VERHUISBEDRIJF HEERENVEEN

Verhuizen Doen We Samen: Aantrekkelijke prijzen

Soms is het erg lastig een verhuizing te organiseren door gebrek aan tijd of enthousiasme van vrienden of familie. De grote aangelegenheid van een verhuizing kunt u nu gelukkig nog verder ondersteunen met professionals. Wij nemen uw verhuizing niet volledig over maar staan als uiterst flexibele organisatie voor u klaar om u samen met uw familie en vrienden te ondersteunen. Kies zelf hoeveel en hoelang u onze hulp nodig heeft. Zo bepaalt u zelf hoeveel u betaalt. Bespaar tot 70% en betaal alleen voor de hulp die u ook werkelijk krijgt. Wij rekenen alleen de effectief gewerkte tijd af, ons tarief geldt per uur en dit ronden we af per kwartier Neem voor meer informatie contact met ons op.

Scherp geprijsd verhuisbedrijf in Heerenveen

Verhuizen Doen We Samen staat voor u klaar in Heerenveen en gaat aan de hand van een origineel concept voor u aan de slag. Kies zelf hoeveel van onze professionele en deskundige verhuizers u nodig schat te hebben en voor hoelang. Zij ondersteunen u en uw vrienden en familie bij het laden en lossen. Uw inboedel is verzekerd tijdens het vervoer. Daarbij zorgen wij ook voor alle van pas komende verhuismaterialen zoals inboedeldekens, meubelhondjes, verhuislintjes, etc. Wilt u ook nog een verhuislift inhuren? Dat kan.

Wat doen onze professionele verhuizers voor u?

  • Zij tillen de zwaardere (maar ook de lichtere) inboedel indien gewenst

  • Zij bedienen de verhuislift (indien nodig)

  • Verder voorkomende werkzaamheden

  • Zij bieden ondersteuning waar nodig

  • Zij zorgen voor het vakkundig organiseren van de verhuis

  • Zij laden de verhuiswagen samen met uw vrienden en familie

  • Zij bieden hun expertise en advies

Daarnaast kunt u uw inboedel ook (tijdelijk) opslaan in onze geconditioneerde en beveiligde opslagruimtes.

Neem meteen contact met ons op!

Laat u door ons helpen met uw verhuizing in Heerenveen. Wij nodigen u uit om contact met Verhuizen Doen We Samen op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in BETAALBAAR VERHUISBEDRIJF HEERENVEEN doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.