VERHUISBEDRIJF TIEL

Gaat u verhuizen in Tiel en omgeving en zoekt u een professioneel verhuisbedrijf? Bij Verhuizen Doen We Samen bieden we een uniek concept aan waar u (en wellicht vrienden en familie) helpt tijdens de verhuizing. De verhuishulp die u inhuurt via Verhuizen Doen We Samen zorgt dat het proces efficiënt en professioneel verloopt. Doordat u alleen betaalt voor de hulp die u nodig hebt, bespaart u tot wel 70% op uw verhuizing. Schakel ons verhuisbedrijf in Tiel in en profiteer van de volgende voordelen:

 • Verhuizen op zaterdag en zondag mogelijk
 • Alle inboedel is tijdens de verhuizing gratis verzekerd
 • Geen eigen risico bij schade
 • Al vanaf € 72,50 per uur
 • Voordelig verhuizen binnen, van en naar Tiel
 • Verhuislift te huur

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Kosten verhuisbedrijf Tiel

Hoeveel u betaalt voor uw verhuizing hangt af van welke diensten u precies nodig heeft. Let op! Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 71,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 81,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 89,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 99,-
Extra verhuizer met gereedschap
€ 52,50

Stappenplan verhuizen in Tiel

U huurt bij ons professionele verhuishulp in Tiel en omgeving. Doordat we enkel werken met erkende verhuizers, bent u altijd verzekerd van een soepele verhuizing. Bovendien is uw inboedel tijdens de verhuizing altijd verzekerd. Loop het volgende stappenplan door om eenvoudig en snel ons verhuisbedrijf in Tiel in te schakelen:

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

De verhuisdiensten in Tiel

Bij Verhuizen Doen We Samen snappen we dat een verhuizing meer is dan alleen spullen van het ene huis naar het andere huis verplaatsen. We bieden dan ook speciale verhuisdiensten aan, zodat voor elke verhuizing passende verhuishulp beschikbaar is.

Seniorenverhuizing Tiel

Zijn uw kinderen uit huis en verhuist u naar een kleinere woning? We snappen dat dit een hele organisatie is. Als uw kinderen en familie kunnen helpen met de verhuizing heeft u vaak al genoeg aan één verhuiswagen met verhuizers. Wanneer u liever de gehele verhuizing uit handen geeft, zijn wij u ook graag van dienst. We verzorgen het in- en uitpakken van de dozen en het (de)monteren van alle meubels.

Studentenverhuizing Tiel

Studenten verhuizen graag zo goedkoop mogelijk. Bij Verhuizen Doen We Samen betaalt u alleen voor de hulp die u nodig heeft, dus wanneer uw vrienden helpen met verhuizen is het meteen een stuk voordeliger! Bovendien bespaart u tijd, omdat u de verhuiswagen niet zelf hoeft weg te brengen of op te halen. Ook betaalt u geen dure borg of eigen risico bij schade. Als uw studentenkamer moeilijk te bereiken is, huurt u er een verhuislift voor een prikkie bij.

Mindervalideverhuizing

Bent u minder valide en gaat u verhuizen? Dit vraagt vaak om een andere aanpak dan een gemiddelde verhuizing. Het kan zijn dat u zelf niet kunt helpen tijdens de verhuizing, maar u behoudt te allen tijde wel de volledige controle. Samen met u zorgen we dat de verhuizing geheel volgens plan verloopt. U kunt voordelig een extra verhuizer inhuren, of familie en vrienden vragen om te helpen. Zo zorgen we dat ook u voor de laagste prijs verhuist!

Zelf verhuizen

Zelf verhuizen lijkt het goedkoopste, maar er zijn veel verborgen kosten. Bovendien bent u veel langer bezig dan wanneer u professionele hulp heeft. Wanneer u de verhuishulp van Verhuizen Doen We Samen inschakelt, bespaart u:

 • Tijd, omdat alles direct geregeld is.
 • Geld, omdat we een gratis verzekering hebben tegen beschadigingen.
 • Een hoop zorgen, omdat we een gratis inboedelverzekering hebben.

Extra service

Naast de standaard verhuisdiensten bieden we ook nog extra verhuisservices aan die u kunt huren:

 • Opslagruimte: het kan voorkomen dat u tijdelijk wat kleiner gaat wonen of dat er tijd zit tussen de verkoop van uw oude woning en de oplevering van de nieuwe woning. Het kan zijn dat u sommige van uw spullen dan niet kwijt kunt. Gelukkig kunt u uw inboedel voor een korte of langere periode bij ons opslaan. Deze beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag bieden we aan vanaf € 12.50 per week.
 • Verhuislift: het kan zijn dat uw huidige woning of nieuwe woning moeilijk bereikbaar is. U kunt dan vanaf slechts € 89,- per uur een verhuislift bij ons huren. Dit is inclusief de expert voor het bedienen van de verhuislift.
 • Klusjesman: vaak zijn er veel klusjes die komen kijken bij een verhuizing, zoals het uit elkaar halen van grote meubels en weer in elkaar zetten. Als u hier graag hulp bij wilt, kunt u bij ons een erkende klusjesman voor slechts € 50 per uur inhuren, inclusief gereedschap.

Verhuisbedrijf in Tiel en nabije omgeving

Onze professionele verhuizers helpen u bij uw verhuizing van, naar of binnen Tiel en de nabije omgeving:

 • Tiel-Oost
 • Tiel-West
 • Tiel-Noord
 • Passewaaij
 • Kellen
 • Culemborg
 • Geldermalsen
 • Oss
 • Nijmegen
 • Wijk bij Duurstede

Neem contact op bij vragen

Heeft u nog vragen over ons verhuisbedrijf in Tiel of weet u niet welke verhuisservice het beste is voor uw verhuizing? Neem dan contact met ons op. Een van onze specialisten staat altijd voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0800 355 3553 of e-mailen naar info@verhuizendoenwesamen.nl. Als u al weet wat u nodig hebt, dan kunt u ook meteen een offerte aanvragen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de verhuizing in te plannen.