VERHUISBEDRIJF OSS

Wanneer u gaat verhuizen in Oss e.o. is het verstandig om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Zo zijn uw spullen tijdens de verhuizing verzekerd en weet u zeker dat de verhuizing soepel verloopt. Een verhuizing kan daardoor echter wel duur uitvallen. Door het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen bespaart u tot wel 70% op deze kosten! Wanneer u en uw vrienden en familie meehelpen tijdens de verhuizing, heeft u namelijk vaak al genoeg aan twee man met verhuiswagen. U betaalt alleen voor de hulp die u daadwerkelijk nodig heeft. Schakel ons verhuisbedrijf in Oss in en profiteer van de volgende voordelen:

 • Tijdens de verhuizing is de inboedel gratis verzekerd
 • U kunt ook in het weekend verhuizen
 • Voordelig verhuizen binnen Oss en omgeving
 • Al vanaf € 76,50 per uur
Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Afgelopen december met behulp van dit verhuisbedrijf en vrienden onze verhuizing gedaan. In één woord top! Erg gezellige mannen die duidelijk hun werk kennen en ons handige tips gaven. Prima samenwerking voor ook nog eens een prima prijs. - Chantal

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

Alle verhuisdiensten in Oss

Verhuizen is meer dan alleen spullen van de ene plek naar de andere plek verplaatsen. Er komt veel bij kijken en het is veel geregel. Het lijkt aantrekkelijk om dit allemaal zelf te doen, omdat het geld kan besparen. Als u echter ons verhuisbedrijf in Oss inschakelt, heeft u veel voordelen waar u misschien eerst niet aan dacht. Zo bespaart u veel tijd, omdat wij de verhuiswagen brengen en weer wegbrengen. Ook bespaart u zorgen, omdat we een inboedelverzekering hebben zonder eigen risico. Naast de standaard verhuisservices en -diensten die u kunt inhuren, bieden we ook nog verhuisdiensten aan voor speciale verhuizingen:

 • Seniorenverhuizing: het kan zijn dat u op een gegeven moment graag kleiner wilt wonen. De kinderen zijn bijvoorbeeld uit huis en hebben veel lege kamers achtergelaten. We snappen dat dit een hele organisatie is. Gelukkig hebben we al veel ervaring met seniorenverhuizingen. Als uw kinderen of vrienden kunnen helpen met verhuizen heeft u vaak al genoeg aan één verhuizer met verhuiswagen. We kunnen echter ook de gehele verhuizing uit handen nemen. Dan pakken we ook alle dozen in en uit, en (de)monteren we de meubels.
   
 • Studentenverhuizing: als een student verhuist doet hij dit graag zo goedkoop mogelijk. Door het unieke concept van Verhuizen Doen We Samen kunt u al uw vrienden inschakelen voor de verhuizing en bespaart u aanzienlijk op de verhuiskosten. Ook hoeft u bij ons geen dure borg te betalen of eigen risico wanneer er schade is. Als de studentenkamer moeilijk te bereiken is, verhuren we ook nog voor een prikkie ook een verhuislift.
   
 • Mindervalideverhuizing: een mindervalideverhuizing vraagt vaak een andere aanpak dan een gemiddelde verhuizing. We zorgen ervoor dat u tijdens de gehele verhuizing alle controle behoudt, ook al kunt u zelf niet meehelpen. Zo zorgen we samen dat de verhuizing volgens plan verloopt. U kunt vrienden of familie vragen om u te helpen met verhuizen of voordelig extra verhuizers inhuren. Zo kunnen we ook u een professionele verhuizing aanbieden voor de laagste prijs.

Verhuisbedrijf in Oss en nabije omgeving

Onze professionele verhuizers helpen u bij uw verhuizing van, naar of binnen Oss en de nabije omgeving:

 • Schadewijk
 • Oss centrum
 • Oss-Zuid
 • Krinkelhoek
 • Ruwaard
 • Ussen
 • Wijk bij Duurstede
 • Tiel
 • Nijmegen
 • Culumborg
 • Geldermalsen

Vragen over uw verhuizing? Neem contact op!

Weet u niet zeker welke verhuisservice het beste past bij uw verhuizing of wilt u gewoon graag even een medewerker spreken? Neem dan alstublieft contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0800 355 3553 of e-mailen naar info@verhuizendoenwesamen.nl. Een van onze verhuisexperts staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Als u al weet welke verhuisservice u nodig heeft, vraag dan een offerte aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de verhuizing in te plannen wanneer u dat het beste uitkomt.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3