VERHUISBEDRIJF TIEL

Gaat u verhuizen in Tiel en omgeving en zoekt u een professioneel verhuisbedrijf? Bij Verhuizen Doen We Samen bieden we een uniek concept aan waar u (en wellicht vrienden en familie) helpt tijdens de verhuizing. De verhuishulp die u inhuurt via Verhuizen Doen We Samen zorgt dat het proces efficiënt en professioneel verloopt. Doordat u alleen betaalt voor de hulp die u nodig hebt, bespaart u tot wel 70% op uw verhuizing. Schakel ons verhuisbedrijf in Tiel in en profiteer van de volgende voordelen:

 • Verhuizen op zaterdag en zondag mogelijk
 • Alle inboedel is tijdens de verhuizing gratis verzekerd
 • Geen eigen risico bij schade
 • Al vanaf € 76,50 per uur
 • Voordelig verhuizen binnen, van en naar Tiel
 • Verhuislift te huur
Reserveer uw verhuizing Bel 0800 355 355 3

Verhuistarieven

Bespaar op uw verhuizing en huur een van onze professionele verhuiswagens met een verhuizer in. Vanaf € 76,50 per uur verhuizen we zowel particulieren als bedrijven van en naar Helmond. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele verhuizing te laten verzorgen. Neem contact op via telefoonnummer 0800 - 355 3553 om uw wensen door te spreken en vraag een offerte op maat aan.

Dienst
Prijs per uur*
Kleine verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 76,50
Grote verhuiswagen + 1 verhuizer
€ 86,50
Kleine verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 94,-
Grote verhuiswagen en verhuislift + 1 verhuizer
€ 104,-
Gereedschap + 1 klusjesman
€ 57,50
1 (extra) verhuizer
€ 57,50

* Wanneer u binnen zeven dagen na uw reservering wilt verhuizen, berekenen wij 10% toeslag. Op zaterdag berekenen wij een toeslag van 20% en op zondag is de toeslag 50%.

Offerte aanvragen Bel 0800 355 355 3

Vrienden en familie wilden mij wel helpen bij mijn verhuizing maar wat professionele hulp leek mij wel handig. Verhuizen Doen We Samen vroeg een zeer redelijke prijs én ik kon gebruik maken van hun verhuiswagen. Zeker een aanrader! - Dennis

Verhuizen met Verhuizen Doen We Samen

Het inhuren van ons verhuisbedrijf in doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Verhuisdiensten

Verhuiswagen verhuur

Verhuiswagen verhuur

Huur een verhuiswagen via Verhuizen Doen We Samen. U heeft de keuze tussen een bakwagen of een vrachtauto. U huurt bij ons al een verhuiswagen vanaf € 76,50 per uur. De huur van een verhuiswagen is altijd inclusief één verhuizer, verhuisdekens en verhuismateriaal.

Verhuislift huren

Verhuislift huren

Woont u op een hoge verdieping en passen uw meubels niet in de lift? Bij Verhuizen Doen We Samen is het mogelijk om een verhuislift te huren. U huurt bij ons al een verhuislift voor € 94,- per uur inclusief iemand die de verhuislift kan bedienen.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Dan is de kans groot dat u niet al uw spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Het is mogelijk om uw inboedel voor lange of korte periode bij ons op te slaan. Wij bieden een beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag vanaf € 12,- per week.

Klusjesman + gereedschap

Klusjesman + gereedschap

Bij een verhuizing komen veel klusjes kijken. Grote meubels moeten bijvoorbeeld uit elkaar gehaald worden, zodat ze beter vervoerd kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij dit soort klusjes? Dan kunt u bij Verhuizen Doen We Samen voor € 57,50,- per uur een klusjesman met gereedschap inhuren.

De verhuisdiensten in Tiel

Bij Verhuizen Doen We Samen snappen we dat een verhuizing meer is dan alleen spullen van het ene huis naar het andere huis verplaatsen. We bieden dan ook speciale verhuisdiensten aan, zodat voor elke verhuizing passende verhuishulp beschikbaar is.

