VERHUISBEDRIJF ARNHEM

Gaat u verhuizen van, naar of binnen Arnhem en zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf? Dankzij het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen bespaart u tot wel 70% op de kosten van uw verhuizing in Arnhem. Vraag uw vrienden en familie om te helpen bij de verhuizing en schakel daarnaast professionele verhuizershulp in via Verhuizen Doen We Samen. Door deze samenwerking betaalt u alleen voor de hulp die u echt nodig heeft, zonder onnodige kosten.

 • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Arnhem
 • Ook verhuizen op zaterdag en zondag
 • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
 • Verhuislift te huur
 • Hulp bij uw verhuizing vanaf € 52,50 per uur

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuizen Arnhem: stappenplan

U huurt bij ons zeer eenvoudig en snel de benodigde verhuishulp in Arnhem en de nabije omgeving. Bij hét verhuisbedrijf in Arnhem werken we uitsluitend met erkende verhuizers, waardoor u bent verzekerd van vakwerk en een soepele verhuizing.

Verhuisbedrijf Arnhem kosten

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Verhuisdiensten in Arnhem

Een verhuizing is meer dan wat spullen van het ene naar het andere huis verplaatsen: er komt vaak veel werk bij kijken. Daarom bieden we een uitgebreide verhuisservice aan, waarbij u ook gebruik kunt maken van de volgende diensten:

Verhuiswagen huren Arnhem

U huurt bij ons eenvoudig een verhuiswagen in Arnhem. Hierbij heeft u de keuze uit een bakwagen of een vrachtauto. We verhuren onze verhuiswagens al vanaf slechts € 67,50 per uur. Bovendien is de huur van een verhuiswagen altijd inclusief één professionele verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren Arnhem

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor slechts € 85,- per uur inclusief expert voor het bedienen van de verhuislift.

Opslagruimte huren Arnhem

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen of zit er tijd tussen de verkoop van uw oude woning en de oplevering van uw nieuwe woning? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw tijdelijke woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. We bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf slechts € 12,- per week.

Klusjesman Arnhem

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Huur dan voor slechts € 50,- per uur een erkende klusjesman in Arnhem, inclusief gereedschap.

Verhuishulp Arnhem

Bij Verhuizen Doen We Samen werken uitsluitend erkende verhuizers, waardoor u bent verzekerd van een snelle en soepele verhuizing van, naar of binnen Arnhem. Onze verhuizers gaan zeer zorgvuldig met uw persoonlijke bezittingen om en voorzien uw goederen van beschermingsmateriaal voor optimaal veilig transport naar uw nieuwe bestemming. In tegenstelling tot vele andere verhuisbedrijven in Arnhem betaalt u bij ons enkel voor de verhuishulp die u nodig heeft. U bepaalt bij ons dan ook zelf hoeveel erkende verhuizers u wilt inhuren. Onze verhuizers in Arnhem helpen u met de complete verhuizing: van het inpakken en vervoeren tot het uitpakken van uw goederen.

Verhuisbedrijf in Arnhem en de nabije omgeving

Onze professionele verhuizers helpen u bij uw verhuizing van, naar of binnen Arnhem en de nabije omgeving:

 • Arnhem-Centrum
 • Arnhem-Noord
 • Arnhem-Oost
 • Arnhem-Zuid
 • Arnhem-West
 • Velp
 • Huissen
 • Renkum
 • Elst
 • Duiven
 • Bennekom

Actief in heel Nederland

Niet alleen zijn we als verhuisbedrijf in Arnhem actief. We verlenen onze diensten in heel Nederland, zoals in de steden:

Geef uw verhuizing door aan gemeente Arnhem

Zorg ervoor dat u uw verhuizing op tijd doorgeeft aan de gemeente Arnhem. U bent op tijd wanneer u dit vier weken voor of uiterlijk vijf dagen na de adreswijziging doorgeeft. Wanneer u de gemeente na deze termijn op de hoogte stelt, riskeert u een boete van maximaal € 325,-.

Andere instanties op de hoogte stellen

Wanneer u gemeente Arnhem heeft ingelicht, wijzigt uw adres ook automatisch bij instanties die toegang hebben tot de Gemeente Basis Administratie (GBA). Hieronder vallen bijvoorbeeld zorgverzekeraars, pensioenfondsen en overheidsdiensten. Instanties die u zelf dient in te lichten zijn bijvoorbeeld uw werkgever, zorgverleners, sportverenigingen, uw tandarts en bedrijven waar u abonnementen heeft.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf in Arnhem of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten via 0800 355 3553 of stuur een e-mail naar info@verhuizendoenwesamen.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw verhuizing te bespreken.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3