VERHUISBEDRIJF LEEUWARDEN

Verhuizen is een hele verantwoordelijkheid, die hoeft u echt niet alleen te dragen. Schakel bij een verhuizing de hulp in van Verhuizen Doen We Samen. Wij zijn een professioneel, maar toch voordelig verhuisbedrijf. Wij werken volgens een nieuw concept. Hierbij staat de samenwerking tussen onze verhuizers en u, als klant, centraal.

Besparen op uw verhuizing regio Leeuwarden

Dankzij deze samenwerking bespaart u tot maar liefst 70% op de verhuiskosten. We verdelen de taken, waarbij ook u en uw omgeving meehelpen met uw verhuizing van of naar het Friese Leeuwarden. Zo vult u het werk van een betaalde verhuizer kosteloos op. 

Deze professional helpt u met het verplaatsen van de zwaardere meubels en regelt het transport van uw inboedel naar uw nieuwe woning. Bij Verhuizen Doen We Samen huurt u zoveel verhuizers in als u wilt, altijd tegen scherpe tarieven.

Aantrekkelijke prijzen bij verhuizen Leeuwarden

Naast de ondersteuning tijdens de verhuizing vindt u nog meer diensten tegen aantrekkelijke prijzen bij ons verhuisbedrijf. Leeuwarden kent behoorlijk wat hoogbouw. Speciaal voor verhuizingen naar een appartement kunt u gebruik maken van onze voordelige verhuislift verhuur. 

Ook wanneer u naar andere delen van Nederland verhuist kunt u rekenen op ons verhuisbedrijf. We zijn namelijk niet alleen gevestigd in Leeuwarden, maar ook in diverse andere steden. Waar u ook gebruik wilt maken van onze diensten, wij rekenen nooit meer dan een half uur aanrijdtijd. We zijn dus altijd in de buurt om u te helpen verhuizen.

Bespaart u voortaan ook op de verhuiskosten met ons verhuisbedrijf? Leeuwarden gaat voor Verhuizen Doen We Samen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. We brengen u graag naar uw nieuwe woning!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in VERHUISBEDRIJF LEEUWARDEN EN HEERENVEEN doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.