VERHUISBEDRIJF HILVERSUM

Besparen op uw verhuiskosten? Ja, dat leest u goed! Verhuizen hoeft geen aanslag te zijn op uw portemonnee. Wij, van Verhuizen Doen We Samen, hebben een concept ontwikkeld waarbij u geen kosten kwijt bent aan werkzaamheden die u ook zelf kunt doen. Verhuist u van of naar Hilversum? Denk dan eens aan ons verhuisbedrijf. Hilversum ligt centraal, maar toch woont u daar in een rustige omgeving, met alle stadse voorzieningen in de buurt.

Thuis in de stad? Dan is verhuizen naar Hilversum een goed idee!

Hilversum kent veel autoluwe gebieden. Dat is prettig wonen, zonder druk verkeer voor de deur, maar bij een verhuizing is dit soms lastig. Vertrouw op ons verhuisbedrijf want Hilversum en de gunstigste routes binnen de stad zijn bekend bij onze chauffeurs. Zij brengen uw inboedel moeiteloos naar uw nieuwe woning.

Daar haalt u voordeel uit. U huurt het minimale aantal verhuizers in die u helpen met het beladen en besturen van de verhuiswagen. Waarom zou u voor een extra verhuizer betalen, als u het werk samen kunt doen met een klein team dat u op maat ondersteunt bij de organisatie en het fysieke werk van uw verhuizing regio Hilversum?

Uw wensen staan centraal bij verhuisbedrijf Hilversum

U bepaalt zelf hoeveel verhuizers en welk type verhuiswagen u inhuurt. Kiest u voor twee medewerkers, dan nemen zij het zwaardere werk over. Dat is bijvoorbeeld prettig wanneer u zelf minder goed ter been bent of druk bezig bent met andere zaken.

Op zaterdag verhuizen is bij ons geen probleem, net zoals het verhuizen van of naar een appartement. U kunt namelijk bij ons verhuisbedrijf in Hilversum een verhuislift huren met een bereik tot de negende verdieping. Wij geven u direct een globale indicatie van onze tarieven. Voor meer informatie neemt u contact op met ons verhuisbedrijf in Hilversum via 0800 - 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden. 

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Afgelopen december met behulp van dit verhuisbedrijf en vrienden onze verhuizing gedaan. In één woord top! Erg gezellige mannen die duidelijk hun werk kennen en ons handige tips gaven. Prima samenwerking voor ook nog eens een prima prijs. - Chantal

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.