VERHUISBEDRIJF DELFT

Verhuizen in de omgeving van Delft doet u met Verhuizen Doen We Samen, een uniek verhuisbedrijf! Delft is een eeuwenoude stad, waar naast de historische waarde ook veel ruimte is voor moderne innovatie. Dat ziet u aan de infrastructuur en ecologische ontwikkelingen. Wij ondersteunen u graag bij de verhuizing naar deze sfeervolle stad. Natuurlijk staat ons verhuisbedrijf in Delft ook voor u klaar wanneer u deze stad achter u laat, altijd tegen de scherpste tarieven en met oog voor uw wensen.

Verhuizen van of naar Delft: kwaliteit tegen een mooi tarief

Hoe wij dat voor elkaar krijgen? Ons bijzondere concept vraagt om uw medewerking. Veel mensen dragen graag een steentje bij aan hun verhuizing. De meubels verplaatsen of de verhuiswagen in en uitladen. Wanneer uw gezondheid het toelaat hoeven wij u dat niet volledig uit handen te nemen. 

Door de mouwen op te stropen en uw eigen inspanning te combineren met die van één of meerdere ervaren professionele verhuizer(s), bespaart u kosten en tijd!

Verhuisbedrijf Delft, ook voor verhuislift verhuur

Als verhuisbedrijf hebben we ook ruime ervaring in verhuizingen van minder validen en senioren. Wij nemen u desgewenst al het werk uit handen. Wanneer u van of naar een hoger gelegen appartement verhuist, is ook dat geen enkel probleem. Bij ons verhuisbedrijf in Delft kunt u namelijk een verhuislift huren.

Een verhuizing is spannend. Daarom zorgen wij voor duidelijkheid en ondersteuning. U komt nooit voor verrassingen te staan bij een verhuizing van of naar Delft. Wij brengen u overal voordelig heen!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? U kunt ons bereiken via 0800 - 355 35 53 of info@verhuizendoenwesamen.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. U hoort dan spoedig van ons.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.