VERHUISBEDRIJF ZWOLLE

Verhuizen Doen We Samen is het antwoord wanneer u zoekt naar een gunstig geprijsd verhuisbedrijf! Zwolle is de op één na grootste stad van Overijssel. De verschillende wijken in de stad zorgen voor een bijzondere diversiteit. Wij zijn er echter voor elke verhuizing in de omgeving van Zwolle, waar u ook heen wilt en voor elk budget.

Wij verhuizen u waar u ook heen wilt in Zwolle

Ons doordachte concept is gebaseerd op een effectieve samenwerking. U bespaart tot maar liefst 70% op uw verhuiskosten. Hoe krijgen wij dat voor elkaar? Het is heel simpel: wij laten u niet aan de kant staan, maar betrekken u bij uw verhuizing. Hiermee zijn we het meest bijzondere verhuisbedrijf in Zwolle!

U werkt samen met onze professionele verhuizer bij het in- en uitladen van de verhuiswagen. Hij helpt u bij het verplaatsen van uw meubilair. Daarnaast ondersteunt hij u in de organisatie. Dat geeft toch een prettig gevoel? Uw verhuizing in de regio Zwolle verloopt op rolletjes.

Een verhuizing in de regio Zwolle voor ieder budget

Ook met een klein budget kunt u vertrouwen op ons verhuisbedrijf. Zwolle bestaat uit een aantal wijken, ieder met hun eigen kenmerken. Zo is de volkswijk Assendorp populair bij kunstenaars en studenten. In Diezerpoort en Holtenbroek vindt u wat meer hoogbouw. 

Gaat u van of naar één van deze wijken verhuizen, kijk dan eens naar de mogelijkheden van de voordelige verhuislift verhuur van ons verhuisbedrijf in Zwolle. Meer informatie over de mogelijkheden die passen bij uw budget vindt u in het overzicht van onze diensten. 

Wilt u meer informatie over ons verhuisbedrijf? Zwolle is slechts één van de steden waar wij u ons tegenkomt, wij brengen u overal heen. Voor antwoord op al uw vragen kunt u contact met ons opnemen via 0800 – 355 355 3, info@verhuizendoenwesamen.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Afgelopen december met behulp van dit verhuisbedrijf en vrienden onze verhuizing gedaan. In één woord top! Erg gezellige mannen die duidelijk hun werk kennen en ons handige tips gaven. Prima samenwerking voor ook nog eens een prima prijs. - Chantal

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.