VERHUISBEDRIJF LEEUWARDEN

Verhuizen is een hele verantwoordelijkheid, die hoeft u echt niet alleen te dragen. Schakel bij een verhuizing de hulp in van Verhuizen Doen We Samen. Wij zijn een professioneel, maar toch voordelig verhuisbedrijf. Wij werken volgens een nieuw concept. Hierbij staat de samenwerking tussen onze verhuizers en u, als klant, centraal.

Besparen op uw verhuizing regio Leeuwarden

Dankzij deze samenwerking bespaart u tot maar liefst 70% op de verhuiskosten. We verdelen de taken, waarbij ook u en uw omgeving meehelpen met uw verhuizing van of naar het Friese Leeuwarden. Zo vult u het werk van een betaalde verhuizer kosteloos op. 

Deze professional helpt u met het verplaatsen van de zwaardere meubels en regelt het transport van uw inboedel naar uw nieuwe woning. Bij Verhuizen Doen We Samen huurt u zoveel verhuizers in als u wilt, altijd tegen scherpe tarieven.

Aantrekkelijke prijzen bij verhuizen Leeuwarden

Naast de ondersteuning tijdens de verhuizing vindt u nog meer diensten tegen aantrekkelijke prijzen bij ons verhuisbedrijf. Leeuwarden kent behoorlijk wat hoogbouw. Speciaal voor verhuizingen naar een appartement kunt u gebruik maken van onze voordelige verhuislift verhuur. 

Ook wanneer u naar andere delen van Nederland verhuist kunt u rekenen op ons verhuisbedrijf. We zijn namelijk niet alleen gevestigd in Leeuwarden, maar ook in diverse andere steden. Waar u ook gebruik wilt maken van onze diensten, wij rekenen nooit meer dan een half uur aanrijdtijd. We zijn dus altijd in de buurt om u te helpen verhuizen.

Bespaart u voortaan ook op de verhuiskosten met ons verhuisbedrijf? Leeuwarden gaat voor Verhuizen Doen We Samen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. We brengen u graag naar uw nieuwe woning!

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.