VERHUISBEDRIJF ZOETERMEER

Bent u op zoek naar een betaalbaar verhuisbedrijf? Zoetermeer, een snelgroeiende stad in een veelzijdig gebied, kent ons al. Met grote steden als Den Haag en Rotterdam in de buurt is er altijd wat te doen in deze bedrijvige omgeving. Verhuist u binnenkort van of naar de omgeving van Zoetermeer? Kies dan voor Verhuizen Doen We Samen, de voordeligste verhuizer.

Bespaar op uw verhuizing met verhuisbedrijf Zoetermeer!

Zoetermeer is een opkomende stad die veel nieuwe bewoners trekt. Voornamelijk de betaalbare nieuwbouw is populair bij diverse doelgroepen. De combinatie van een aantrekkelijke prijs en betrouwbare kwaliteit spreekt iedereen aan, net als onze diensten! 

U bespaart bij ons namelijk tot 70% op de verhuiskosten. Dat bereiken we door u te vragen mee te helpen met uw eigen verhuizing regio Zoetermeer. Zo vervangt u een betaalde verhuiskracht. Ongeacht uw budget en fysieke mogelijkheden bieden wij u een passende, scherpgeprijsde oplossing. Zo zijn wij altijd goedkoper dan het gemiddelde verhuisbedrijf in Zoetermeer.

Wij helpen u graag met verhuizen

Wij brengen uw inboedel veilig en snel, in een verhuiswagen naar keuze, naar uw nieuwe woning in Zoetermeer. In de moderne architectuur van de stad is rekening gehouden met een optimale bereikbaarheid. Onze verhuizers kennen de weg als geen ander en brengen u moeiteloos naar de plaats van bestemming. 

Een verhuizing naar een appartement is een extra uitdaging. Hoe krijgt u die zware kast of grote bank naar boven? Daar biedt onze verhuislift uitkomst! Zoetermeer is één van de vestigingen waar u tevens gebruik kunt maken van onze opslagruimte verhuur. 

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de tarieven van ons voordelige verhuisbedrijf in Zoetermeer? Neemt u dan contact met ons op, via 0800 – 355 355 3 of info@verhuizendoenwesamen.nl. Wij helpen u graag op weg.

Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Vrienden en familie wilden mij wel helpen bij mijn verhuizing maar wat professionele hulp leek mij wel handig. Verhuizen Doen We Samen vroeg een zeer redelijke prijs én ik kon gebruik maken van hun verhuiswagen. Zeker een aanrader! - Dennis

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.