VERHUISBEDRIJF GRONINGEN

Welkom bij Verhuizen Doen We Samen: een allround verhuisbedrijf. Groningen is een levendige stad met een lange historie. Diverse plekken zijn aangeduid als beschermd stadsgezicht, waaronder de binnenstad, de Schildersbuurt en het Zuiderpark. Gaat u binnenkort van of naar Groningen verhuizen? Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en bieden een uitgebreide service.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Onze werkwijze omtrent uw verhuizing regio Groningen

Niemand zit te wachten op grote, onnodige uitgaven. Zeker nu kijken mensen kritisch naar hun budget. Toch hoeft u niets in te leveren wanneer het gaat om professionele hulp bij uw verhuizing. Dankzij onze flexibiliteit betaalt u bij ons veel minder dan bij andere verhuisbedrijven in Groningen.

Ons succesvolle concept is gebaseerd op samenwerking tussen de verhuizer en de klant. Samen met vrienden, familie en enkele verhuizers verzet u behoorlijk wat werk. U profiteert van fysieke hulp en ondersteuning bij de organisatie van het verhuizen, maar de kosten blijven beperkt. U bespaart zelfs tot 70% met ons verhuisbedrijf. Groningen gaat dus voortaan voor Verhuizen Doen We Samen.

De hoogte in met verhuisbedrijf Groningen

Gaat er echt niets boven Groningen? Jawel hoor, onze verhuisliften brengen uw complete inboedel tot de negende verdieping vanaf € 94,- per uur. Dat is nog niet alles; ook voor de verhuur van opslagruimte, verhuisdozen en dekens bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt overal rekenen op ons verhuisbedrijf. We zijn dus altijd dichtbij en rekenen maximaal een half uur aanrijdtijd. Wilt u meer weten over onze kostenbesparende manier van werken of onze mogelijkheden? Neemt u dan contact ons op via 0800 – 355 355 3 en info@verhuizendoenwesamen.nl. Ook wanneer u binnen zeven dagen verhuist, staat ons verhuisbedrijf in Groningen voor u klaar!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Afgelopen december met behulp van dit verhuisbedrijf en vrienden onze verhuizing gedaan. In één woord top! Erg gezellige mannen die duidelijk hun werk kennen en ons handige tips gaven. Prima samenwerking voor ook nog eens een prima prijs. - Chantal

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.