VERHUISBEDRIJF SITTARD

Verhuizen Doen We Samen biedt een kostenbesparend concept als verhuisbedrijf. Sittard valt daarbij als vertrek- of aankomstlocatie volledig onder onze dekking. Wij helpen u graag een professioneel handje bij uw verhuizing.

Een professionele verhuizing vanuit of naar Sittard

Verhuizen is een tijdrovende klus waarbij u best wat hulp kunt gebruiken, maar dan liever niet buiten uw budget. Het inhuren van een verhuisbedrijf is vaak kostbaar. Met ons unieke concept huurt u professionele verhuizers in en houdt u de kosten beperkt. Wij nemen het verhuizen vanuit of naar Sittard namelijk niet helemaal van u over, maar werken met u samen.

Zo kunt u ervoor kiezen om zelf of samen met vrienden en familie, mee te helpen met uw verhuizing. Onze experts geven advies en nemen de zwaardere taken op zich. Zo nemen wij u de grootste zorg uit handen, zonder daarvoor de hoofdprijs te rekenen.

Verhuizen doen we samen met hét verhuisbedrijf van Sittard

De prijslijst op onze website geeft een indicatie van de voordelige prijzen van onze diensten. Verhuizen met professionele hulp duur? Dat hoeft dus niet! Daarnaast hebben we een aantal praktische tips voor u op een rijtje gezet, voor een nog soepeler en sneller verloop van uw verhuizing.

Ook voor verhuislift verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een verhuizing van of naar een appartement in Sittard biedt dit dé uitkomst. Dit kan bij alle vestigingen van ons verhuisbedrijf. Sittard, Venlo, Heerlen of elke andere plaats in Nederland, wij helpen u bij uw verhuizing. 

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf in Sittard? Neemt u dan contact met ons op via 0800 - 355 35 53 of info@verhuizendoenwesamen.nl, of vul ons contactformulier in. Met Verhuizen Doen We Samen bent u zo over!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

"Ik was ontzettend blij met mijn nieuwe woning in Maastricht, maar zag wel op tegen de verhuizing. De professionele verhuizers van Verhuizen Doen We Samen stelden mij gerust en die extra paar handen hebben mij alle zorgen ontnomen.’’ – Marianne, verhuisd naar Maastricht

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.