VERHUISBEDRIJF DELFT

Verhuizen in de omgeving van Delft doet u met Verhuizen Doen We Samen, een uniek verhuisbedrijf! Delft is een eeuwenoude stad, waar naast de historische waarde ook veel ruimte is voor moderne innovatie. Dat ziet u aan de infrastructuur en ecologische ontwikkelingen. Wij ondersteunen u graag bij de verhuizing naar deze sfeervolle stad. Natuurlijk staat ons verhuisbedrijf in Delft ook voor u klaar wanneer u deze stad achter u laat, altijd tegen de scherpste tarieven en met oog voor uw wensen.

Verhuizen van of naar Delft: kwaliteit tegen een mooi tarief

Hoe wij dat voor elkaar krijgen? Ons bijzondere concept vraagt om uw medewerking. Veel mensen dragen graag een steentje bij aan hun verhuizing. De meubels verplaatsen of de verhuiswagen in en uitladen. Wanneer uw gezondheid het toelaat hoeven wij u dat niet volledig uit handen te nemen. 

Door de mouwen op te stropen en uw eigen inspanning te combineren met die van één of meerdere ervaren professionele verhuizer(s), bespaart u kosten en tijd!

Verhuisbedrijf Delft, ook voor verhuislift verhuur

Als verhuisbedrijf hebben we ook ruime ervaring in verhuizingen van minder validen en senioren. Wij nemen u desgewenst al het werk uit handen. Wanneer u van of naar een hoger gelegen appartement verhuist, is ook dat geen enkel probleem. Bij ons verhuisbedrijf in Delft kunt u namelijk een verhuislift huren.

Een verhuizing is spannend. Daarom zorgen wij voor duidelijkheid en ondersteuning. U komt nooit voor verrassingen te staan bij een verhuizing van of naar Delft. Wij brengen u overal voordelig heen!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? U kunt ons bereiken via 0800 - 355 35 53 of info@verhuizendoenwesamen.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. U hoort dan spoedig van ons.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Ik kan verhuizen doen we samen iedereen aanbevelen. Ik had een verhuiswagen met 2 man besteld. Zelf hebben we met 4 man meegeholpen. De verhuizers waren heel bedreven, en kwamen met de nodige tips. - August

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.