VERHUISBEDRIJF SNEEK

Verhuizen Doen We Samen

De grote verantwoordelijkheid van een verhuizing hoeft u echt niet alleen te dragen. Natuurlijk staan vrienden en familie voor u klaar om te helpen maar daarnaast kunt u ook de hulp van Verhuizen Doen We Samen inschakelen. Als professioneel verhuisbedrijf in Sneek werken wij bijzonder voordelig. Wij werken namelijk volgens een nieuw concept waarbij de samenwerking tussen onze verhuizers en u centraal staat. Daarbij rekent u enkel de effectief gewerkte uren af en ons tarief geldt per uur en dit ronden we af per kwartier. Contacteer ons voor onze werkwijze.

Bespaar tot wel 70% met ons verhuisbedrijf regio Sneek

Door de samenwerking kunt u tot maar liefst 70% besparen op de verhuiskosten. De taken worden verdeeld onder onze medewerkers en uw helpende handen. Onze medewerkers helpen u met het verplaatsen van de zwaardere meubels en regelen het transport van uw inboedel. Alles naar wens. Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Wat doen onze medewerkers voor u?

  • Zij tillen de zwaardere (maar ook de lichtere) inboedel indien gewenst

  • Zij bedienen de verhuislift (indien nodig)

  • Verder voorkomende werkzaamheden

  • Zij bieden ondersteuning waar nodig

  • Zij zorgen voor het vakkundig organiseren van de verhuis

  • Zij laden de verhuiswagen samen met uw vrienden en familie

  • Zij bieden hun expertise en advies

Contacteer ons voor meer informatie

Uw volledige inboedel is tijdens transport en in handen van onze professionele verhuizers steeds verzekerd. Wij zorgen voor alle van pas komende verhuisbenodigdheden zoals meubelhondjes, inboedeldekens, verhuislintjes, etc.. Daarbij zorgen onze professionele verhuizers samen met u natuurlijk voor een vlot en succesvol eindresultaat. Contacteer ons meteen voor meer informatie.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.