VERHUISBEDRIJF HAARLEM

Gaat u verhuizen in de Randstad en bent u op zoek naar een betaalbaar verhuisbedrijf? Haarlem, heeft al gekozen voor Verhuizen Doen We Samen! Hoewel Haarlem vlakbij Schiphol en Amsterdam ligt, straalt de stad rust uit door de vele, vaak eeuwenoude parken. Wij helpen u dan ook graag bij uw verhuizing van of naar provinciehoofdstad Haarlem.

Waarom verhuizen met verhuisbedrijf Haarlem?

U heeft de keuze uit talloze verhuisbedrijven, waarom zou u kiezen voor Verhuizen Doen We Samen? Hoe klinken 'besparen tot 70%', 'zelf controle houden over uw verhuiskosten' en ‘verhuislift verhuur tegen een gunstig tarief' u in de oren? Het is allemaal mogelijk bij ons verhuisbedrijf. Haarlem profiteert van onze manier van werken, waarbij het allemaal draait om samenwerking met u, onze klant.

Wanneer u besluit te verhuizen zijn er veel taken te verdelen. U kunt dit allemaal overdragen aan professionals, maar wanneer u dit zelf doet of laat doen door mensen in uw omgeving bespaart u behoorlijk op de verhuiskosten. U kiest zelf hoeveel verhuizers u inhuurt bij ons verhuisbedrijf. Voor uw verhuizing van of naar Haarlem betaalt u niet meer dan noodzakelijk!

Een prettige verhuizing met verhuisbedrijf Haarlem

De verhuizer neemt de zwaarste taken op zich en ondersteunt u in de organisatie. Zo verloopt de gehele verhuizing een stuk sneller en prettiger. Ons verhuisbedrijf in Haarlem biedt daarnaast extra zekerheid; tijdens het vervoer is uw inboedel altijd verzekerd!

Een verhuizing is meer dan het vervoeren van uw eigendommen. Een goede voorbereiding is van groot belang om het proces te laten verlopen zonder problemen. Onze verhuizers kunnen u helpen met het demonteren en in elkaar zetten van meubels. Daarnaast hebben we een aantal praktische tips op een rijtje gezet voor uw voorbereiding.

Voor antwoord op al uw vragen over onze diensten neemt u contact op met ons verhuisbedrijf in Haarlem via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Ik kan verhuizen doen we samen iedereen aanbevelen. Ik had een verhuiswagen met 2 man besteld. Zelf hebben we met 4 man meegeholpen. De verhuizers waren heel bedreven, en kwamen met de nodige tips. - August

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.