VERHUISBEDRIJF LEIDEN

Voor een verhuizing in de regio Zuid-Holland kiest u natuurlijk een betrouwbaar en voordelig verhuisbedrijf. Leiden is één van de plaatsen waar wij, Verhuizendoenwesamen.nl, u graag ophalen of naartoe brengen. We werken met een innovatief concept. Voordelig verhuizen kan nog steeds, ook in deze tijd!

Professioneel verhuizen in de regio Leiden

Wat maakt ons zo uniek? Wij maken gebruik van de samenwerking tussen u en ons. Ons concept is erop gebaseerd dat u, samen met vrienden en familie, doet wat u kunt tijdens de verhuizing. Onze professionele verhuiskrachten ondersteunen u hierin. 

U helpt bijvoorbeeld zelf mee met het in- en uitladen van de verhuiswagen en bespaart zo op de kosten van een betaalde verhuizer. Wilt u uw inboedel door ons laten vervoeren? Sommige delen van Leiden zijn minder makkelijk bereikbaar met de auto, maar onze chauffeurs weten de weg. U rijdt dus niet zelf met een grote, volle verhuiswagen door de karakteristieke straten van Leiden.

De service van verhuisbedrijf Leiden

U kunt rekenen op een uitgebreide service van ons verhuisbedrijf. Leiden is één van de vestigingen waar u gebruik kunt maken van onze verhuislift verhuur. Ook wanneer u opslagruimte nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Er is veel mogelijk bij ons verhuisbedrijf. Leiden is niet de enige plaats waar u ons kunt vinden, wij staan overal voor u klaar.

Voor meer informatie over ons verhuisbedrijf in Leiden neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0800 – 355 355 3 en info@verhuizendoenwesamen.nl. We hopen u snel te mogen helpen!

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

"Ik was ontzettend blij met mijn nieuwe woning in Maastricht, maar zag wel op tegen de verhuizing. De professionele verhuizers van Verhuizen Doen We Samen stelden mij gerust en die extra paar handen hebben mij alle zorgen ontnomen.’’ – Marianne, verhuisd naar Maastricht

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.