VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

Wanneer u gaat verhuizen in de omgeving van Den Haag, kijk dan eens wat Verhuizendoenwesamen.nl voor u kan doen, als innovatief verhuisbedrijf. Den Haag is een stad met vele gezichten en grote culturele verschillen. Wij zijn er echter voor alle verhuizingen. Of u ons nodig heeft in Villadorp Kijkduin, het Laakkwartier of Scheveningen, u kunt overal rekenen op de voordelen van ons verhuisbedrijf in Den Haag!

  • Goedkoop verhuizen van, naar en binnen Eindhoven
  • Ook in het weekend verhuizen
  • Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer
  • Verhuislift beschikbaar tegen uurtarief
  • Hulp bij verhuizen vanaf € 57,50,- per uur
  • Deskundige en professionele verhuizers

Heeft u professionele verhuishulp nodig in of rondom Den Haa? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 0800 355 355 3. We zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Wij bieden u voordelige voordelen voor uw verhuizing regio Den Haag

Wat zijn de voordelen van ons verhuisbedrijf? Den Haag geeft vanaf nu niet meer uit dan nodig is aan professioneel verhuizen. Wij zorgen namelijk voor een kostenbesparing tot 70% op de verhuiskosten door effectief samen te werken met u. 

Wij inventariseren samen met u welke taken u zelf aan kunt pakken. Wij ondersteunen u bij de rest van uw verhuizing. Zo betaalt u niet voor een overbodige verhuizer, maar bespaart door het werk zelf te doen. Onze verhuizers adviseren u, nemen het zwaardere werk op zich en ondersteunen in de organisatie. 

De extra service van verhuisbedrijf Den Haag

In deze tijd mag u juist meer verwachten van een verhuisbedrijf. Den Haag is niet onze enige standplaats. Wij verhuizen u overal snel heen, voor bijna niets!

Wist u bijvoorbeeld al van onze verhuislift verhuur? Voor € 94,- per uur brengt een professionele chauffeur uw meubels tot een hoogte van 29 meter. Ook voor inboedelopslagruimte kunt u bij ons terecht. Deze is geschikt voor zowel de opslag voor korte als voor de lange termijn. In combinatie met een door ons uitgevoerde verhuizing rekenen we hiervoor speciale tarieven.

Wilt u gebruik maken van prettig geprijsde diensten of toch eerst meer informatie inwinnen over ons verhuisbedrijf in Den Haag? Neemt u dan contact met ons op via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

"Ik was ontzettend blij met mijn nieuwe woning in Maastricht, maar zag wel op tegen de verhuizing. De professionele verhuizers van Verhuizen Doen We Samen stelden mij gerust en die extra paar handen hebben mij alle zorgen ontnomen.’’ – Marianne, verhuisd naar Maastricht

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Onze verhuishulp in Den Haag

Den Haag is een grote en drukke stad, waardoor verhuizen van, naar of binnen Den Haag een lastige en stresvolle klus kan zijn. Daarom biedt Verhuizen Doen We Samen, naast professionele verhuizers, ook andere verhuisdiensten aan in Den Haag en omgeving. Onderstaand vind je dan ook een overzicht van onze diensten.

Verhuiswagen huren Den Haag

Tijdens het verhuizen is het zaak om uw persoonlijke goederen onbeschadigd te verhuizen. Een verhuiswagen is dan ook noodzakelijk voor het verhuizen van grote meubels, zoals een bank of tv meubel. Bij Verhuizen Doen We Samen huurt u al een verhuiswagen vanaf slechts € 67,50. Bovendien is de huur van een verhuiswagen altijd inclusief één professionele verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren Den Haag

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Dan dienen uw meubels via het raam verhuist te worden. Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor slechts € 94,- per uur, inclusief professional voor het bedienen van de verhuislift.

Opslagruimte huren Den Haag

Zit er tijd tussen de verkoop van uw huidige woning en de oplevering van uw nieuwe woning? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw tijdelijke woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. We bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf slechts € 12,- per week.

Klusjesman Den Haag

Heeft u hulp nodig bij klusjes, zoals het in en uit elkaar halen van grote meubels? Onze ervaren klusjesmannen in Den Haag helpen u hier graag bij. Huur dan voor slechts € 57,50 per uur een erkende klusjesman, inclusief gereedschap.