VERHUISBEDRIJF HEERENVEEN

Verhuizen Doen We Samen: Aantrekkelijke prijzen

Soms is het erg lastig een verhuizing te organiseren door gebrek aan tijd of enthousiasme van vrienden of familie. De grote aangelegenheid van een verhuizing kunt u nu gelukkig nog verder ondersteunen met professionals. Wij nemen uw verhuizing niet volledig over maar staan als uiterst flexibele organisatie voor u klaar om u samen met uw familie en vrienden te ondersteunen. Kies zelf hoeveel en hoelang u onze hulp nodig heeft. Zo bepaalt u zelf hoeveel u betaalt. Bespaar tot 70% en betaal alleen voor de hulp die u ook werkelijk krijgt. Wij rekenen alleen de effectief gewerkte tijd af, ons tarief geldt per uur en dit ronden we af per kwartier Neem voor meer informatie contact met ons op.

Scherp geprijsd verhuisbedrijf in Heerenveen

Verhuizen Doen We Samen staat voor u klaar in Heerenveen en gaat aan de hand van een origineel concept voor u aan de slag. Kies zelf hoeveel van onze professionele en deskundige verhuizers u nodig schat te hebben en voor hoelang. Zij ondersteunen u en uw vrienden en familie bij het laden en lossen. Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer. Daarbij zorgen wij ook voor alle van pas komende verhuismaterialen zoals inboedeldekens, meubelhondjes, verhuislintjes, etc. Wilt u ook nog een verhuislift inhuren? Dat kan.

Wat doen onze professionele verhuizers voor u?

  • Zij tillen de zwaardere (maar ook de lichtere) inboedel indien gewenst

  • Zij bedienen de verhuislift (indien nodig)

  • Verder voorkomende werkzaamheden

  • Zij bieden ondersteuning waar nodig

  • Zij zorgen voor het vakkundig organiseren van de verhuis

  • Zij laden de verhuiswagen samen met uw vrienden en familie

  • Zij bieden hun expertise en advies

Daarnaast kunt u uw inboedel ook (tijdelijk) opslaan in onze geconditioneerde en beveiligde opslagruimtes.

Neem meteen contact met ons op!

Laat u door ons helpen met uw verhuizing in Heerenveen. Wij nodigen u uit om contact met Verhuizen Doen We Samen op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.