VERHUISBEDRIJF ENSCHEDE

Verhuizendoenwesamen.nl is een vernieuwend verhuisbedrijf in de omgeving van Enschede wat anders werkt dan ieder ander verhuisbedrijf. Enschede kent ons voordelige concept al. Wij rekenen geen hoge kosten voor verhuiskrachten die u niet nodig heeft. In plaats daarvan bekijken we samen welke taken van een professionele verhuizer u en uw vrienden en familieleden kunnen overnemen.

Een vernieuwend verhuisbedrijf, Enschede weet waarom

Welkom bij Verhuizendoenwesamen.nl, ons grensverleggende verhuisbedrijf! Enschede is de grootste stad van Overijssel en vindt zijn oorsprong al in de vroege Middeleeuwen. Hoewel de stad aan Duitsland grenst, is de Randstad met het openbaar vervoer toch binnen bereik.. 

U vindt ons verhuisbedrijf in Enschede, maar ook op andere locaties binnen Nederland. We brengen u overal voordelig naartoe, want u bespaart niet alleen op de verhuizers, maar ook op het vervoer. Daarnaast kunt u bij ons, voordeliger dan bij anderen, een verhuislift huren.

Volgens een nieuw concept verhuizen? Enschede gaat voor voordelig!

Bij iedere verhuizing vanuit of naar Enschede staan wij voor u klaar. De totale kosten voor uw verhuizing hangen af van uw specifieke wensen. Denk hierbij aan het type verhuiswagen, het aantal professionele verhuiskrachten en de reisafstand naar uw nieuwe woning. 

Bent u op zoek naar een kostenbesparend verhuisbedrijf in Enschede? Of u nu naar een éénkamerappartement verhuist of hulp wilt bij uw bedrijfsverhuizing, u kunt altijd op ons rekenen. U bespaart tot maar liefst 70% bij uw verhuizing. Enschede maakt verhuizen niet duurder dan nodig is! Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons bellen of mailen via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. U kunt ook het contactformulierinvullen, u hoort dan snel van ons.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

"Ik was ontzettend blij met mijn nieuwe woning in Maastricht, maar zag wel op tegen de verhuizing. De professionele verhuizers van Verhuizen Doen We Samen stelden mij gerust en die extra paar handen hebben mij alle zorgen ontnomen.’’ – Marianne, verhuisd naar Maastricht

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.