Seniorenverhuizing Tiel

Zijn uw kinderen uit huis en verhuist u naar een kleinere woning? We snappen dat dit een hele organisatie is. Als uw kinderen en familie kunnen helpen met de verhuizing heeft u vaak al genoeg aan één verhuiswagen met verhuizers. Wanneer u liever de gehele verhuizing uit handen geeft, zijn wij u ook graag van dienst. We verzorgen het in- en uitpakken van de dozen en het (de)monteren van alle meubels.

Meer informatie

Studentenverhuizing Tiel

Studenten verhuizen graag zo goedkoop mogelijk. Bij Verhuizen Doen We Samen betaalt u alleen voor de hulp die u nodig heeft, dus wanneer uw vrienden helpen met verhuizen is het meteen een stuk voordeliger! Bovendien bespaart u tijd, omdat u de verhuiswagen niet zelf hoeft weg te brengen of op te halen. Ook betaalt u geen dure borg of eigen risico bij schade. Als uw studentenkamer moeilijk te bereiken is, huurt u er een verhuislift voor een prikkie bij.

Meer informatie

Mindervalideverhuizing

Bent u minder valide en gaat u verhuizen? Dit vraagt vaak om een andere aanpak dan een gemiddelde verhuizing. Het kan zijn dat u zelf niet kunt helpen tijdens de verhuizing, maar u behoudt te allen tijde wel de volledige controle. Samen met u zorgen we dat de verhuizing geheel volgens plan verloopt. U kunt voordelig een extra verhuizer inhuren, of familie en vrienden vragen om te helpen. Zo zorgen we dat ook u voor de laagste prijs verhuist!

Meer informatie

Zelf verhuizen

Zelf verhuizen lijkt het goedkoopste, maar er zijn veel verborgen kosten. Bovendien bent u veel langer bezig dan wanneer u professionele hulp heeft. Wanneer u de verhuishulp van Verhuizen Doen We Samen inschakelt, bespaart u:

 • Tijd, omdat alles direct geregeld is.
 • Geld, omdat we een gratis verzekering hebben tegen beschadigingen.
 • Een hoop zorgen, omdat we een gratis inboedelverzekering hebben.

Meer informatie

Extra service

Naast de standaard verhuisdiensten bieden we ook nog extra verhuisservices aan die u kunt huren:

 • Opslagruimte: het kan voorkomen dat u tijdelijk wat kleiner gaat wonen of dat er tijd zit tussen de verkoop van uw oude woning en de oplevering van de nieuwe woning. Het kan zijn dat u sommige van uw spullen dan niet kwijt kunt. Gelukkig kunt u uw inboedel voor een korte of langere periode bij ons opslaan. Deze beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag bieden we aan vanaf € 12.50 per week.
 • Verhuislift: het kan zijn dat uw huidige woning of nieuwe woning moeilijk bereikbaar is. U kunt dan vanaf slechts € 94,- per uur een verhuislift bij ons huren. Dit is inclusief de expert voor het bedienen van de verhuislift.
 • Klusjesman: vaak zijn er veel klusjes die komen kijken bij een verhuizing, zoals het uit elkaar halen van grote meubels en weer in elkaar zetten. Als u hier graag hulp bij wilt, kunt u bij ons een erkende klusjesman voor slechts € 57,50 per uur inhuren, inclusief gereedschap.

Verhuisbedrijf in Tiel en nabije omgeving

Onze professionele verhuizers helpen u bij uw verhuizing van, naar of binnen Tiel en de nabije omgeving:

 • Tiel-Oost
 • Tiel-West
 • Tiel-Noord
 • Passewaaij
 • Kellen
 • Culemborg
 • Geldermalsen
 • Oss
 • Nijmegen
 • Wijk bij Duurstede

Neem contact op bij vragen

Heeft u nog vragen over ons verhuisbedrijf in Tiel of weet u niet welke verhuisservice het beste is voor uw verhuizing? Neem dan contact met ons op. Een van onze specialisten staat altijd voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0800 355 3553 of e-mailen naar info@verhuizendoenwesamen.nl. Als u al weet wat u nodig hebt, dan kunt u ook meteen een offerte aanvragen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de verhuizing in te plannen.