VERHUISBEDRIJF ROTTERDAM

Voordelig verhuizen in de omgeving van Rotterdam, maar dan op uw manier? Kies voor samenwerking met Verhuizendoenwesamen.nl. Ons kostenbesparende concept is gebaseerd op de balans tussen de inzet van professionele verhuizers en onze klanten. Hiermee zijn we een uniek verhuisbedrijf. Rotterdam, we helpen u erg graag met uw verhuizing!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Onze keuzemogelijkheden bij uw verhuizing regio Rotterdam

Bij Verhuizendoenwesamen.nl heeft u de touwtjes in handen. Wilt u uw verhuizing van of naar Rotterdam voor het grootste gedeelte zelf regelen, maar heeft u liever een professional voor het besturen van de verhuiswagen? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het inladen van zwaardere meubels? Alles is mogelijk bij ons verhuisbedrijf en dat tegen verrassende tarieven.

U kunt zich voorstellen dat u behoorlijk op de kosten kunt besparen wanneer u zelf taken overneemt van een betaalde verhuizer. Wist u dat dit verschil kan oplopen tot maar liefst 70%? Nergens verhuist u zo voordelig als met ons verhuisbedrijf in Rotterdam!

Verhuisbedrijf Rotterdam, daarmee bespaart u op verhuizen

Rotterdam is één van de locaties waar u gebruik kunt maken van onze opslagruimtes of verhuislift verhuur. De opslagruimtes voldoen aan de gestelde eisen aan inboedelopslag voor korte en lange termijn. Onze verhuisliften hebben een bereik van maar liefst 29 meter en worden al verhuurd vanaf € 85,- per uur, inclusief chauffeur. 

Ook buiten Rotterdam kunt u vertrouwen op Verhuizendoenwesamen.nl. Wij brengen u door heel Nederland. Wilt u verhuizen op maat? Neemt u dan contact op met ons via 0800 - 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. We hopen u te mogen helpen met uw verhuizing van of naar Rotterdam!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.