VERHUISBEDRIJF HILVERSUM

Besparen op uw verhuiskosten? Ja, dat leest u goed! Verhuizen hoeft geen aanslag te zijn op uw portemonnee. Wij, van Verhuizen Doen We Samen, hebben een concept ontwikkeld waarbij u geen kosten kwijt bent aan werkzaamheden die u ook zelf kunt doen. Verhuist u van of naar Hilversum? Denk dan eens aan ons verhuisbedrijf. Hilversum ligt centraal, maar toch woont u daar in een rustige omgeving, met alle stadse voorzieningen in de buurt.

Thuis in de stad? Dan is verhuizen naar Hilversum een goed idee!

Hilversum kent veel autoluwe gebieden. Dat is prettig wonen, zonder druk verkeer voor de deur, maar bij een verhuizing is dit soms lastig. Vertrouw op ons verhuisbedrijf want Hilversum en de gunstigste routes binnen de stad zijn bekend bij onze chauffeurs. Zij brengen uw inboedel moeiteloos naar uw nieuwe woning.

Daar haalt u voordeel uit. U huurt het minimale aantal verhuizers in die u helpen met het beladen en besturen van de verhuiswagen. Waarom zou u voor een extra verhuizer betalen, als u het werk samen kunt doen met een klein team dat u op maat ondersteunt bij de organisatie en het fysieke werk van uw verhuizing regio Hilversum?

Uw wensen staan centraal bij verhuisbedrijf Hilversum

U bepaalt zelf hoeveel verhuizers en welk type verhuiswagen u inhuurt. Kiest u voor twee medewerkers, dan nemen zij het zwaardere werk over. Dat is bijvoorbeeld prettig wanneer u zelf minder goed ter been bent of druk bezig bent met andere zaken.

Op zaterdag verhuizen is bij ons geen probleem, net zoals het verhuizen van of naar een appartement. U kunt namelijk bij ons verhuisbedrijf in Hilversum een verhuislift huren met een bereik tot de negende verdieping. Wij geven u direct een globale indicatie van onze tarieven. Voor meer informatie neemt u contact op met ons verhuisbedrijf in Hilversum via 0800 - 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden. 

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.