VERHUISBEDRIJF AMSTERDAM

Amsterdam is een wereldstad en een mooie uitdaging voor de verhuizer. Van de ruime nieuwbouwappartementen in Ijburg tot de smalle straatjes aan de rustieke grachtengordel. Iedere verhuizing in Amsterdam vraagt om zijn eigen aanpak. Verhuizen Doen We Samen is een grensverleggend verhuisbedrijf. Amsterdam, wij gaan deze uitdaging graag met u aan! 

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Van bovenwoning tot villa: wij verzorgen uw verhuizing in Amsterdam

Ons verhuisbedrijf in Amsterdam werkt volgens een revolutionair systeem, gebaseerd op samenwerking tussen u en ons. U betaalt bij ons niet voor taken gedurende de verhuizing die u ook zelf kunt overnemen. Daarmee bespaart u op de kosten voor een extra betaalde verhuizer.

U werkt samen met onze verhuisexperts. Zij helpen u bij het besturen en in- en uitladen van de verhuiswagen. U krijgt professionele ondersteuning in de organisatie van uw verhuizing in de regio Amsterdam, maar betaalt daarvoor niet teveel. U huurt onze verhuizers al in vanaf € 67,50 per uur. 

Op en top verhuizen regio Amsterdam

Speciaal voor verhuizingen van of naar een appartement kunt u ook kiezen voor het huren van een verhuislift. Onze chauffeur brengt uw meubels geheel veilig tot de negende verdieping. Dus ook een verhuizing naar de bovenste verdieping in het centrum van Amsterdam verzorgen wij op en top!

Ondanks onze lage tarieven leveren wij niet in op de service van ons verhuisbedrijf. Amsterdam, heeft hier profijt van. Verhuizen op zaterdag of zondag? Dat is bij ons geen probleem! Zelfs wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen staat ons verhuisbedrijf in Amsterdam voor uw klaar!

Voor aanvullende informatie over de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf neemt u contact met ons op via 0800-355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Met Verhuizen Doen We Samen is verhuizen zo gebeurd!

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.