VERHUISBEDRIJF AMSTERDAM

Amsterdam is een wereldstad en een mooie uitdaging voor de verhuizer. Van de ruime nieuwbouwappartementen in Ijburg tot de smalle straatjes aan de rustieke grachtengordel. Iedere verhuizing in Amsterdam vraagt om zijn eigen aanpak. Verhuizen Doen We Samen is een grensverleggend verhuisbedrijf. Amsterdam, wij gaan deze uitdaging graag met u aan! 

Van bovenwoning tot villa: wij verzorgen uw verhuizing in Amsterdam

Ons verhuisbedrijf in Amsterdam werkt volgens een revolutionair systeem, gebaseerd op samenwerking tussen u en ons. U betaalt bij ons niet voor taken gedurende de verhuizing die u ook zelf kunt overnemen. Daarmee bespaart u op de kosten voor een extra betaalde verhuizer.

U werkt samen met onze verhuisexperts. Zij helpen u bij het besturen en in- en uitladen van de verhuiswagen. U krijgt professionele ondersteuning in de organisatie van uw verhuizing in de regio Amsterdam, maar betaalt daarvoor niet teveel. U huurt onze verhuizers al in vanaf € 76,50 per uur. 

Op en top verhuizen regio Amsterdam

Speciaal voor verhuizingen van of naar een appartement kunt u ook kiezen voor het huren van een verhuislift. Onze chauffeur brengt uw meubels geheel veilig tot de negende verdieping. Dus ook een verhuizing naar de bovenste verdieping in het centrum van Amsterdam verzorgen wij op en top!

Ondanks onze lage tarieven leveren wij niet in op de service van ons verhuisbedrijf. Amsterdam, heeft hier profijt van. Verhuizen op zaterdag of zondag? Dat is bij ons geen probleem! Zelfs wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen staat ons verhuisbedrijf in Amsterdam voor uw klaar!

Voor aanvullende informatie over de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf neemt u contact met ons op via 0800-355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Met Verhuizen Doen We Samen is verhuizen zo gebeurd!

 

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Vrienden en familie wilden mij wel helpen bij mijn verhuizing maar wat professionele hulp leek mij wel handig. Verhuizen Doen We Samen vroeg een zeer redelijke prijs én ik kon gebruik maken van hun verhuiswagen. Zeker een aanrader! - Dennis

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.