VERHUISBEDRIJF ENSCHEDE

Verhuizendoenwesamen.nl is een vernieuwend verhuisbedrijf in de omgeving van Enschede wat anders werkt dan ieder ander verhuisbedrijf. Enschede kent ons voordelige concept al. Wij rekenen geen hoge kosten voor verhuiskrachten die u niet nodig heeft. In plaats daarvan bekijken we samen welke taken van een professionele verhuizer u en uw vrienden en familieleden kunnen overnemen.

Een vernieuwend verhuisbedrijf, Enschede weet waarom

Welkom bij Verhuizendoenwesamen.nl, ons grensverleggende verhuisbedrijf! Enschede is de grootste stad van Overijssel en vindt zijn oorsprong al in de vroege Middeleeuwen. Hoewel de stad aan Duitsland grenst, is de Randstad met het openbaar vervoer toch binnen bereik.. 

U vindt ons verhuisbedrijf in Enschede, maar ook op andere locaties binnen Nederland. We brengen u overal voordelig naartoe, want u bespaart niet alleen op de verhuizers, maar ook op het vervoer. Daarnaast kunt u bij ons, voordeliger dan bij anderen, een verhuislift huren.

Volgens een nieuw concept verhuizen? Enschede gaat voor voordelig!

Bij iedere verhuizing vanuit of naar Enschede staan wij voor u klaar. De totale kosten voor uw verhuizing hangen af van uw specifieke wensen. Denk hierbij aan het type verhuiswagen, het aantal professionele verhuiskrachten en de reisafstand naar uw nieuwe woning. 

Bent u op zoek naar een kostenbesparend verhuisbedrijf in Enschede? Of u nu naar een éénkamerappartement verhuist of hulp wilt bij uw bedrijfsverhuizing, u kunt altijd op ons rekenen. U bespaart tot maar liefst 70% bij uw verhuizing. Enschede maakt verhuizen niet duurder dan nodig is! Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons bellen of mailen via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. U kunt ook het contactformulierinvullen, u hoort dan snel van ons.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.