VERHUISBEDRIJF DRACHTEN

Verhuizen Doen We Samen: Wij staan voor u klaar

Gaat u verhuizen van of naar Drachten? Dan staat u voor een hele onderneming. Het is al een hele klus om familie en vrienden te werven voor zo’n onderneming. En bij het laten uitvoeren van uw verhuizing door een verhuisbedrijf kunnen de kosten hoog oplopen.

Geen zorgen! Verhuizen Doen We Samen staat voor u klaar en levert als verhuisbedrijf in Drachten een uitstekende dienst voor een eerlijke prijs. Wij nemen uw verhuizing niet over maar zullen u ondersteunen bij uw verhuis. U kiest zelf hoeveel en hoelang u onze hulp nodig heeft, zodat u nooit meer dan het nodige betaalt. U bespaart tot wel 70% korting aangezien wij alleen de effectief gewerkte tijd afrekenen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven: www.verhuizendoenwesamen.nl.

 • Assisteren bij verhuis

 • Verschillende formaten verhuiswagens

 • Een door u gekozen aantal helpende verhuizers

 • Betaalbaar tarief dat wordt afgerond per kwartier

Schakel de hulp in van Verhuizen Doen We Samen voor uw verhuizing in Drachten

Als goedkoop verhuisbedrijf nabij Drachten staan wij met ons uniek concept voor u klaar. Wij bieden u professionele ondersteuning terwijl u samen met vrienden en familie verhuist. Geef zelf aan hoe lang en hoeveel mensen u nodig heeft. Dankzij de samenwerking zullen uw spullen sneller verhuisd zijn naar de nieuwe woning. Ook op zaterdag staan onze deskundige verhuizers voor u klaar.

Bij ons is uw inboedel tijdens het vervoer volledig verzekerd. Daarbij kunt u ook een verhuislift huren tegen uurtarief of uw inboedel (tijdelijk) opslaan in onze opslagruimtes.

Wat doen onze professionele verhuizers?

 • Zij tillen de zwaardere (maar ook de lichtere) inboedel indien gewenst

 • Zij bedienen de verhuislift (indien nodig)

 • Verder voorkomende werkzaamheden

 • Zij bieden ondersteuning waar nodig

 • Zij zorgen voor het vakkundig organiseren van de verhuis

 • Zij laden de verhuiswagen samen met uw vrienden en familie

 • Zij bieden hun expertise en advies

Contacteer ons meteen

Neem contact met ons op voor het inschakelen van onze hulp. Samen met u zoeken wij een passende oplossing voor uw budget. Wij zorgen ook voor alle van pas komende verhuismaterialen zoals inboedeldekens, meubelhondjes, verhuislintjes, etc. Onze professionele verhuizers zorgen samen met u voor een vlot en succesvol eindresultaat.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in VERHUISBEDRIJF INHUREN IN DRACHTEN doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.