VERHUISBEDRIJF DORDRECHT

Een huis zoeken, vinden, bekostigen en inrichten het is een hele klus. Het is niet uitzonderlijk dat u enige stress ervaart in deze periode. Verhuizen Doen We Samen neemt u de zorg rond uw verhuizing in Dordrecht uit handen. Dat doen we door een effectieve samenwerking tussen onze professionals en u als klant. Hier vindt u meer informatie over ons verhuisbedrijf. Dordrecht is overigens niet de enige plaats waar wij u naartoe of vanuit verhuizen. Wij brengen u door heel Nederland.

Al samenwerkend verhuizen? Met verhuisbedrijf Dordrecht

Het is niet altijd nodig de verhuizing volledig over te laten aan professionals. Vaak zijn onze klanten, met de hulp van vrienden of familie, zelf in staat een groot gedeelte van het meubilair te verhuizen. Met ons concept bepaalt u zelf hoeveel verhuizers u wilt inhuren.

Het kan namelijk prettig zijn organisatorische en fysieke ondersteuning te krijgen van een professional. Hij helpt u met het verplaatsen van zware meubels, het efficiënt in- en uitladen van de verhuiswagen en het transport. U kunt bij ons desgewenst een verhuislift huren die bestuurd wordt door een chauffeur.

Een verhuizing met spoed? Dat kan met Verhuizen Doen We Samen

Wilt u op zeer korte termijn gebruik maken van onze diensten? Ook dat kan, want ons verhuisbedrijf in Dordrecht staat ook klaar voor spoedverhuizingen. Een spoedverhuizing bij ons betekent na reservering een verhuizing binnen zeven dagen van of naar Dordrecht. En dankzij onze manier van werken hanteren wij ook nog eens scherpe tarieven. Het totale kostenplaatje is afhankelijk van de grootte van uw woning, het aantal verhuizers dat u inhuurt, het type verhuiswagen en de afstand die we afleggen als verhuisbedrijf: Dordrecht - Amsterdam, bijvoorbeeld.

Hopelijk hebben we de verhuisstress al wat verminderd. Voor een nog rustiger gevoel neemt u contact op met de vestiging van ons verhuisbedrijf in Dordrecht via 0800 - 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Wij verhuizen u voordelig en zorgeloos!

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.