VERHUISBEDRIJF WINSCHOTEN

Vertrouw op de ervaring en professionaliteit van onze verhuizers

Samen met vrienden en familie verhuizen terwijl professionele verhuizers u ondersteunen. Dat is het unieke concept dat Verhuizen Doen We Samen voor u heeft ontwikkeld. Indien u met een professioneel verhuisbedrijf verhuisd wil worden in Winschoten kunt u gebruik maken van de diensten van Verhuizen Doen We Samen. 

Het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen is gericht op het assisteren van uw verhuizing en niet het overnemen van uw verhuizing zoals andere verhuisbedrijven doen. Wij bieden u de mogelijkheid zelf aan te geven welk formaat verhuiswagen en hoeveel verhuizers u nodig heeft. Daarbij kunt u ook nog eens aangeven of u gebruik wil maken van een verhuislift. 

Bijkomend voordeel is dat u alleen de daadwerkelijk gewerkte tijd afrekent. Geen tarief voor dagdelen maar een tarief per uur, dat afgerond wordt per kwartier. Hoe meer u zelf doet, hoe minder hulp u van ons nodig heeft, hoe lager de rekening wordt. Voor meer informatie over onze werkwijze en de tarieven verzoeken wij u te kijken op onze website www.verhuizendoenwesamen.nl

Verhuizen Doen We Samen biedt als verhuisbedrijf precies de hulp die u in Winschoten nodig heeft

Met vrienden en familie die helpen met de verhuiswerkzaamheden bent u sneller over gehuisd naar uw nieuwe woning. Ons verhuisbedrijf in Winschoten kan u daarbij assisteren tijdens uw verhuizing met het vakkundig laden van de verhuiswagen, het sjouwen van de zwaardere maar ook lichtere inboedel indien u dit wenst, het eventueel bedienen van de verhuislift, en alle verder voorkomende werkzaamheden. Daarbij staan wij natuurlijk de gehele verhuisdag paraat met hun expertise en bruikbaar advies! Het voordeel kan oplopen tot wel 70 %!

· Assisteren bij verhuis

· Verschillende formaten verhuiswagens

· U kiest het aantal helpende verhuizers

· Tarief wordt afgerond per kwartier

Heeft u (tijdelijke) opslag nodig voor uw inboedel? Ook dan bent u bij Verhuizen Doen We Samen aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden op 0800 – 355 355 3.

Contacteer ons voor meer informatie
Alle verhuiswagens zijn uitgerust met verhuismaterialen als inboedeldekens, meubelhondjes, verhuislintjes, etc. Tevens is uw inboedel tijdens transport en in handen van onze professionele verhuizers verzekerd. Tezamen met de professionele verhuizers van Verhuizen Doen We Samen kunt u zodoende uw verhuizing tot een succes maken! Voor meer informatie kunt u ons contacteren op 0800 – 355 355 3. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in BENT U OP ZOEK NAAR EEN VERHUISBEDRIJF IN WINSCHOTEN? doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.