VERHUISBEDRIJF SITTARD

Verhuizen Doen We Samen biedt een kostenbesparend concept als verhuisbedrijf. Sittard valt daarbij als vertrek- of aankomstlocatie volledig onder onze dekking. Wij helpen u graag een professioneel handje bij uw verhuizing.

Een professionele verhuizing vanuit of naar Sittard

Verhuizen is een tijdrovende klus waarbij u best wat hulp kunt gebruiken, maar dan liever niet buiten uw budget. Het inhuren van een verhuisbedrijf is vaak kostbaar. Met ons unieke concept huurt u professionele verhuizers in en houdt u de kosten beperkt. Wij nemen het verhuizen vanuit of naar Sittard namelijk niet helemaal van u over, maar werken met u samen.

Zo kunt u ervoor kiezen om zelf of samen met vrienden en familie, mee te helpen met uw verhuizing. Onze experts geven advies en nemen de zwaardere taken op zich. Zo nemen wij u de grootste zorg uit handen, zonder daarvoor de hoofdprijs te rekenen.

Verhuizen doen we samen met hét verhuisbedrijf van Sittard

De prijslijst op onze website geeft een indicatie van de voordelige prijzen van onze diensten. Verhuizen met professionele hulp duur? Dat hoeft dus niet! Daarnaast hebben we een aantal praktische tips voor u op een rijtje gezet, voor een nog soepeler en sneller verloop van uw verhuizing.

Ook voor verhuislift verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een verhuizing van of naar een appartement in Sittard biedt dit dé uitkomst. Dit kan bij alle vestigingen van ons verhuisbedrijf. Sittard, Venlo, Heerlen of elke andere plaats in Nederland, wij helpen u bij uw verhuizing. 

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf in Sittard? Neemt u dan contact met ons op via 0800 - 355 35 53 of info@verhuizendoenwesamen.nl, of vul ons contactformulier in. Met Verhuizen Doen We Samen bent u zo over!

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.