VERHUISBEDRIJF UTRECHT

Bent u op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf? Utrecht kiest nu voor ons nieuwe concept. Verhuizen is vaak erg kostbaar, maar dat kan nu anders. Bij Verhuizendoenwesamen.nl betaalt u nooit voor onnodige diensten. Tijdens uw verhuizing vanuit of naar Utrecht kunt u namelijk meer besparen dan u denkt.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Voordelig verhuizen: verhuisbedrijf Utrecht

De goedkoopste verhuizer bent u zelf. Uw inspanningen en die van eventuele vrienden en familie, kosten u bijna niets. Toch vindt niet iedereen het prettig de verantwoordelijkheid te dragen voor de gehele organisatie van een verhuizing. Daar zijn wij dan weer voor!

Ons verhuisbedrijf in Utrecht ondersteunt daar waar u vindt dat het nodig is. Het beladen van een verhuiswagen is bijvoorbeeld al een hele klus. Gebeurt dit niet op de juiste manier, dan kan er schade ontstaan aan uw meubels. Onze professionals adviseren u hierover tijdens uw verhuizing.

Uw verhuizing van of naar Utrecht zoals u dat wilt

Hoeveel verhuizers u wilt inhuren bij ons verhuisbedrijf in Utrecht is afhankelijk van de bijdrage die u zelf kunt en wilt leveren en de omvang van uw inboedel. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende verhuiswagens. Ook voor hulp bij het demonteren en in elkaar zetten van meubelstukken staan onze professionals voor u klaar. Uw verhuizing is van begin tot eind in goede handen bij ons verhuisbedrijf.

Utrecht is één van de steden waar wij gevestigd zijn. U vindt ons op diverse plaatsen in Nederland. Overal kunt u gebruik maken van onze verhuislift verhuur waarmee we uw inboedel tot op de negende verdieping brengen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf? Utrecht verhuist voortaan voordelig! U kunt contact met ons opnemen via het 0800 – 355 355 3, info@verhuizendoenwesamen.nl of via het contactformulier.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.