VERHUISBEDRIJF SNEEK

Verhuizen Doen We Samen

De grote verantwoordelijkheid van een verhuizing hoeft u echt niet alleen te dragen. Natuurlijk staan vrienden en familie voor u klaar om te helpen maar daarnaast kunt u ook de hulp van Verhuizen Doen We Samen inschakelen. Als professioneel verhuisbedrijf in Sneek werken wij bijzonder voordelig. Wij werken namelijk volgens een nieuw concept waarbij de samenwerking tussen onze verhuizers en u centraal staat. Daarbij rekent u enkel de effectief gewerkte uren af en ons tarief geldt per uur en dit ronden we af per kwartier. Contacteer ons voor onze werkwijze.

Bespaar tot wel 70% met ons verhuisbedrijf regio Sneek

Door de samenwerking kunt u tot maar liefst 70% besparen op de verhuiskosten. De taken worden verdeeld onder onze medewerkers en uw helpende handen. Onze medewerkers helpen u met het verplaatsen van de zwaardere meubels en regelen het transport van uw inboedel. Alles naar wens. Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Wat doen onze medewerkers voor u?

  • Zij tillen de zwaardere (maar ook de lichtere) inboedel indien gewenst

  • Zij bedienen de verhuislift (indien nodig)

  • Verder voorkomende werkzaamheden

  • Zij bieden ondersteuning waar nodig

  • Zij zorgen voor het vakkundig organiseren van de verhuis

  • Zij laden de verhuiswagen samen met uw vrienden en familie

  • Zij bieden hun expertise en advies

Contacteer ons voor meer informatie

Uw volledige inboedel is tijdens transport en in handen van onze professionele verhuizers steeds verzekerd. Wij zorgen voor alle van pas komende verhuisbenodigdheden zoals meubelhondjes, inboedeldekens, verhuislintjes, etc.. Daarbij zorgen onze professionele verhuizers samen met u natuurlijk voor een vlot en succesvol eindresultaat. Contacteer ons meteen voor meer informatie.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in VERHUISBEDRIJF INZETTEN IN SNEEK doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.