VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

Wanneer u gaat verhuizen in de omgeving van Den Haag, kijk dan eens wat Verhuizendoenwesamen.nl voor u kan doen, als innovatief verhuisbedrijf. Den Haag is een stad met vele gezichten en grote culturele verschillen. Wij zijn er echter voor alle verhuizingen. Of u ons nodig heeft in Villadorp Kijkduin, het Laakkwartier of Scheveningen, u kunt overal rekenen op de voordelen van ons verhuisbedrijf in Den Haag!

Wij bieden u voordelige voordelen voor uw verhuizing regio Den Haag

Wat zijn de voordelen van ons verhuisbedrijf? Den Haag geeft vanaf nu niet meer uit dan nodig is aan professioneel verhuizen. Wij zorgen namelijk voor een kostenbesparing tot 70% op de verhuiskosten door effectief samen te werken met u. 

Wij inventariseren samen met u welke taken u zelf aan kunt pakken. Wij ondersteunen u bij de rest van uw verhuizing. Zo betaalt u niet voor een overbodige verhuizer, maar bespaart door het werk zelf te doen. Onze verhuizers adviseren u, nemen het zwaardere werk op zich en ondersteunen in de organisatie. 

De extra service van verhuisbedrijf Den Haag

In deze tijd mag u juist meer verwachten van een verhuisbedrijf. Den Haag is niet onze enige standplaats. Wij verhuizen u overal snel heen, voor bijna niets!

Wist u bijvoorbeeld al van onze verhuislift verhuur? Voor € 85,- per uur brengt een professionele chauffeur uw meubels tot een hoogte van 29 meter. Ook voor inboedelopslagruimte kunt u bij ons terecht. Deze is geschikt voor zowel de opslag voor korte als voor de lange termijn. In combinatie met een door ons uitgevoerde verhuizing rekenen we hiervoor speciale tarieven.

Wilt u gebruik maken van prettig geprijsde diensten of toch eerst meer informatie inwinnen over ons verhuisbedrijf in Den Haag? Neemt u dan contact met ons op via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.