VERHUISBEDRIJF AMERSFOORT

Maakt u binnenkort een nieuwe start? Verhuist u bijvoorbeeld van of naar groeistad Amersfoort? Dan bent u vast op zoek naar een verhuisbedrijf. Amersfoort is slechts één van de plaatsen waar wij van Verhuizen Doen We Samen voor u klaar staan. Wij zijn de pionier op het gebied van een nieuwe, effectieve en voordelige manier van verhuizen.

Besparen op uw verhuizing regio Amersfoort

Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Wij besparen door samen te werken met u en uw omgeving. Zo wordt een extra betaalde verhuiskracht overbodig. Daarnaast merken we dat veel mensen het prettig vinden om zelf bij te dragen aan de eigen verhuizing. 

Ondertussen profiteert u van de professionaliteit van onze verhuizer. Hij laadt de verhuiswagen efficiënt mee in, zodat uw meubels niet beschadigen en brengt deze veilig naar uw nieuwe woning. Wanneer u verhuist van of naar een appartement in de regio Amersfoort kunt u bij ons een verhuislift met chauffeur huren.

Onze mogelijkheden wat betreft verhuizen van of naar Amersfoort

Wij begrijpen dat u graag invloed hebt op het verloop van uw verhuizing. Met ons verhuisbedrijf in Amersfoort verloopt alles volgens uw plan. Wij inventariseren uw wensen en creëren een volledig beeld van de mogelijkheden die het best aansluiten bij uw situatie. Dat geeft zekerheid in een hectische periode.

Wilt u gebruik maken van opslagruimte via ons verhuisbedrijf? Amersfoort behoort tot één van de vele plaatsen waar wij voor een veilige opslag kunnen zorgen voor zowel de korte als de langere termijn. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? U vindt ons verhuisbedrijf in Amersfoort, maar ook op vele andere plaatsen in Nederland. Voor meer informatie neemt u contact op via 0800 - 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Wij helpen u graag over!

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.