Verhuisbedrijf Arnhem

Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Arnhem met de hulp van verhuisbedrijf Verhuizen Doen We Samen. U bespaart tot wel 70% op de kosten van uw verhuizing door zelf mee te helpen, samen met vrienden en familie. Dankzij onze unieke formule betaalt u alleen voor de verhuishulp die u écht nodig heeft. Wij geven u graag deskundig advies.

 • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Arnhem
 • Ook in het weekend verhuizen
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
 • Verhuislift beschikbaar tegen uurtarief
 • Professionele verhuishulp vanaf € 50,- per uur

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0800 355 3553. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 3553

Verhuizen Doen We Samen inhuren

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in Arnhem doet u in een aantal eenvoudige stappen:

We zijn super geholpen door de mannen van Verhuizen Doen We Samen. Ze stonden op tijd voor de deur en hebben in recordtempo onze spullen ingeladen én weer uitgeladen. En dat allemaal met een glimlach en zonder iets te beschadigen! - Jolijn uit Arnhem

Kosten verhuizen in Arnhem

Dankzij Verhuizen Doen We Samen bespaart u tot wel 70% op de kosten van uw verhuizing. Schakel familie en vrienden in en huur Verhuizen Doen We Samen in voor wat extra professionele hulp. Hierdoor hoeft u geen overbodige, dure verhuiskrachten in te huren. In onderstaand overzicht vindt u de kosten van onze verhuisservice. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst Prijs per uur*

Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 67,50

Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 77,50

Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 85,-

Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 95,-

Gereedschap + 1 klusjesman
€ 50,-

1 (extra) verhuizer
€ 50,-

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Verhuisdiensten

Naast het inhuren van verhuizers, kun u via Verhuizen Doen We Samen gebruikmaken van meer handige diensten. Op die manier wordt uw verhuizing wel heel eenvoudig.

Verhuiswagen verhuur

Is uw auto niet groot genoeg voor het vervoeren van alle meubels en andere grote spullen? Huur dan een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 67,50 per uur.

Meer over verhuiswagen huren

Verhuislift huren

Gaat u naar een hoge verdieping verhuizen en is er geen lift aanwezig? Bij Verhuizen Doen We Samen kunt u een verhuislift huren, inclusief iemand die deze verhuislift kan besturen. Op die manier kunt u uw zware spullen op een veilige manier verhuizen. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 85,- per uur.

Meer over verhuislift huren

Inboedelopslag

Zoekt u een plek waar u uw inboedel kunt opslaan, omdat u bijvoorbeeld (tijdelijk) kleiner gaat wonen? Bij Verhuizen Doen We Samen kunt u uw inboedel voor een korte of lange periode opslaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Meer over inboedelopslag

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Heeft u zelf twee linkerhanden? Schakel via Verhuizen Doen We Samen dan de hulp in van een klusjesman. Hij helpt u bijvoorbeeld bij het opgangen van lampen en het in elkaar zetten van meubels. Dit kost u maar € 50,- per uur, inclusief gereedschap.

Klusjesman inhuren

Verhuisbedrijf voor heel Arnhem en omgeving

Wij helpen u met verhuizen in alle wijken van Arnhem, zoals:

 • Arnhem Centrum
 • Spijkerkwartier
 • Arnhemse Broek
 • Malburgen
 • Vredenburg
 • Geitenkamp
 • De Laar
 • Presikhaaf
 • Monnikenhuizen

Onze verhuizing liep op rolletjes, mede dankzij de hulp van Verhuizen Doen We Samen. We konden wel een paar extra handen gebruiken en we hadden ook een verhuislift nodig. Dit werd allemaal top geregeld en we waren veel sneller klaar dan verwacht. - Fam. den Doorn uit Arnhem

Regels bij verhuizen naar of binnen Arnhem

Als u naar of binnen de gemeente Arnhem verhuist moet u uw nieuwe adres op tijd doorgeven. Dit is mogelijk vanaf vier weken voor de verhuisdatum tot uiterlijk vijf dagen na de verhuizing. Een adreswijziging doorgeven is heel eenvoudig en gaat het snelst via de website van de gemeente: Arnhem.nl. De gemeente registreert uw nieuwe adres in de Basisregistratie Personen (BRP) en schrijft u uit op uw oude adres.

Log in met uw DigiD en vul uw nieuwe en oude adresgegevens in. De gemeente verwerkt uw gegevens binnen vijf werkdagen, waarna u een bevestiging van uw verhuizing ontvangt. Geeft u uw verhuizing later door, dan gaat uw adreswijziging in op de dag dat u de verhuizing doorgeeft. Te laat doorgeven kan gevolgen hebben voor uw huurtoeslag, studiefinanciering en/of parkeervergunning.

Verhuist u van een andere gemeente naar Arnhem, dan heeft de gemeente een maximale verwerkingstijd van tien werkdagen. Om te controleren of uw adreswijziging goed verwerkt is en uw inschrijving voltooid is, kunt u inloggen op mijn.overheid.nl.

Samenwonen of inwonen bij een hoofdbewoner

Wanneer u gaat samenwonen of inwonen bij iemand, dan dient u een schriftelijk akkoord aan te tonen van de hoofdbewoner. Dat doet u met een aantal documenten waarmee u toestemming aanduidt, bijvoorbeeld een huur- of koopcontract of een toestemmingsverklaring en een kopie van het legitimatiebewijs van de hoofdbewoner.

Naast bovenstaande diensten kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van senioren en de aanschaf van verhuisdozen en dekens. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 355 3553 of vul het contactformulier in.