vanaf € 67,50 per uur. Bij de huur maakt u kosteloos gebruik van onze verhuisdekens en beschermende materialen.

Verhuiswagen huren

 

Inboedelopslag

Sla uw spullen op in een van onze beveiligde opslagruimtes om uw inboedel tijdelijk op te bergen, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing van uw nieuwe woning of kantoor. Uw meubels en spullen staan altijd veilig in de met camera’s en alarmsystemen bewaakte opslag. De huurtarieven worden bepaald door de grootte van de gekozen opslag en de gebruiksduur. Neem contact op voor een offerte op maat of bekijk onderstaande pagina voor meer informatie.

Opslagruimte huren

Montage van meubels

Om ook van de montage van uw meubels en spullen verlost te zijn vult u de verhuizing eenvoudig aan met hulp van onze professionele verhuizers. Voor € 50,- per uur regelen we dan niet alleen uw complete verhuizing, maar helpen we onder andere ook het demonteren en monteren van meubels. Ook als u zelf met familie en vrienden verhuist, zijn onze verhuizers in te huren om u te helpen.

Montage- en installatiedienst

 

Verhuisbedrijf in Helmond en de regio

Kiezen voor Verhuizen Doen We Samen betekent een veilige en schadevrije overgang naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. We verhuizen u door heel Helmond, maar ook in de regio zoals naar Eindhoven:

 • Binnenstad Helmond
 • Helmond-Oost
 • Helmond-Noord
 • ’t Hout
 • Brouwhuis
 • Helmond-West
 • Warande
 • Stiphout
 • Rijpelberg
 • Dierdonk
 • Brandevoort
 • Industriegebied Zuid
 

Verhuizen doorgeven aan de gemeente Helmond

Als u naar of binnen de gemeente Helmond gaat verhuizen, dan bent u verplicht om uiterlijk vijf dagen na de verhuizing uw adreswijziging door te geven. Uw nieuwe adres doorgeven kan al vier weken voor de verhuisdatum.

Geeft u de verhuizing later door, dan wijzigt de gemeente uw adres op de dag waarop u de verhuizing doorgeeft. Het is belangrijk om uw verhuizing tijdig door te geven, zodat u geen problemen krijgt met bijvoorbeeld toeslagen en subsidies.

Verhuist u van Helmond naar een andere gemeente? Dan moet u uzelf inschrijven in de nieuwe gemeente, waarna zij u uitschrijven in Helmond. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Helmond

"Ik raad dit verhuisbedrijf aan. Ze zijn zeer flexibel en ze werken met ervaren verhuizers die weten waar ze over praten." – Meeuwissen, verhuisd vanaf Helmond

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over ons concept of heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact op door te bellen naar 0800 - 355 3553 of door een e-mail te sturen naar info@verhuizendoenwesamen.nl. We geven u graag meer inzicht in de kosten met een vrijblijvende offerte.

Kleine verhuiswagen plus verhuizer kost € 67,50 per uur Kleine verhuiswagen plus verhuizer kost € 67,50 per uur Kleine verhuiswagen plus verhuizer kost € 67,50 per uur Kleine verhuiswagen plus verhuizer kost € 67,50 per uur € 67,50 per uur
Grote verhuiswagen plus verhuizer kost € 77,50 per uur Grote verhuiswagen plus verhuizer kost € 77,50 per uur Grote verhuiswagen plus verhuizer kost € 77,50 per uur Grote verhuiswagen plus verhuizer kost € 77,50 per uur € 77,50 per uur
Kleine verhuiswagen plus lift plus verhuizer kost € 85,00 per uur Kleine verhuiswagen plus lift plus verhuizer kost € 85,00 per uur Kleine verhuiswagen plus lift plus verhuizer kost € 85,00 per uur Kleine verhuiswagen plus lift plus verhuizer kost € 85,00 per uur Kleine verhuiswagen plus lift plus verhuizer kost € 85,00 per uur Kleine verhuiswagen plus lift plus verhuizer kost € 85,00 per uur € 85,00 per uur
Gereedschap plus verhuizer kost € 50,00 per uur Gereedschap plus verhuizer kost € 50,00 per uur Gereedschap plus verhuizer kost € 50,00 per uur Gereedschap plus verhuizer kost € 50,00 per uur € 50,00 per uur
Verhuizer kost € 50,00 per uur Verhuizer kost € 50,00 per uur € 50,00 per uur