VERHUISBEDRIJF ZOETERMEER

Bent u op zoek naar een betaalbaar verhuisbedrijf? Zoetermeer, een snelgroeiende stad in een veelzijdig gebied, kent ons al. Met grote steden als Den Haag en Rotterdam in de buurt is er altijd wat te doen in deze bedrijvige omgeving. Verhuist u binnenkort van of naar de omgeving van Zoetermeer? Kies dan voor Verhuizen Doen We Samen, de voordeligste verhuizer.

Bespaar op uw verhuizing met verhuisbedrijf Zoetermeer!

Zoetermeer is een opkomende stad die veel nieuwe bewoners trekt. Voornamelijk de betaalbare nieuwbouw is populair bij diverse doelgroepen. De combinatie van een aantrekkelijke prijs en betrouwbare kwaliteit spreekt iedereen aan, net als onze diensten! 

U bespaart bij ons namelijk tot 70% op de verhuiskosten. Dat bereiken we door u te vragen mee te helpen met uw eigen verhuizing regio Zoetermeer. Zo vervangt u een betaalde verhuiskracht. Ongeacht uw budget en fysieke mogelijkheden bieden wij u een passende, scherpgeprijsde oplossing. Zo zijn wij altijd goedkoper dan het gemiddelde verhuisbedrijf in Zoetermeer.

Wij helpen u graag met verhuizen

Wij brengen uw inboedel veilig en snel, in een verhuiswagen naar keuze, naar uw nieuwe woning in Zoetermeer. In de moderne architectuur van de stad is rekening gehouden met een optimale bereikbaarheid. Onze verhuizers kennen de weg als geen ander en brengen u moeiteloos naar de plaats van bestemming. 

Een verhuizing naar een appartement is een extra uitdaging. Hoe krijgt u die zware kast of grote bank naar boven? Daar biedt onze verhuislift uitkomst! Zoetermeer is één van de vestigingen waar u tevens gebruik kunt maken van onze opslagruimte verhuur. 

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de tarieven van ons voordelige verhuisbedrijf in Zoetermeer? Neemt u dan contact met ons op, via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Wij helpen u graag op weg.

Wat kost een verhuizing?

Dankzij ons unieke verhuisbedrijf kunnen wij de kosten van een verhuizing zeer laag houden. Zo bespaart u tot wel 70% op de verhuiskosten. Let op: de minimale afname van onze diensten is drie uur.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.