VERHUISBEDRIJF GRONINGEN

Welkom bij Verhuizen Doen We Samen: een allround verhuisbedrijf. Groningen is een levendige stad met een lange historie. Diverse plekken zijn aangeduid als beschermd stadsgezicht, waaronder de binnenstad, de Schildersbuurt en het Zuiderpark. Gaat u binnenkort van of naar Groningen verhuizen? Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en bieden een uitgebreide service.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Onze werkwijze omtrent uw verhuizing regio Groningen

Niemand zit te wachten op grote, onnodige uitgaven. Zeker nu kijken mensen kritisch naar hun budget. Toch hoeft u niets in te leveren wanneer het gaat om professionele hulp bij uw verhuizing. Dankzij onze flexibiliteit betaalt u bij ons veel minder dan bij andere verhuisbedrijven in Groningen.

Ons succesvolle concept is gebaseerd op samenwerking tussen de verhuizer en de klant. Samen met vrienden, familie en enkele verhuizers verzet u behoorlijk wat werk. U profiteert van fysieke hulp en ondersteuning bij de organisatie van het verhuizen, maar de kosten blijven beperkt. U bespaart zelfs tot 70% met ons verhuisbedrijf. Groningen gaat dus voortaan voor Verhuizen Doen We Samen.

De hoogte in met verhuisbedrijf Groningen

Gaat er echt niets boven Groningen? Jawel hoor, onze verhuisliften brengen uw complete inboedel tot de negende verdieping vanaf € 85,- per uur. Dat is nog niet alles; ook voor de verhuur van opslagruimte, verhuisdozen en dekens bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt overal rekenen op ons verhuisbedrijf. We zijn dus altijd dichtbij en rekenen maximaal een half uur aanrijdtijd. Wilt u meer weten over onze kostenbesparende manier van werken of onze mogelijkheden? Neemt u dan contact ons op via 0800 – 355 355 3 en info@verhuizendoenwesamen.nl. Ook wanneer u binnen zeven dagen verhuist, staat ons verhuisbedrijf in Groningen voor u klaar!

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.