VERHUISBEDRIJF OSS

Wanneer u gaat verhuizen in Oss e.o. is het verstandig om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Zo zijn uw spullen tijdens de verhuizing verzekerd en weet u zeker dat de verhuizing soepel verloopt. Een verhuizing kan daardoor echter wel duur uitvallen. Door het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen bespaart u tot wel 70% op deze kosten! Wanneer u en uw vrienden en familie meehelpen tijdens de verhuizing, heeft u namelijk vaak al genoeg aan twee man met verhuiswagen. U betaalt alleen voor de hulp die u daadwerkelijk nodig heeft. Schakel ons verhuisbedrijf in Oss in en profiteer van de volgende voordelen:

 • Tijdens de verhuizing is de inboedel gratis verzekerd
 • U kunt ook in het weekend verhuizen
 • Voordelig verhuizen binnen Oss en omgeving
 • Al vanaf € 71,50 per uur

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Alle verhuisdiensten in Oss

Verhuizen is meer dan alleen spullen van de ene plek naar de andere plek verplaatsen. Er komt veel bij kijken en het is veel geregel. Het lijkt aantrekkelijk om dit allemaal zelf te doen, omdat het geld kan besparen. Als u echter ons verhuisbedrijf in Oss inschakelt, heeft u veel voordelen waar u misschien eerst niet aan dacht. Zo bespaart u veel tijd, omdat wij de verhuiswagen brengen en weer wegbrengen. Ook bespaart u zorgen, omdat we een inboedelverzekering hebben zonder eigen risico. Naast de standaard verhuisservices en -diensten die u kunt inhuren, bieden we ook nog verhuisdiensten aan voor speciale verhuizingen:

 • Seniorenverhuizing: het kan zijn dat u op een gegeven moment graag kleiner wilt wonen. De kinderen zijn bijvoorbeeld uit huis en hebben veel lege kamers achtergelaten. We snappen dat dit een hele organisatie is. Gelukkig hebben we al veel ervaring met seniorenverhuizingen. Als uw kinderen of vrienden kunnen helpen met verhuizen heeft u vaak al genoeg aan één verhuizer met verhuiswagen. We kunnen echter ook de gehele verhuizing uit handen nemen. Dan pakken we ook alle dozen in en uit, en (de)monteren we de meubels.
   
 • Studentenverhuizing: als een student verhuist doet hij dit graag zo goedkoop mogelijk. Door het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen kunt u al uw vrienden inschakelen voor de verhuizing en bespaart u aanzienlijk op de verhuiskosten. Ook hoeft u bij ons geen dure borg te betalen of eigen risico wanneer er schade is. Als de studentenkamer moeilijk te bereiken is, verhuren we ook nog voor een prikkie ook een verhuislift.
   
 • Mindervalideverhuizing: een mindervalideverhuizing vraagt vaak een andere aanpak dan een gemiddelde verhuizing. We zorgen ervoor dat u tijdens de gehele verhuizing alle controle behoudt, ook al kunt u zelf niet meehelpen. Zo zorgen we samen dat de verhuizing volgens plan verloopt. U kunt vrienden of familie vragen om u te helpen met verhuizen of voordelig extra verhuizers inhuren. Zo kunnen we ook u een professionele verhuizing aanbieden voor de laagste prijs.

Extra verhuisservices

Verhuizen Doen We Samen biedt de naast onze verhuisdiensten nog extra verhuisservices aan die u kunt huren:

Verhuislift Oss

Als uw huidige woning of nieuwe woning moeilijk te bereiken is, kunt u eenvoudig een verhuislift huren. Deze kunt u vanaf € 89,- per uur huren, wat inclusief de expert is die de verhuislift bedient. De verhuislift kan tot 29 meter hoogte (de 9de verdieping), is vrijwel overal inzetbaar, kan tot 250 kg dragen en heeft een op- en afbouwtijd van slechts 20 minuten.

Klusjesman Oss

Bij een verhuizing komen vaak veel klussen kijken, bijvoorbeeld het (de)monteren van grote meubels. We snappen dat u hier soms wel wat hulp bij kunt gebruiken. U kunt een erkende klusjesman inhuren voor slechts € 52.50 per uur, inclusief gereedschap.

Opslagruimte Oss

Wanneer u tijdelijk kleiner gaat wonen of er tijd tussen de verkoop van uw oude huis en oplevering van nieuwe huis is, kan het zijn dat u niet al uw spullen kwijt kunt. We bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag aan, zodat u uw spullen voor een korte of langere tijd kunt opslaan. Deze opslag is al beschikbaar vanaf € 12,50 per week.

Verhuiswagen Oss

U kunt eenvoudig een verhuiswagen huren vanaf slechts € 71.50 per uur. U heeft hier de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. De prijs is inclusief één professionele verhuizer, verhuisdekens én verhuismateriaal.

Wat kost een verhuisbedrijf in Oss?

De uiteindelijke kosten van de verhuizing hangt af van welke diensten u precies inhuurt. Eén vrachtwagen met verhuishulp kost minder dan een vrachtwagen met verhuislift en verhuishulp. Hieronder ziet u een overzicht met alle kosten. Let op dat als u binnen zeven dagen na uw reservering al wilt verhuizen we een 10% toeslag berekenen. Als u op zaterdag wilt verhuizen, rekenen wij een toeslag van 20% en op zondag 50%.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50
 

Stappenplan verhuizen in Oss

Wilt u professionele verhuishulp in Oss inschakelen? Binnen 4 stappen heeft u een passende verhuisservice ingehuurd. We werken enkel met ervaren verhuizers, dus u bent altijd verzekerd van een soepele en snelle verhuizing. En wat ook fijn is: uw inboedel is tijdens de verhuizing volledig verzekerd. Schakel ons verhuisbedrijf in Oss in middels de volgende stappen:

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Verhuisbedrijf in Oss en nabije omgeving

Onze professionele verhuizers helpen u bij uw verhuizing van, naar of binnen Oss en de nabije omgeving:

 • Schadewijk
 • Oss centrum
 • Oss-Zuid
 • Krinkelhoek
 • Ruwaard
 • Ussen
 • Wijk bij Duurstede
 • Tiel
 • Nijmegen
 • Culumborg
 • Geldermalsen

Vragen over uw verhuizing? Neem contact op!

Weet u niet zeker welke verhuisservice het beste past bij uw verhuizing of wilt u gewoon graag even een medewerker spreken? Neem dan alstublieft contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0800 355 3553 of e-mailen naar info@verhuizendoenwesamen.nl. Een van onze verhuisexperts staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Als u al weet welke verhuisservice u nodig heeft, vraag dan een offerte aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de verhuizing in te plannen wanneer u dat het beste uitkomt.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3