VERHUISBEDRIJF DORDRECHT

Een huis zoeken, vinden, bekostigen en inrichten het is een hele klus. Het is niet uitzonderlijk dat u enige stress ervaart in deze periode. Verhuizen Doen We Samen neemt u de zorg rond uw verhuizing in Dordrecht uit handen. Dat doen we door een effectieve samenwerking tussen onze professionals en u als klant. Hier vindt u meer informatie over ons verhuisbedrijf. Dordrecht is overigens niet de enige plaats waar wij u naartoe of vanuit verhuizen. Wij brengen u door heel Nederland.

Al samenwerkend verhuizen? Met verhuisbedrijf Dordrecht

Het is niet altijd nodig de verhuizing volledig over te laten aan professionals. Vaak zijn onze klanten, met de hulp van vrienden of familie, zelf in staat een groot gedeelte van het meubilair te verhuizen. Met ons concept bepaalt u zelf hoeveel verhuizers u wilt inhuren.

Het kan namelijk prettig zijn organisatorische en fysieke ondersteuning te krijgen van een professional. Hij helpt u met het verplaatsen van zware meubels, het efficiënt in- en uitladen van de verhuiswagen en het transport. U kunt bij ons desgewenst een verhuislift huren die bestuurd wordt door een chauffeur.

Een verhuizing met spoed? Dat kan met Verhuizen Doen We Samen

Wilt u op zeer korte termijn gebruik maken van onze diensten? Ook dat kan, want ons verhuisbedrijf in Dordrecht staat ook klaar voor spoedverhuizingen. Een spoedverhuizing bij ons betekent na reservering een verhuizing binnen zeven dagen van of naar Dordrecht. En dankzij onze manier van werken hanteren wij ook nog eens scherpe tarieven. Het totale kostenplaatje is afhankelijk van de grootte van uw woning, het aantal verhuizers dat u inhuurt, het type verhuiswagen en de afstand die we afleggen als verhuisbedrijf: Dordrecht - Amsterdam, bijvoorbeeld.

Hopelijk hebben we de verhuisstress al wat verminderd. Voor een nog rustiger gevoel neemt u contact op met de vestiging van ons verhuisbedrijf in Dordrecht via 0800 - 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Wij verhuizen u voordelig en zorgeloos!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Ik kan verhuizen doen we samen iedereen aanbevelen. Ik had een verhuiswagen met 2 man besteld. Zelf hebben we met 4 man meegeholpen. De verhuizers waren heel bedreven, en kwamen met de nodige tips. - August

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.