VERHUISBEDRIJF LEIDEN

Voor een verhuizing in de regio Zuid-Holland kiest u natuurlijk een betrouwbaar en voordelig verhuisbedrijf. Leiden is één van de plaatsen waar wij, Verhuizendoenwesamen.nl, u graag ophalen of naartoe brengen. We werken met een innovatief concept. Voordelig verhuizen kan nog steeds, ook in deze tijd!

Professioneel verhuizen in de regio Leiden

Wat maakt ons zo uniek? Wij maken gebruik van de samenwerking tussen u en ons. Ons concept is erop gebaseerd dat u, samen met vrienden en familie, doet wat u kunt tijdens de verhuizing. Onze professionele verhuiskrachten ondersteunen u hierin. 

U helpt bijvoorbeeld zelf mee met het in- en uitladen van de verhuiswagen en bespaart zo op de kosten van een betaalde verhuizer. Wilt u uw inboedel door ons laten vervoeren? Sommige delen van Leiden zijn minder makkelijk bereikbaar met de auto, maar onze chauffeurs weten de weg. U rijdt dus niet zelf met een grote, volle verhuiswagen door de karakteristieke straten van Leiden.

De service van verhuisbedrijf Leiden

U kunt rekenen op een uitgebreide service van ons verhuisbedrijf. Leiden is één van de vestigingen waar u gebruik kunt maken van onze verhuislift verhuur. Ook wanneer u opslagruimte nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Er is veel mogelijk bij ons verhuisbedrijf. Leiden is niet de enige plaats waar u ons kunt vinden, wij staan overal voor u klaar.

Voor meer informatie over ons verhuisbedrijf in Leiden neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0800 – 355 355 3 en info@verhuizendoenwesamen.nl. We hopen u snel te mogen helpen!

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.