VERHUISBEDRIJF ZWOLLE

Verhuizen Doen We Samen is het antwoord wanneer u zoekt naar een gunstig geprijsd verhuisbedrijf! Zwolle is de op één na grootste stad van Overijssel. De verschillende wijken in de stad zorgen voor een bijzondere diversiteit. Wij zijn er echter voor elke verhuizing in de omgeving van Zwolle, waar u ook heen wilt en voor elk budget.

Wij verhuizen u waar u ook heen wilt in Zwolle

Ons doordachte concept is gebaseerd op een effectieve samenwerking. U bespaart tot maar liefst 70% op uw verhuiskosten. Hoe krijgen wij dat voor elkaar? Het is heel simpel: wij laten u niet aan de kant staan, maar betrekken u bij uw verhuizing. Hiermee zijn we het meest bijzondere verhuisbedrijf in Zwolle!

U werkt samen met onze professionele verhuizer bij het in- en uitladen van de verhuiswagen. Hij helpt u bij het verplaatsen van uw meubilair. Daarnaast ondersteunt hij u in de organisatie. Dat geeft toch een prettig gevoel? Uw verhuizing in de regio Zwolle verloopt op rolletjes.

Een verhuizing in de regio Zwolle voor ieder budget

Ook met een klein budget kunt u vertrouwen op ons verhuisbedrijf. Zwolle bestaat uit een aantal wijken, ieder met hun eigen kenmerken. Zo is de volkswijk Assendorp populair bij kunstenaars en studenten. In Diezerpoort en Holtenbroek vindt u wat meer hoogbouw. 

Gaat u van of naar één van deze wijken verhuizen, kijk dan eens naar de mogelijkheden van de voordelige verhuislift verhuur van ons verhuisbedrijf in Zwolle. Meer informatie over de mogelijkheden die passen bij uw budget vindt u in het overzicht van onze diensten. 

Wilt u meer informatie over ons verhuisbedrijf? Zwolle is slechts één van de steden waar wij u ons tegenkomt, wij brengen u overal heen. Voor antwoord op al uw vragen kunt u contact met ons opnemen via 0800 – 355 355 3, info@verhuizendoenwesamen.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.