VERHUISBEDRIJF AMERSFOORT

Maakt u binnenkort een nieuwe start? Verhuist u bijvoorbeeld van of naar groeistad Amersfoort? Dan bent u vast op zoek naar een verhuisbedrijf. Amersfoort is slechts één van de plaatsen waar wij van Verhuizen Doen We Samen voor u klaar staan. Wij zijn de pionier op het gebied van een nieuwe, effectieve en voordelige manier van verhuizen.

Besparen op uw verhuizing regio Amersfoort

Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Wij besparen door samen te werken met u en uw omgeving. Zo wordt een extra betaalde verhuiskracht overbodig. Daarnaast merken we dat veel mensen het prettig vinden om zelf bij te dragen aan de eigen verhuizing. 

Ondertussen profiteert u van de professionaliteit van onze verhuizer. Hij laadt de verhuiswagen efficiënt mee in, zodat uw meubels niet beschadigen en brengt deze veilig naar uw nieuwe woning. Wanneer u verhuist van of naar een appartement in de regio Amersfoort kunt u bij ons een verhuislift met chauffeur huren.

Onze mogelijkheden wat betreft verhuizen van of naar Amersfoort

Wij begrijpen dat u graag invloed hebt op het verloop van uw verhuizing. Met ons verhuisbedrijf in Amersfoort verloopt alles volgens uw plan. Wij inventariseren uw wensen en creëren een volledig beeld van de mogelijkheden die het best aansluiten bij uw situatie. Dat geeft zekerheid in een hectische periode.

Wilt u gebruik maken van opslagruimte via ons verhuisbedrijf? Amersfoort behoort tot één van de vele plaatsen waar wij voor een veilige opslag kunnen zorgen voor zowel de korte als de langere termijn. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? U vindt ons verhuisbedrijf in Amersfoort, maar ook op vele andere plaatsen in Nederland. Voor meer informatie neemt u contact op via 0800 - 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Wij helpen u graag over!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Ik kan verhuizen doen we samen iedereen aanbevelen. Ik had een verhuiswagen met 2 man besteld. Zelf hebben we met 4 man meegeholpen. De verhuizers waren heel bedreven, en kwamen met de nodige tips. - August

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.