VERHUISBEDRIJF UTRECHT

We zijn hét verhuisbedrijf in Utrecht voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen van en naar Utrecht. Bij ons profiteert u van een uniek concept, waardoor u tot wel 70% bespaart op uw verhuiskosten. Bij Verhuizen Doen We Samen bepaalt u namelijk zelf hoeveel verhuizers in Utrecht u nodig heeft en of het nodig is om een kleine of grote verhuiswagen te huren. Zo betaalt u uitsluitend voor de verhuishulp die u nodig heeft, waardoor u onnodige kosten vermijdt. Zorg voor een soepele en vooral goedkope verhuizing van of naar Utrecht met de verhuizers van Verhuizen Doen We Samen en profiteer van vele voordelen:

 • Verhuishulp vanaf slechts € 52,50 per uur
 • Bepaal zelf hoeveel verhuizers u inhuurt
 • Goedkope verhuizers in Utrecht
 • Verhuiswagen en verhuislift te huur
 • Ook in het weekend beschikbaar

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Utrecht en wilt u de kosten voor verhuishulp laag houden? Neem dan contact op met een van onze specialisten of vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuisbedrijf Utrecht kosten

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf houden we de kosten van uw verhuizing zeer laag. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Verhuizingen Utrecht: stap voor stap

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Eindhoven doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuiswagen huren Utrecht

Naast één of meerdere ervaren verhuizers, is het bij ons mogelijk om een verhuiswagen in Utrecht te huren. Hierbij heeft u de keuze tussen een kleine of grote verhuiswagen, waardoor u nooit te veel betaalt. Bij Verhuizen Doen We Samen huurt u al een verhuiswagen, inclusief professionele verhuizer, voor slechts € 67,50 per uur. Bovendien krijgt u hierbij ook verhuisdekens ter bescherming van uw meubels én overig verhuismateriaal, zoals verhuisdozen.

Verhuislift huren Utrecht

Met name in de binnenstad van Utrecht bevinden zich veel smalle, hoge huizen en appartementen, waardoor uw meubels niet zomaar door de voordeur naar buiten en naar binnen kunnen. Bij ons huurt u dan ook gemakkelijk een verhuislift voor slechts € 85,- per uur inclusief professional voor het besturen van de verhuislift. Met een verhuislift krijgt u al uw meubels gemakkelijk uit en in het huis.

Opslagruimte huren Utrecht

Wanneer de verhuizingen niet goed op elkaar aansluiten en u moet wachten totdat u uw nieuwe woning in kunt, is het handig om uw meubels tijdelijk ergens op te slaan. Ook het verhuren van een opslagruimte in Utrecht behoort tot onze diensten. Onze opslagruimte is goed beveiligd en geconditioneerd, waardoor uw meubels vanaf € 12,- per week veilig opgeslagen staan.

Klusjesman Utrecht

Bij Verhuizen Doen We Samen is het bovendien mogelijk om vanaf slechts € 50,- per uur een klusjesman in te huren in Utrecht. Hij schiet te hulp bij bijvoorbeeld het in en uit elkaar halen van robuuste meubelstukken.

Goedkope verhuizers Utrecht

De goedkoopste verhuizer bent u zelf. Uw inspanningen en die van eventuele vrienden en familie, kosten u bijna niets. Toch vindt niet iedereen het prettig de verantwoordelijkheid te dragen voor de gehele organisatie van een verhuizing. Daar zijn wij dan weer voor! Ons verhuisbedrijf in Utrecht ondersteunt daar waar u vindt dat het nodig is. Het beladen van een verhuiswagen is bijvoorbeeld al een hele klus. Gebeurt dit niet op de juiste manier, dan kan er schade ontstaan aan uw meubels. Onze professionele verhuizers in Utrecht adviseren en helpen u hiermee tijdens uw verhuizing.

Verhuishulp Utrecht: bepaal zelf wat u nodig heeft

Hoeveel verhuizers u wilt inhuren bij ons verhuisbedrijf in Utrecht is afhankelijk van de bijdrage die u zelf kunt en wilt leveren en de omvang van uw inboedel. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende verhuiswagens. Ook voor hulp bij het demonteren en in elkaar zetten van meubelstukken staan onze professionals voor u klaar. Uw verhuizing is van begin tot eind in goede handen bij ons verhuisbedrijf in Utrecht.

Utrecht is een van de steden waar we gevestigd zijn. U vindt ons onder andere in de volgende steden:

Door heel Nederlands kunt u gebruikmaken van onze verhuislift verhuur waarmee we uw inboedel tot op de negende verdieping brengen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf? Utrecht verhuist voortaan voordelig! Neem contact met ons op via ons contactformulier of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande buttons.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuisbedrijf in Utrecht en omgeving

We zorgen voor een soepele en snelle verhuizing van, naar en binnen Utrecht en omliggende gebieden, zoals:

 • Utrecht-Centrum
 • Utrecht-Noord
 • Utrecht-Oost
 • Utrecht-Zuid
 • Utrecht-West
 • Kanaleneiland
 • Vleuten
 • Oud Zuilen
 • Maarssen
 • Voordorp
 • De Bilt

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf in Utrecht? Neem dan contact met ons op via 0800 355 3553 of stuur een e-mail naar info@verhuizendoenwesamen.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.